bogdanstanescu Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 hello am o problema cu sincronul la a 3-a la patrol y60 2.8 poate cineva sa mi faca o recomandare si sa mi deie idee cat ar fi costul? multam Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: unde schimb sincron la cutie viteze? La Nea Luigi ai incercat? (nissan4x4 pe forum) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: unde schimb sincron la cutie viteze? La Nea Luigi ai incercat? (nissan4x4 pe forum) masina este toata facuta la el de cutie nu am vb sa o faca, nu stiu daca vrea sa intre in ea mai sondez in piata Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: unde schimb sincron la cutie viteze? Daca nu se baga Nea Luigi ...iti sugerez varianta ieftina si comoda: o schimbi cu totul ... :wink: La Nissan e belitura multa inauntru ...Chestia e ca odata desfacuta s-ar putea sa gasesti si altceva prin interior ...si s-ar putea sa fie deranj si mai mare la portofel! Daca n-ai de unde sa iei cutie vb cu GPScu! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: unde schimb sincron la cutie viteze? Daca nu se baga Nea Luigi ...iti sugerez varianta ieftina si comoda: o schimbi cu totul ... :wink: La Nissan e belitura multa inauntru ...Chestia e ca odata desfacuta s-ar putea sa gasesti si altceva prin interior ...si s-ar putea sa fie deranj si mai mare la portofel! Daca n-ai de unde sa iei cutie vb cu GPScu! mai de schimbat am schimbat o acu un an si ceva tot cu un sh si atunci era asa si a fost cea mai buna care am gasit-o la acel moment m-am saturat sa le tot schimb asa si sa nu fie cum trebuie nu ma leg de piesa omului, dar pana nu o simti in mana ta mergand nu stii ce iei si ce se mai intampla, mai ales ca nu ti o garanteaza nimeni ca nu iti crapa intr o luna ca nu are cu ce, poate un rinichi sa puna garantie hahah daca o fi cineva dispus sa o dau pe asta si sa mi deie alta la schimb cu diferenta ok, altfel nu mai vreau sh Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: unde schimb sincron la cutie viteze? offtopic: Mai ai doua variante: A. Schimbi masina B. Te duci la biserica si aprinzi o lumanare la vii ptr cutia nou achizitionata ... sa traiasca! ontopic: Crede-ma, stiu ce zic ...eu ptr un huruit nu la schimbat, la mers am schimbat cutia cu tot cu reductor! Am epuizat sfaturile, imi pare rau ...nu stiu ce sa-ti mai zic sa faci ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: unde schimb sincron la cutie viteze? offtopic: Mai ai doua variante: A. Schimbi masina B. Te duci la biserica si aprinzi o lumanare la vii ptr cutia nou achizitionata ... sa traiasca! ontopic: Crede-ma, stiu ce zic ...eu ptr un huruit nu la schimbat, la mers am schimbat cutia cu tot cu reductor! Am epuizat sfaturile, imi pare rau ...nu stiu ce sa-ti mai zic sa faci ... masina merge e mai mult o tona de a mea daca o bag usor in viteza nu are nimik daca nu sunt atent si o infig in graba se supara si face zgomot dar intra in viteza foarte bine de felul meu sunt mai tipicar si imi place sa ma bazez pe lucrurile mele ideea e ca vroiam sa vand masina dar la cum merge treaba cu vanzarea cred ca o sa o mai tin - o sa am masina cand mai dau prin tara sa merg de colo colo tks for advice yonutz Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: unde schimb sincron la cutie viteze? La cutii de Nissan , nea Luigi e doctorul. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: unde schimb sincron la cutie viteze? La cutii de Nissan , nea Luigi e doctorul. Păi propun sa-i spunem dr. Luigi, si din cate stiu eu nu-i "nea" absolut deloc, chiar daca ai tendinta sa-i vb la plural cand il intalnesti. scuze de off-topic :wink: father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Iulie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: unde schimb sincron la cutie viteze? se poate inchide Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: unde schimb sincron la cutie viteze? Deci cum ai rezolvat problema? PS ...este important ptr useri ca la fiecare problema sa se puna si rezolvarea ei! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Iulie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: unde schimb sincron la cutie viteze? salut mare dreptate am dat masina - asa am rezolvat aveam oferta de ajutor de principiu de la Bogdan in Baneasa dar cum am spus masina a plecat Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: unde schimb sincron la cutie viteze? Deci cum ai rezolvat problema? PS ...este important ptr useri ca la fiecare problema sa se puna si rezolvarea ei! Cum, cum...? A vandut-o ! Probabil va deschide noul proprietar topic pt asta ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Iulie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: unde schimb sincron la cutie viteze? nu cred ca va deschide nu era asa de suparator, ma deranja pe mine si piticul meu din creier omul are conexiunile lui in zona de resedinta se pricepe mai bine decat mine sunt convins ca se va descurca Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate