Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inaltare K160

White Wolf

Postări Recomandate

Re: Inaltare K160

Bara stabilizatoare isi are clar locul ei, dar personal, prima 'modificare' cand am luat Patrolul, am dat jos bara stabilizatoare.

Daca o vrea cineva o donez cu tot cu bieletele care stau montate pe ea.

Merg 50-50% on-off road si ma simt foarte bine in 'barca'.

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am optat in final pentru modelul asta de cercei. Dupa ce-i confectionez ( luni ), am sa postez si ceva dimensiuni pentru cei care doresc sa incerce, la randul lor...

Modelul e "ciordit" de la americani ...:ha:. E un kit custom pentru Wrangler.:dr3

Ai reusit cumva ceva cu cerceii???????

Nu orice om poate fi mare OM!!!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Ce noutati mai ai domnule?

P.S. Cele doua L200 cu numere de GB, din drumul catre Sibiu iti apartin? Le tot vad acolo.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

@zippo - noutatile sper sa inceapa sa apara de saptamana asta.

P.S. : acolo unde sunt parcate cele doua L200 ( care intr-adevar, imi apartin), locuiesc. Daca esti in trecere, ar fi o placere pentru mine sa te opresti la o cafea, ca sa ne cunoastem personal. Suna-ma cu putin timp inainte, ca sa am timp sa ajung acasa.

Salutare si te astept!

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Salutare! Sincer sa fiu, spre rusinea mea, am cam uitat de topicul asta.

"Lucrarea" a iesit satisfacator pana la urma. Cel putin din punctul meu de vedere. Masina flexeaza multumitor, gradul de confort fiind destul de ridicat si in regim de exploatare de zi cu zi, pentru gusturile personale.

Ce am facut la masina:

- am springuit arcurile originale, rezultand cam 4 cm de lift real ( dupa ce s-au asezat ).

- am confectionat "cercei" cu 4 cm mai lungi, model "Bumerang"

- am confectionat niste "opritoare" la cerceii fata (ce-i drept, numai dupa ce am reusit sa rup un arc). Acele opritoare impiedica flexarea foii de arc pana la limita de rupere.

- am montat amortizoare Procomp + 5"

- am modificat suportii de prindere ai amortizoarelor.

- am montat anvelope Silverstone 35/1.50/15 montate pe jante cu offset negativ (cam -50,-60, zic eu. Jantele au fost "intoarse" si s-au montat valve mecanice ingropate).

- am optat pentru un amortizor de directie nou original, care-si face treaba foarte bine.

Toate acestea pe langa un bodylift de 5cm, deja existent in momentul in care am cumparat masina.

Planuri pentru acest sezon :

- bara fata cu suport de troliu

- bara spate cu suport roata de rezerva, canistra si hi-lift

- praguri

- roofrack

- scaune racing + centuri

- lada scule si unelte (ca sa evit dezordinea ce domneste in partea din spate a habitaclului).

Incerc sa exemplific cu imagini in postul care va urma...

Editat de White Wolf
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Salutare! Sincer sa fiu, spre rusinea mea, am cam uitat de topicul asta.

"Lucrarea" a iesit satisfacator pana la urma. Cel putin din punctul meu de vedere. Masina flexeaza multumitor, gradul de confort fiind destul de ridicat si in regim de exploatare de zi cu zi, pentru gusturile personale.

Ce am facut la masina:

- am springuit arcurile originale, rezultand cam 4 cm de lift real ( dupa ce s-au asezat ).

- am confectionat "cercei" cu 4 cm mai lungi, model "Bumerang"

- am confectionat niste "opritoare" la cerceii fata (ce-i drept, numai dupa ce am reusit sa rup un arc). Acele opritoare impiedica flexarea foii de arc pana la limita de rupere.

- am montat amortizoare Procomp + 5"

- am modificat suportii de prindere ai amortizoarelor.

- am montat anvelope Silverstone 35/1.50/15 montate pe jante cu offset negativ (cam -50,-60, zic eu. Jantele au fost "intoarse" si s-au montat valve mecanice ingropate).

- am optat pentru un amortizor de directie nou original, care-si face treaba foarte bine.

Toate acestea pe langa un bodylift de 5cm, deja existent in momentul in care am cumparat masina.

Planuri pentru acest sezon :

- bara fata cu suport de troliu

- bara spate cu suport roata de rezerva, canistra si hi-lift

- praguri

- roofrack

- scaune racing + centuri

- lada scule si unelte (ca sa evit dezordinea ce domneste in partea din spate a habitaclului).

Incerc sa exemplific cu imagini in postul care va urma...

Salut,

PEntru lada scule si unelte la ce te gandesti?Am si eu in plan.

Multumesc,

Razvan

Off road student on Patrol 260.
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

In ceea ce priveste "lada de scule" am optat pentru o lada de munitie (primita cadou de la un prieten care-a facut armata). Era ca noua si mi-au incaput in interior toate "jucarelele". Fiind din lemn, cu putina indemanare se poate si compartimenta.

Dezavantaj : am eliminat locurile din spate.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare