Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

fibra de sticla

DAGTOYOTA

Postări Recomandate

Re: fibra de sticla

ma intereseaza sa schimb capota originala cu una de fibra

se merita investitia ?

cine lucreaza in asa ceva si cit mar costa ?

ms

Aici in Baia Mare cred ca se poate face dar trebuie dusa o capota originala ca sa o aiba ca model. Ieftina nu cred ca e la cat e de lucru pe ea mai ales la prinderi si intariri.

Care e considerentul pentru care vrei asa ceva? Doar pentru ca e mai usoara?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Deceneu
da vreau sa imi usurez masina cit mai mult

pt ca eu cred ca o masina mai usoare e mai buna in offroad

vreau sa imi schim bara din fata tavile interioare sa le fac din aluminiu si sa o decupez cit mai mult

Io zic sa-ti pui un motor mai puternic si sa lasi prostiile :grin:

Link spre comentariu

ai masina aia si 'mica si grasa' ... si vrei sa o faci manekin ...

le-ai facut pe toate si te enerveaza capota ...

.....mihai de la TOP TEN si-a facut capota de fibra .... dar din cate am inteles ...nu a realizat mare lucru ....

sunt capote din fibra de karbon ...enorm de scumpe si de usoare ....si rezistente ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

ai masina aia si 'mica si grasa' ... si vrei sa o faci manekin ...

le-ai facut pe toate si te enerveaza capota ...

.....mihai de la TOP TEN si-a facut capota de fibra .... dar din cate am inteles ...nu a realizat mare lucru ....

sunt capote din fibra de karbon ...enorm de scumpe si de usoare ....si rezistente ...

deci asta era de karbon si nu de fibra

MS

cred ca mai bine schimb motorul sau ii pun o turbina mai mare

:lol:

Link spre comentariu

in Bucuresti cam tot ce este din fibra de sticla ( inclusiv toata masina lui Gabi Nicolae pt Dakar) sunt facute de acelasi meserias pe nume ....nea Fetcu. Din cate stiu si capota de pe masina lui Nitzulescu e facuta tot de domnia sa.

Omul lucreaza ff bine la preturi rezonabile . Si-a construit chiar si o masinutza 4x4 integral din fibra de sticla.

Cine are nevoie de el ii trimit nr de tel pe PM.

Revenind la idee, eu unul nu prea cred ca pt o masina de off road , care din cand in cand mai are contact cu cate un pom, craca sanatoasa sau chiar se mai rastoarna, fibra de sticla ar fi o solutie. Am vazut colegi cu masini integral construite cu panouri de fibra care dupa fiecare iesire plangeau ca trebuia sa-si reconstruiasca masina ! Asta costa multi bani. Nu e treaba! La rallyraid e alta poveste, acolo masina trebuie sa fie usoara si nu are treaba cu pomii .

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare