breki Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Zona Oradea deci la 19-19:30 la Culori??ok ne vedem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Zona Oradea da, de la ora 19:00 ne-am intalnit la Colors, ca de obicei niciodata nu ajung toti asa ca :tk celor care au ajuns si rusinica celor care n-au venit, dar se revanseaza ei:wink: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
herput Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Zona Oradea da, de la ora 19:00 ne-am intalnit la Colors, ca de obicei niciodata nu ajung toti asa ca :tk celor care au ajuns si rusinica celor care n-au venit, dar se revanseaza ei:wink: Altadata zi si tu mai din timp.:top "Jucarioarele familiei" Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461 Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Zona Oradea pai domnilor hai sa iesim pe teren sambata(in general)si seara sa se termine cu o bere :2dr Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Zona Oradea Pacat ca nu sunt in regula cu actele pe masina ...ca asa as mai veni si eu pe la cate'o iesire ...pe langa Beius ati fost? Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Zona Oradea da, de la ora 19:00 ne-am intalnit la Colors, ca de obicei niciodata nu ajung toti asa ca :tk celor care au ajuns si rusinica celor care n-au venit, dar se revanseaza ei:wink: ma inscriu pe lista celor ce se revanseaza:) unde si cand merem?:grin: Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea Pacat ca nu sunt in regula cu actele pe masina ...ca asa as mai veni si eu pe la cate'o iesire ...pe langa Beius ati fost? lasa si tu un nr de tel....ca sa te sunam cand venim prin zona Beius:wink: - boga-padis I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea ma inscriu pe lista celor ce se revanseaza:) unde si cand merem?:grin: se anunta o iesire pe sfarsitul saptamanii viitoare, nu stiu foarte multe detalii, trebuie sa discutam variante de traseu.... de aceea am rugamintea din partea voastra sa veniti cu propuneri/sugestii aaa, si inca ceva foarte important!!!:banana se doreste deschiderea unui club 4x4, ca sa intram si noi in rand cu lumea:wink: - vreau din partea voastra cateva propuneri de nume pt club - si doritori pentru inscriere in club :tk coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea Coco, se doreste infiintarea unui club cu acte in regula , sau doar un "club prietenesc"? Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea votez pentru "club prietenesc" zgarcenia asta ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea Clubul "persoana juridica" e obligatoriu pentru participare la concursuri -ar maai exista si varianta "afiliere" la unul existent. Cel "prietenesc" depinde numai de noi :-)). Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea Coco, se doreste infiintarea unui club cu acte in regula , sau doar un "club prietenesc"? da, se doreste infiintarea unui club cu acte in regula :wink: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea ups asta ma duce cu gandul la taxa de intrare, cotizatie anuala ... uf criza asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea am mai deschis noi subiectul asta la o iesire si nam ajuns la nici o concluzie,cred ca cel prietenesc este ok:2dr:top Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea ups! sorry!:ooo http://img185.imageshack.us/img185/268/samplepictures1600x1200.jpg Uploaded with ImageShack.us Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Zona Oradea salutare, parerea mea ca in privinta infintari unui club, lucru nu f simplu, nu se v intampla nimic, e greu de facut un club cand nu am reusit sa ne adum la o bere decat f putini:grin: asa ca..... iesim in wek viitor? cine se baga? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Zona Oradea salutare, PREZENT!!!:grin::grin: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Zona Oradea vin si eu! :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Zona Oradea Salutare! A venit si partea a doua a clipului din padure de la Hidisel Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: Zona Oradea ia sa vedem cati doritori sunt:wink: deschidem lista pentru weekend-ul acesta: 1 - ciprian :mitshu 2 - radu :mitshu 3 - dacian :suzuki 4 - cosmin :opel 5 - dorinel :nissan 6 - coco :nissan 7 - eugen :discovery 2 8 - luci :nissan 9 - georgica : opel 10- 11- 12- I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: Zona Oradea ia sa vedem cati doritori sunt:wink: deschidem lista pentru weekend-ul acesta: 1 - ciprian :mitshu 2 - radu :mitshu 3 - dacian :suzuki 4 - cosmin :opel 5 - dorinel :nissan 6 - coco :nissan 7 - eugen :discovery 2 8 - luci :nissan 9 - georgica : opel 10- 11- 12- :ha:, scuze pt lista.... nu trebuia sa iasa cu cele doua mascote.... s-au lipit si ele la mesaj fara sa le introduca nimeni:cn I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: Zona Oradea Au aparut pt ca ":" alaturate literei "s" simbolizeaza acel emoticon..... Daca puneai un spatiu dupa ":" nu mai apareau...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: Zona Oradea Gramada de doritori suntem:top Propun sa iesim de sambata pana duminica, seara maii socializam si noi langa ceaun si langa o palincuta:2dr:x Ce parere aveti? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Zona Oradea daca tot iesim pe weekend propun sa fiu calauza voastra si sa mergem in zona Beius-Stei-Vascau, unde stiu trasee foarte frumoase. o sa ma ocup si de cazare:wink: astept pareri! :tk coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
black dustwalker Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Zona Oradea Salut. Stie cineva un traseu usor de plimbare prin padure in zona Baile Felix. Ma duc sa imi intind oasele pe acolo in perioada 22 - 28.11.2011 si ma gandeam ca ar fi pacat sa ratez ocazia:y Va multumesc Live free or die tomorrow! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate