pit ciprian Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Zona Oradea DESCOPERA ROMANIA 4X4 !!! 09-11.07.2010(Muntii Apuseni) O iesire de calitate cu oameni de calitate !!! Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Zona Oradea DESCOPERA ROMANIA 4X4 !!! Spre Padis,traseu extrem ! Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Zona Oradea DESCOPERA ROMANIA 4X4 !!! In drum spre Padis... Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Zona Oradea frumoase locuri, sunt multe de vizitat in zona felicitari :2dr suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Zona Oradea DESCOPERA ROMANIA 4X4 !!! Sa traiasca bucatarii...! Spre Arieseni,traseu extrem ! Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Zona Oradea DESCOPERA ROMANIA 4X4 !!! Spre Arieseni,traseu extrem ! Nu am putut sa trecem...! Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Zona Oradea frumoase locuri, sunt multe de vizitat in zona felicitari :2dr Salutare ! Vino si tu cu noi data viitoare ! Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: Zona Oradea halo! mai sunteti pe aici? ca sa mai antrenez spiritele am un filmulet http://www.youtube.com/user/daciy111 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Re: Zona Oradea Salutare stimabililior ! Am avut si eu concediu si printre alte locuri am ajuns pe Transalpina(cel mai inalt drum din tara 2200 m).Vreau sa va spun ca zona este extraordinara,bate Transfagarasanul.Ca si posibilitati de off road acestea sunt nelimitate.Propun o expeditie in zona de vinerea pana duminica.Pentru exemplificare pun si cateva poze. Va salut respectabililor! Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Nimeni nimic? Nu mai aveti masini ca si mine? Las' ca ne revenim noi:old VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsanu Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Zona Oradea salutare baieti ! revin si eu cu brontozaurul meu ! poate reusim impreuna sa facem ceva ! astept semnale ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: Zona Oradea Salutare tuturor, Sunt nou pe forum dar nu si in off-road, ma numesc Cosmin, mai simplu Coco, si spre surprinderea mea nu prea ati mai oraganizat nicio iesire prin zona de ceva vreme, de aceea vin cu propunerea de organizare a unei iesiri. ce ziceti?:y astept propuneri/sugestii, pt un sfarsit de saptamana:j numai bine:2dr Coco. tel: 0740808786 mail: coco69hai@yahoo.com jucariile mele: -Nissan Patrol Y60, 2.8 -96 -KTM 660 enduro - 02 -Yamaha Raptor 660 - 05 -BMW 530d -01 I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
breki Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: Zona Oradea Salut Coco, iesim duminica in zona Hidisel,te sun sambata dupa-masa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Zona Oradea Pana la urma ati iesit pe undeva? V-am cautat pe statie pe la pranz, m-am gandit ca va gasesc, dar era liniste totala. Daca nu e o "petrecere privata", puneti si voi o ora si un punct de intalinre/regurpare. Noi (familia) ne-am dus in final spre Saldabagiu- Podgoria (am avut ceva treaba in zona), pana la urma am fost o singura masina. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Zona Oradea Se pare ca masinutele sunt in covalescenta....:x VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Zona Oradea Oameni buni, haideti sa stabilim o data si o ora de preferat ar fi sambata sau duminica... eu propun sa iesim sambata 09.10.2010, ce ziceti?? astept propuneri! :tk Coco. tel: 0740808786 jucariile mele: -Nissan Patrol Y60, 2.8 -96 -KTM 660 enduro - 02 -Yamaha Raptor 660 - 05 -BMW 530d -01 I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Zona Oradea Eu as veni, dar pot sa vin dupa cum urmeaza: sambata numai de la ora 13, duminica dupa 11. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Zona Oradea este ok si de la ora 13... oricum pana la 12 nu ne strangeam...:wink: :brdeci... deschidem lista::h5 1- coco 2- bigdaddy astept si alti doritori:tk I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Zona Oradea auleooo ce as veni si eu sambata dar nu pot, am nunta:2drdar la urmatoarea ma inscriu si eu Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Zona Oradea Pana la urma ati iesit pe undeva? V-am cautat pe statie pe la pranz, m-am gandit ca va gasesc, dar era liniste totala. Daca nu e o "petrecere privata", puneti si voi o ora si un punct de intalinre/regurpare. Noi (familia) ne-am dus in final spre Saldabagiu- Podgoria (am avut ceva treaba in zona), pana la urma am fost o singura masina. salutare, nu a f nimic privat, din contra, ne-am adunat vreo 7 masini, a f fain, nu am avut decat o statie. din acest motiv nu ne-ai gasit. o sa org f curand o alta iesire, atunci nu mai ratezi:wink: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Zona Oradea auleooo ce as veni si eu sambata dar nu pot, am nunta:2drdar la urmatoarea ma inscriu si eu ok Ciprian, sa ai distractie la nunta:2dr domnilor lista este deschisa, numai 2 masini....:uameni.... haideti ca o sa avem parte de vreme buna :tk Coco. tel: 0740808786 jucariile mele: -Nissan Patrol Y60, 2.8 -96 -KTM 660 enduro - 02 -Yamaha Raptor 660 - 05 -BMW 530d -01 I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Zona Oradea salutare! :h5 de abea astept sa ne intalnim :banana,dar nustiu inca daca pot veni :dr3,va anunt pana maine seara (vineri) .apropos unde v-ati gandit sa iesim? Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Zona Oradea stimate dl ile va rog sa nu va uitati bretelele acasa:ha:, asta daca ramaneti in noroi:ypuin rest toate cele bune:banana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Zona Oradea salutare! :h5 de abea astept sa ne intalnim :banana,dar nustiu inca daca pot veni :dr3,va anunt pana maine seara (vineri) .apropos unde v-ati gandit sa iesim? inca nu am stabilit traseul, dar vedem maine (sambata) pe unde mergem, stabilim de comun-acord traseul....:h5 lista este deschisa : 1- coco -nissan 2- bigdaddy -nissan 3- cosmin -opel -nu stie daca vine sigur...are chef in seara asta....confirma sambata dimineata 4- dacian - suzuki - in curs de confirmare:wink: 5- 6- mai sunt locuri astept si alti doritori :tk Coco. tel: 0740808786 jucariile mele: -Nissan Patrol Y60, 2.8 -96 -KTM 660 enduro - 02 -Yamaha Raptor 660 - 05 -BMW 530d -01 I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Zona Oradea Sorry, nu am putut sa ajung azi, a fost a zi f*t*ta , atat la lucru:dr3 cat si acasa :ang3:ang3 ... sper ca nu v-am incurcat prea mult. Sper sa ne vedem cat de curand. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate