Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Oradea - Comunitatea

Filip

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Zona Oradea

pitule uite aici ce am vrut sa-mi cumpar si sa dus :uameni e toyota de care-ti vorbeam :grin: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=58420

frumoasa masina.... no comment:y

lasa ca vine si ziua ta norocoasa.... dap' pana atunci te asteptam cu samurai-ul:wink:

I Love Apuseni
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

ooooo d-l Dacian,

imi place despre tine'' :h5,asa mai merge, ce pot sa spun :br , ai facut o alegere buna, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute,

Ei, stai asa, ca trebuie sa o uzi:wink:, dar trebuie sa ne impotmolesti bine ca altfel ai toate sansele ca la primul noroi sa ramai impotmolit, si nu stii de ce:ooo

hai c-am glumit!

I Love Apuseni
Link spre comentariu

hello domnilor si domnisorilor, am fost in Floresti la trial, primul vazut de mine si ce pot spune.... masini adevarate, piloti adevarati iar toate astea au facut sa vin cu urm propunere; haideti sa ne organizam si noi un trial al nostru, pastrand proportiile bineinteles. Propun duminica viitoare iar locatia undeva in hidiselul de sus, avem urcari,inclinari, noroi toate pe un perimetru restrans. daca aveti alte propuneri sunt binevenite iar amanuntele le stabilim telefonic. dechid lista cu persoana mea care este:grin:

cipri-mishu v6 3ooo

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

cipriane, nu-l baga pe florin cu A/T-urile lui la treburi de SIMEX-uri :))

Nu-l bag nicaieri:grin:,doar l-am invitat alaturi de noi,oricum traseul care vrem sa-l facem duminica nu e extrem,pot merge si masini care nu au Simex-uri.Tu vii?Sau credeti ca ar fi mai bine sambata?Ma gandeam la ziua de sambata ca sa putem incheia cu un ceaun,o palinca,o poveste:2dr...duminica nu muncim!Astept pareri,sugestii,etc

Link spre comentariu

Mersi de invitatie Cipri, Ma bag si cu AT- uri (ca are cine ma scoate). O singura problema am , azi am facut o iesire la capatul lui Gh Doja, si am reusit sa rup o planetara (CU A/T - uri) Sper sa o rezolv pina duminica.

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Mersi de invitatie Cipri, Ma bag si cu AT- uri (ca are cine ma scoate). O singura problema am , azi am facut o iesire la capatul lui Gh Doja, si am reusit sa rup o planetara (CU A/T - uri) Sper sa o rezolv pina duminica.

Esti binevenit si in acelasi timp un exemplu pentru cei cu AT-uri.Curajul e de apreciat:br

Lista arata in felul urmator in acest moment:

Cipri Pajero

Dorin Terrano

Radu Pajero

Florin Vitara

Asteptam alti doritori,o sa avem un anunt in Jurnalul de Dimineata vineri,un reporter de la Jdd prezent la fata locului,plus o sa filmam cu 2 camere profesionale tot evenimentul.Toata lumea o sa primeasca un dvd cu imagini video si poze care o sa le facem tot noi.Orice ajutor,sugestie care sa faca evenimentul sa iasa ok este binevenita.

Link spre comentariu

Esti binevenit si in acelasi timp un exemplu pentru cei cu AT-uri.Curajul e de apreciat:br

Lista arata in felul urmator in acest moment:

Cipri Pajero

Dorin Terrano

Radu Pajero

Florin Vitara

Asteptam alti doritori,o sa avem un anunt in Jurnalul de Dimineata vineri,un reporter de la Jdd prezent la fata locului,plus o sa filmam cu 2 camere profesionale tot evenimentul.Toata lumea o sa primeasca un dvd cu imagini video si poze care o sa le facem tot noi.Orice ajutor,sugestie care sa faca evenimentul sa iasa ok este binevenita.

prezent si euuu!!!!

:wink:

I Love Apuseni
Link spre comentariu

depinde de zi si ora de intalnire. daca sunt prin oras voi fi prezent si eu (sa-l vad pe florin ramanand in noroaie :grin:)

numarul meu il ai. planetare verzi neaparat. la ultima intalnire face-to-face ti-am batut apropoul ca de pui 31-uri o sa se lase cu ruperi de planetare dar tu batman batman :)

(daca nu pui planetare verzi nu rezolvi nimic ... o sa le rupi in continuare :P)

Editat de cucuci
Link spre comentariu

salutare

vin si eu daca e vreme ok pe mocirla mare nu fac fata cu caucicuri de strada iar masina e standard asa cum au facut-o americani

a fost suepr fain la floresti a fost ce vedea si invata in cida faptului ca mi-am inundat masina in somes s-a meritat drumul pina acolo. sper sa reusim sa ne organizam si noi si sa facem o treaba faina.

a am uitat sa ma prezint Cristi- Aelsd

cherokee 2.5td '99
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare