Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pachet Anglia

bratu romeo

Postări Recomandate

Salut,

Am comandat si eu niste piese si un set de filtre de aici:

http://www.britishparts.co.uk

Am primit mail ca order-ula fost shipped luni

Astazi, viberi nu am primit nimic inca

Trebuie sa ma ingrijorez sau dureaza mai mult de o saptamana pana soseste pachetul.

A doua intrebare ar fi: Pachetul se ridica din vama ?

Multumesc

Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pachet Anglia

Salut , prin ce sistem curierat ti a trimis pachetul ? prin posta , ups , tnt etc ? daca e prin posta dureaza si o sa fi instintat prin postas ca trebuie sa ridici coletul de la POSTA/Vama ... + taxe vamale ..

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Salut

Acum a venit pachetul acasa, prin Pegasus

A fost trimis prin Interlink express

Pachetul cantareste 8,2 kg cu tot cu ambalaj, pe eticheta scrie 15 kg

Valoarea totala 135 lire din care 34 lire trasportul

Am facut comanda joi seara saptamana trecuta, vineri am confirmat si luni am primit mail ca l-au trimis.

Acum sa vedem ce are ianuntru :banana

Link spre comentariu

Salut , prin ce sistem curierat ti a trimis pachetul ? prin posta , ups , tnt etc ? daca e prin posta dureaza si o sa fi instintat prin postas ca trebuie sa ridici coletul de la POSTA/Vama ... + taxe vamale ..

Nu stiu ce sa zic de faza cu vama ... inca nu mi-a ajuns acolo nici un colet din UK. In schimb, USA si China, da; astea e normal sa ajunga in vama.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Salut

Acum a venit pachetul acasa, prin Pegasus

A fost trimis prin Interlink express

Pachetul cantareste 8,2 kg cu tot cu ambalaj, pe eticheta scrie 15 kg

Valoarea totala 135 lire din care 34 lire trasportul

Am facut comanda joi seara saptamana trecuta, vineri am confirmat si luni am primit mail ca l-au trimis.

Acum sa vedem ce are ianuntru :banana

Salut,

Abia acum am vazut mesajul tau; tracking-number-ul se cere sau il trimit ei de obicei a doua zi dupa plata si pe site-ul Interlink poti vedea pe unde se afla pina ajunge. De obicei transportul e 15 lire +TVA , dar poate ai avut ceva voluminos. Poti sa le spui asta(eu numai 15 am platit de 7-8 ori) si sa le ceri ceva in plus data viitoare.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Salut,

Nu am primit nici un "tracking number" si nici nu am stiut cu cine au trimis pachetul pana acesat nua venit acasa.

Oricum, am comandat si un kit de filtre si mi l-au trimis pe ala gresit care era si mai ieftin bineinteles.

Gresit in sensul ca filtrul de motorina este altfel cu toate ca eu am comandat corect.

Voluminos a fost dar nu din cauza comenzii mele. Au pus o cutie mare si au umplut-o cu hartie si au scris pe cutie 15 kg cu toate ca ea cantarea 8,3.

Asta este, dar cand ma gandesc ca aici mi-au cerut 150 ron pe o bucsa de bascula pe care englezii o vand cu 10 lire......

si 470 ron pe o bascula aftermarket pe care englezii o vand cu 37 lire ...parca nu-i chiar asa de rau...oriunde apelezi o mica tzeapa tot trebuie sa iei :ha:

Link spre comentariu

Acum am vazut ca nu ai comandat de la paddockspares, cum crezusem initial.

Se poate ca pretul coletului sa fie corect, eu de la paddock aveam 15 lire, probabil au contracte mai avantajoase cu Interlink.

O sa comand si eu ceva de la britishparts, de mult vroiam asta.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Eu am comandat si de la astia http://www.mailorder4x4.com/ nu aveau contract pt. Romania dar m-au sunat baietii civilizat si mi-au cerut acordul (ca au gasit o firma presupun tot interlink ca nu mi-au zis) la 17 lire pana in 30 kg......comanda a fost de vreo 300lire......ma gandesc ca aia cu care au contract is mai scumpi ca am vazut pt. Ungaria au 20 si pt. Bulgaria 35 :uameni

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare