rommy20005 Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Se potriveste motorul si cutia automata de pe Toyota 4runner 3000td cu bascule pe fatza pe o Toyota Hilux 2.8 D manuala cu punte rigida fatza? Sunt convins ca se poate pune dar intreb daca trebuie sa mai modific ceva... Masina donatoare are volan pe dreapta... a mea pe stanga... zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Se potriveste motorul si cutia fara modificari ? Se potriveste. Trebuiesc modificati suportii motorului si cardanul. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Se potriveste motorul si cutia fara modificari ? Se potriveste. Trebuiesc modificati suportii motorului si cardanul. Vreau sa iau toata masina (4runner-ul). Deci o sa am suportii motorului, avand aceasi caroserie tot mai trebuiesc modificati suportii motorului? Si ce anume trebuie modificat la cardan? Intreb toate astea pentru ca vreau sa-l omologhez (sa-l trec in acte) si stiu ca RAR-ul face figuri mari la astfel de ''modificari''. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Se potriveste motorul si cutia fara modificari ? Ideal ar fi sa cauti o carcasa ambreiaj de la motorul de 3000 care sa o pui pe cutia ta manuala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 26, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2010 (editat) Re: Se potriveste motorul si cutia fara modificari ? Ideal ar fi sa cauti o carcasa ambreiaj de la motorul de 3000 care sa o pui pe cutia ta manuala. Pai asta era ideia...sa o fac automata. Din cate stiu sunt destul de fiabile cutiile automate de Toyota. ''Insa sunt mult mai fiabile cele manuale''. Nu zici rau. E bine sa fie la casa omului si fusta aia sa pot pune la nevoie cutia manuala... Editat Aprilie 26, 2010 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Se potriveste motorul si cutia fara modificari ? Insa sunt mult mai fiabile cele manuale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate