Vizitator vladimir_lc120 Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Un bun prieten vrea sa achizitioneze un LC 120 sau un mitsubishi PAJERO Voi de ce parere sunteti ? Cateva pareri va rog Multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: LAND CRUISER 120 sau Pajero 2007 ? Depinde ce isi doreste prietenul tau ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vladimir_lc120 Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: LAND CRUISER 120 sau Pajero 2007 ? O masina fiabila , nu o sa faca cine stie ce off road cu ea!Tu ce recomanzi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: LAND CRUISER 120 sau Pajero 2007 ? Eu as lua un 120 fara sa stau pe ganduri dintre cele doua propuse! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vladimir_lc120 Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: LAND CRUISER 120 sau Pajero 2007 ? Multumesc! Eu la fel i-am spus ,dar eu poate sunt subiectiv tinand cont ca detin un 120. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: LAND CRUISER 120 sau Pajero 2007 ? Pajero este o masina fiabila si chiar OK. Este comparabila cu LC120..... dar la orice capitol, daca analizezi obiectiv, este mai slaba. Poate doar pe autostrada in Germania sau pe un circuit de viteza sa aiba un usor avantaj. Cred ca e o masina pentru fanii adevarati Mitsubishi sau pentru ocazii speciale (e.g. sa o iei noua cu 34.5% discount):2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: LAND CRUISER 120 sau Pajero 2007 ? Nu vreau sa supar pe nimeni cu raspunsul meu, dar... daca as avea suficienti bani as alege Toyota, daca nu, Mitshubishi. Poate e o chestiune de gust dar mie Toyota imi inspira mai multa incredere. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Re: LAND CRUISER 120 sau Pajero 2007 ? ambele sunt masini foarte reusite... dar mereu apar plusuri si minusuri. la pajero motoarele sunt de 3.2diesel si la toyota de 3.0diesel. diferente foarte mari la impozitele nesimtitilor..... toyota mai inalta decat pajero, toyota mai scurta parca decat pajero ....sper sa nu gresesc uc afirmatiile mele...am condus si pe una si pe alta dar toyota m-a lasat masca ce poate face mai ales cu acele sisteme de control ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SANDUZZO Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: LAND CRUISER 120 sau Pajero 2007 ? toyota este toyota! nu se compara deloc cu pajero!!! TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: LAND CRUISER 120 sau Pajero 2007 ? toyota este toyota! nu se compara deloc cu pajero!!! Pajero este Pajero! nu se compara deloc cu toyota!!! Este f.simplu sa postezi astfel ,cred ca mai plauzibile sunt argumentele de-o parte sau de alta! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: LAND CRUISER 120 sau Pajero 2007 ? Pajero este Pajero! nu se compara deloc cu toyota!!! Este f.simplu sa postezi astfel ,cred ca mai plauzibile sunt argumentele de-o parte sau de alta! Eeeee......parca nu stii cum e cum toyotarii si nissanistii astia ?!? Pentru primii doar "Toyota spinteca!", iar pentru ailalti, "Nissan rulz ! Firu` vietii !"....:ha::ha::ha: Si ambii uita ca MIRON SORIN, CAMPIONUL EN-TITRE de la Clasa Open , a castigat campionatul cu un Mitsubishi....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: LAND CRUISER 120 sau Pajero 2007 ? Eeeee......parca nu stii cum e cum toyotarii si nissanistii astia ?!? Pentru primii doar "Toyota spinteca!", iar pentru ailalti, "Nissan rulz ! Firu` vietii !"....:ha::ha::ha: Si ambii uita ca MIRON SORIN, CAMPIONUL EN-TITRE de la Clasa Open , a castigat campionatul cu un Mitsubishi....... Astrale asa e cu Miron, dar daca imi aduc bine aminte are ca masina personala Toyota nu?...:ha: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: LAND CRUISER 120 sau Pajero 2007 ? Sa fim seriosi ,e o diferenta intre toyo si mitsu,cate mitsu ati vazut in africa sau in zone unde anduranta masini conteaza, numai pe animal planet cate toyo am vazut....:ha: votez pentru toyota:h5 Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate