Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Oradea - Comunitatea

Filip

Postări Recomandate

Salutare ofrodisti bihoreni,

Saptamana viitoare (luni si marti ) o sa fiu in jud Bihor (localitatile Oradea si Beius) intr-o delegatie. O sa am si masina de off-road cu mine.

Sunt ceva trasee prin zona sau doritori de un off-road ?

Oricum lasati-mi niste telefoane de contact in caz de urgente.

Multam, Filip

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Zona Oradea

Tel. pentru urgente in zona Oradea : 0766 211339 Paul "bigdaddy" Farago.

:uameni !Vino si tu in WE candva :wink: sa te pot insoti, ca in cursul saptamanii nu pot din motive de negru pe plantatie.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

@Filip: 0722 506073 - in caz de urgenta

@ Oradenii amatori de offroad, ma gandeam la un traseu de la Oradea la Suncuius sau Vadu Crisului pe coclauri. Pe harta am vazut eu ceva, dar o sa apelez la experienta bastinasilor ca sa gasim ceva soft.

Iesirea va fi duminica, 16.05.2010. Deschidem lista:

1. Ionutlatcu - Toyo Hilux

2. PeCoclauri (a.k.a. dirigu) - Y60 GR

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

Daca "supravietuiesc" zilei de sambata fara damage-uri majore, as veni si eu ... Ma duc de "safety car" la un concurs de mountainbike extrem (275 km in 22 de ore, tura cuprinde aproape tot bihorul montan, circa 4500m difereta de altitudine cumulata) . Baietii sunt oameni hotarati, mie si cu masina mi se par multi:grin:

Pe la ce ora va ganditi sa plecati?

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Noi am asteptat sa vedem daca se incheaga o iesire si vazand cu parere de rau ca nu,:uameni am luat initiativa si am iesit un pic in 3.:h5

E drept, a fost ceva soft, dar fiindca a plouat tot timpul, a fost destul de interesant.

Poate ne adunam totusi si in zona noastra incet, incet vreo 20, 30 si organizam o iesire mai mare.:y

Pun si cateva poze.

Editat de daniel 4x4
Adaugare poze iesire
Link spre comentariu

Salutare

Mai baieti nu-i chiar asa cum spuneti voi... adica "nu ne-am adunat " ... era postat pe forum inca de sambata ca nu mai iesim. Deci nu meritam "CE UAMENI!" ... :h5

Eu am facut sambata 250 de kilometri de offroad+forestier , dupa mai bine de 48 de ore de nesomn, deci eram rupt de oboseala, asa ca nu as fi putut veni oricum. Apropo , cine a mai fost, ca nu recunosc masinile. Sun baieti de pe forum?

Ma bucur ca v-ati simtit bine si asta e cel mai important pana la urma. Pe unde ati fost?

Nu uitati ca saptamana viitoare sunt Rusaliile, poate unii sarbatoresc cu familiile.

Toate cele bune!

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Salutare

Mai baieti nu-i chiar asa cum spuneti voi... adica "nu ne-am adunat " ... era postat pe forum inca de sambata ca nu mai iesim. Deci nu meritam "CE UAMENI!" ... :h5

Eu am facut sambata 250 de kilometri de offroad+forestier , dupa mai bine de 48 de ore de nesomn, deci eram rupt de oboseala, asa ca nu as fi putut veni oricum. Apropo , cine a mai fost, ca nu recunosc masinile. Sun baieti de pe forum?

Ma bucur ca v-ati simtit bine si asta e cel mai important pana la urma. Pe unde ati fost?

Nu uitati ca saptamana viitoare sunt Rusaliile, poate unii sarbatoresc cu familiile.

Toate cele bune!

Stai linistit, nu era pentru voi.

Mai sant cativa membrii din zona noastra care desi au citit topicul (am vorbit cu ei la telefon) s-au facut ca ploua cand a venit vorba de iesit.

Am fost pe dealurile din Episcopia prin livezi, prin iarba de vreun metru.Am gasit si cateva pante interesante si chiar dificile.Am stat vreo 4 ore.

Poate reusim totusi sa ne adunam mai multi si sa facem o iesire adevarata.

Baietii cu care am iesit nu sant membrii inca, insa viziteaza zilnic forumul.Asa am fost si eu vreun an pana m-am inscris.

Link spre comentariu

Asa cum am scris si inainte, "Duminica in familie"... adica de la 10.30 e Liturghie solemna de sfintire a bisericii Greco-catolice de pa Cazaban. Pot sa vin cu voi numai dupa ce se termina, avem invitati deci nu pot sa o tai , adica nu cred ca reusesc inainte de ora 13. Tineti telefoanele deschise / statiile pe canal 16 dupa ce ati iesit de pe asfalt - si va gasesc eu daca sunteti pe aproape.

Apropo, puteti veni si voi , intrarea e libera :grin:!

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

eu zic ca in zona Virciorogului ar fi bine,de-aici o putem lua catre Suncuius,Damis,Dobresti.......padure multa,drumuri de Taf ,asfalt inexistent.

ar trebuii sa confirmam exact ziua si ora de plecare,respectiv masinile.

Deci lista este: 1.PeCoclauri

2.daniel 4x4

3.bigdaddy-ne ajunge pe traseu

4.breki

corectati-ma va rog

Link spre comentariu

am putea merge pe Cheriu sa ajungem cumva la Copacel,Poiana Tasad,Virciorog.am mai dat ture prin zona.De la Poiana Tasad la Virciorog ii fff interesent de ajuns.

Link spre comentariu

Rrazvane, eu zic pas de data asta.

La a mea doar ce au ajuns camber adjustment bolts si nu le-am montat inca ... si nici cauciucurile nu au ajuns inca si cu M+S-urile nu ma risc.

Link spre comentariu

Pozele sunt la developat:ft. Le dau pe post imediat ce rezolv chestiunile de ordin tehnic. Oricum, super iesirea. A fost mai mult mediu decat soft. Weekendul urmator poate o combinam si cu ceva locuri stramte, umede si intunecoase :grin: prin zona Rosia, cu plecare de sambata si intors duminica, ca sa fie loc de-un bograci si de-o palinca:2dr

Editat de PeCoclauri

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

Dupa cum bine spunea cineva, in viata nu le poti avea pe toate ....

Felicitari baieti pentru iesire, cred ca v-ati distrat bine. Poate intr-un final fericit am sa reusesc si eu sa vin cu voi ...:h5

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare