DAGTOYOTA Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 ma intereseaza sa schimb capota originala cu una de fibra se merita investitia ? cine lucreaza in asa ceva si cit mar costa ? ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Re: fibra de sticla ma intereseaza sa schimb capota originala cu una de fibra se merita investitia ? cine lucreaza in asa ceva si cit mar costa ? ms Aici in Baia Mare cred ca se poate face dar trebuie dusa o capota originala ca sa o aiba ca model. Ieftina nu cred ca e la cat e de lucru pe ea mai ales la prinderi si intariri. Care e considerentul pentru care vrei asa ceva? Doar pentru ca e mai usoara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 ... Rally? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 da vreau sa imi usurez masina cit mai mult pt ca eu cred ca o masina mai usoare e mai buna in offroad vreau sa imi schim bara din fata tavile interioare sa le fac din aluminiu si sa o decupez cit mai mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 nu cred ca este o problema pt prinderi pt ca am o capota lovita deci se pot folosi alea mar interesa si un scor vreau asa ceva cum a facut gabi nicolae cu masina lui. Pe asfalt imbracata in offroad dezbrcata :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 O sa incerc sa obtin un pret dupa ce dau de firma care face. Te tin la curent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 o masina mai usoare e mai buna in offroad daca fac si io samuraiu' din fibra, mai trebuie sa beau redbull?? :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 da vreau sa imi usurez masina cit mai mult pt ca eu cred ca o masina mai usoare e mai buna in offroad vreau sa imi schim bara din fata tavile interioare sa le fac din aluminiu si sa o decupez cit mai mult Io zic sa-ti pui un motor mai puternic si sa lasi prostiile :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 ai masina aia si 'mica si grasa' ... si vrei sa o faci manekin ... le-ai facut pe toate si te enerveaza capota ... .....mihai de la TOP TEN si-a facut capota de fibra .... dar din cate am inteles ...nu a realizat mare lucru .... sunt capote din fibra de karbon ...enorm de scumpe si de usoare ....si rezistente ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 @ Lipoveanu Intrebare...cine este Mihai de la top ten? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 nu stiu daca are cont si aici ... dar dincolo .... e 'MIHAI' http://www.4x4mania.ro/forum/viewtopic.php?t=2894 (sper sa nu deranjez stapanirea ....) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 ai masina aia si 'mica si grasa' ... si vrei sa o faci manekin ... le-ai facut pe toate si te enerveaza capota ... .....mihai de la TOP TEN si-a facut capota de fibra .... dar din cate am inteles ...nu a realizat mare lucru .... sunt capote din fibra de karbon ...enorm de scumpe si de usoare ....si rezistente ... deci asta era de karbon si nu de fibra MS cred ca mai bine schimb motorul sau ii pun o turbina mai mare :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 Si Mauri are pe Blonda capota de carbon, din cite stiu eu a fost scumpa rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 in Bucuresti cam tot ce este din fibra de sticla ( inclusiv toata masina lui Gabi Nicolae pt Dakar) sunt facute de acelasi meserias pe nume ....nea Fetcu. Din cate stiu si capota de pe masina lui Nitzulescu e facuta tot de domnia sa. Omul lucreaza ff bine la preturi rezonabile . Si-a construit chiar si o masinutza 4x4 integral din fibra de sticla. Cine are nevoie de el ii trimit nr de tel pe PM. Revenind la idee, eu unul nu prea cred ca pt o masina de off road , care din cand in cand mai are contact cu cate un pom, craca sanatoasa sau chiar se mai rastoarna, fibra de sticla ar fi o solutie. Am vazut colegi cu masini integral construite cu panouri de fibra care dupa fiecare iesire plangeau ca trebuia sa-si reconstruiasca masina ! Asta costa multi bani. Nu e treaba! La rallyraid e alta poveste, acolo masina trebuie sa fie usoara si nu are treaba cu pomii . ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate