Ile Dacian Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Zona Oradea haloo ! gigantii ia priviti :ha: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Zona Oradea pitule uite aici ce am vrut sa-mi cumpar si sa dus :uameni e toyota de care-ti vorbeam :grin: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=58420 frumoasa masina.... no comment:y lasa ca vine si ziua ta norocoasa.... dap' pana atunci te asteptam cu samurai-ul:wink: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: Zona Oradea dl dacian tr sa dea de baut,are masina noua, nisan patrol, bravoooo:2dr Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea felicitari si la cat mai multe dotari domnul dacian:br.si bine ai venit la grupa mare. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea poze cu utilajul? si planuri de viitor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea :tk va multumesc ,dau de baut ,poze pe maine ,ir planuri am de bagat bani in el tre sa;l ridic,genti+cauciucuri,schimb distributie etc. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Sa-ti traiasca! Sa te duca peste tot pe unde vrea cardanu' tau! Asteptam poz(n)ele!:br Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea http://img14.imageshack.us/img14/9264/fotografie0037gn.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img257.imageshack.us/img257/1415/fotografie0036.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img543.imageshack.us/img543/6566/fotografie0034.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img149.imageshack.us/img149/8835/fotografie0035.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img444.imageshack.us/img444/6863/fotografie0033.jpg Uploaded with ImageShack.us am pus niste poze cu patrolu-l asa cum l-am achizitionat:wink: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea ooooo d-l Dacian, imi place despre tine'' :h5,asa mai merge, ce pot sa spun :br , ai facut o alegere buna, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute, Ei, stai asa, ca trebuie sa o uzi:wink:, dar trebuie sa ne impotmolesti bine ca altfel ai toate sansele ca la primul noroi sa ramai impotmolit, si nu stii de ce:ooo hai c-am glumit! I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Zona Oradea are cineva vreo iesire planificata pentru viitorul apropiat pe langa Oradea? As iesi si eu, si nu am cu cine. 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea hello domnilor si domnisorilor, am fost in Floresti la trial, primul vazut de mine si ce pot spune.... masini adevarate, piloti adevarati iar toate astea au facut sa vin cu urm propunere; haideti sa ne organizam si noi un trial al nostru, pastrand proportiile bineinteles. Propun duminica viitoare iar locatia undeva in hidiselul de sus, avem urcari,inclinari, noroi toate pe un perimetru restrans. daca aveti alte propuneri sunt binevenite iar amanuntele le stabilim telefonic. dechid lista cu persoana mea care este:grin: cipri-mishu v6 3ooo Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea are cineva vreo iesire planificata pentru viitorul apropiat pe langa Oradea? As iesi si eu, si nu am cu cine. salut florine, vino cu noi dsuminica, bine ai venit:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea cipriane, nu-l baga pe florin cu A/T-urile lui la treburi de SIMEX-uri :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin22 Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea Imi anunt prezenta de acuma:Dorin - Terrano II Mitshubishi Pajero 3000 V6 turbo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea cipriane, nu-l baga pe florin cu A/T-urile lui la treburi de SIMEX-uri :)) Nu-l bag nicaieri:grin:,doar l-am invitat alaturi de noi,oricum traseul care vrem sa-l facem duminica nu e extrem,pot merge si masini care nu au Simex-uri.Tu vii?Sau credeti ca ar fi mai bine sambata?Ma gandeam la ziua de sambata ca sa putem incheia cu un ceaun,o palinca,o poveste:2dr...duminica nu muncim!Astept pareri,sugestii,etc Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea Mersi de invitatie Cipri, Ma bag si cu AT- uri (ca are cine ma scoate). O singura problema am , azi am facut o iesire la capatul lui Gh Doja, si am reusit sa rup o planetara (CU A/T - uri) Sper sa o rezolv pina duminica. 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea Mersi de invitatie Cipri, Ma bag si cu AT- uri (ca are cine ma scoate). O singura problema am , azi am facut o iesire la capatul lui Gh Doja, si am reusit sa rup o planetara (CU A/T - uri) Sper sa o rezolv pina duminica. Esti binevenit si in acelasi timp un exemplu pentru cei cu AT-uri.Curajul e de apreciat:br Lista arata in felul urmator in acest moment: Cipri Pajero Dorin Terrano Radu Pajero Florin Vitara Asteptam alti doritori,o sa avem un anunt in Jurnalul de Dimineata vineri,un reporter de la Jdd prezent la fata locului,plus o sa filmam cu 2 camere profesionale tot evenimentul.Toata lumea o sa primeasca un dvd cu imagini video si poze care o sa le facem tot noi.Orice ajutor,sugestie care sa faca evenimentul sa iasa ok este binevenita. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea UAU am sa ma barbieresc inainte sa dau bine pe DVD :ha::ha:, astept cu nerabdare:g 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea Esti binevenit si in acelasi timp un exemplu pentru cei cu AT-uri.Curajul e de apreciat:br Lista arata in felul urmator in acest moment: Cipri Pajero Dorin Terrano Radu Pajero Florin Vitara Asteptam alti doritori,o sa avem un anunt in Jurnalul de Dimineata vineri,un reporter de la Jdd prezent la fata locului,plus o sa filmam cu 2 camere profesionale tot evenimentul.Toata lumea o sa primeasca un dvd cu imagini video si poze care o sa le facem tot noi.Orice ajutor,sugestie care sa faca evenimentul sa iasa ok este binevenita. prezent si euuu!!!! :wink: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea Da vin si eu cu cauciucuri de oras cu masina cum a dato fabrica,deocamdata:grin: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea o sa vb si cu cosmin KDR, sigur vine si el:y I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 (editat) Re: Zona Oradea depinde de zi si ora de intalnire. daca sunt prin oras voi fi prezent si eu (sa-l vad pe florin ramanand in noroaie :grin:) numarul meu il ai. planetare verzi neaparat. la ultima intalnire face-to-face ti-am batut apropoul ca de pui 31-uri o sa se lase cu ruperi de planetare dar tu batman batman :) (daca nu pui planetare verzi nu rezolvi nimic ... o sa le rupi in continuare :P) Editat Decembrie 5, 2010 de cucuci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chris.alfa Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea salutare vin si eu daca e vreme ok pe mocirla mare nu fac fata cu caucicuri de strada iar masina e standard asa cum au facut-o americani a fost suepr fain la floresti a fost ce vedea si invata in cida faptului ca mi-am inundat masina in somes s-a meritat drumul pina acolo. sper sa reusim sa ne organizam si noi si sa facem o treaba faina. a am uitat sa ma prezint Cristi- Aelsd cherokee 2.5td '99 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea fratilor daca vreti sa participati la ceva extraordinar (o intalnire de aprox 2000 masini 4x4) intrati aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=58918&page=2:banana Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Zona Oradea mersi cucuci, am sa-l sun , sa o pun pe picioare(roti) pina duminica. vedem noi cine rade acolo:grin: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate