Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

LAND CRUISER 120 sau Pajero 2007 ?

Vizitator vladimir_lc120

Postări Recomandate

Vizitator vladimir_lc120

Un bun prieten vrea sa achizitioneze un LC 120 sau un mitsubishi PAJERO

Voi de ce parere sunteti ?

Cateva pareri va rog

Multumesc mult!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator vladimir_lc120

Re: LAND CRUISER 120 sau Pajero 2007 ?

O masina fiabila , nu o sa faca cine stie ce off road cu ea!Tu ce recomanzi?

Link spre comentariu

Vizitator vladimir_lc120

Multumesc! Eu la fel i-am spus ,dar eu poate sunt subiectiv tinand cont ca detin un 120.

Link spre comentariu

Vizitator Giobica

Pajero este o masina fiabila si chiar OK. Este comparabila cu LC120..... dar la orice capitol, daca analizezi obiectiv, este mai slaba. Poate doar pe autostrada in Germania sau pe un circuit de viteza sa aiba un usor avantaj. Cred ca e o masina pentru fanii adevarati Mitsubishi sau pentru ocazii speciale (e.g. sa o iei noua cu 34.5% discount):2dr

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

ambele sunt masini foarte reusite... dar mereu apar plusuri si minusuri. la pajero motoarele sunt de 3.2diesel si la toyota de 3.0diesel. diferente foarte mari la impozitele nesimtitilor..... toyota mai inalta decat pajero, toyota mai scurta parca decat pajero ....sper sa nu gresesc uc afirmatiile mele...am condus si pe una si pe alta dar toyota m-a lasat masca ce poate face mai ales cu acele sisteme de control ...

Link spre comentariu

toyota este toyota!

nu se compara deloc cu pajero!!!

Pajero este Pajero!

nu se compara deloc cu toyota!!!

Este f.simplu sa postezi astfel ,cred ca mai plauzibile sunt argumentele de-o parte sau de alta!

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu

Pajero este Pajero!

nu se compara deloc cu toyota!!!

Este f.simplu sa postezi astfel ,cred ca mai plauzibile sunt argumentele de-o parte sau de alta!

Eeeee......parca nu stii cum e cum toyotarii si nissanistii astia ?!? Pentru primii doar "Toyota spinteca!", iar pentru ailalti, "Nissan rulz ! Firu` vietii !"....:ha::ha::ha:

Si ambii uita ca MIRON SORIN, CAMPIONUL EN-TITRE de la Clasa Open , a castigat campionatul cu un Mitsubishi.......

Link spre comentariu

Eeeee......parca nu stii cum e cum toyotarii si nissanistii astia ?!? Pentru primii doar "Toyota spinteca!", iar pentru ailalti, "Nissan rulz ! Firu` vietii !"....:ha::ha::ha:

Si ambii uita ca MIRON SORIN, CAMPIONUL EN-TITRE de la Clasa Open , a castigat campionatul cu un Mitsubishi.......

Astrale asa e cu Miron, dar daca imi aduc bine aminte are ca masina personala Toyota nu?...:ha:

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare