pit ciprian Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Zona Oradea salutare vin si eu daca e vreme ok pe mocirla mare nu fac fata cu caucicuri de strada iar masina e standard asa cum au facut-o americani a fost suepr fain la floresti a fost ce vedea si invata in cida faptului ca mi-am inundat masina in somes s-a meritat drumul pina acolo. sper sa reusim sa ne organizam si noi si sa facem o treaba faina. a am uitat sa ma prezint Cristi- Aelsd Salut Cristi si bine ai venit in grup, nu o sa fie noroaie mari, in asa fel o sa fie traseul incat sa putem toti sa-l facem. te asteptam Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Zona Oradea Buuuun ,lista arata asa in momentul acesta; cipri-mitshu radu-mitshu dorin-terano lucica-terano eugen-rover florin-vitara dacian-patrol coco-patrol cristi-jeep ne-am gandit sa fie ora 12 , sambata, pana bem un ceai, pana ne incalzim motoarele, etc. asteptam comfirmari de la cucuci, breki, cosmin:tk Poate poate reusim sa ne organizam si noi:y Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Zona Oradea Nu s-ar putea duminica (asa cum era prima strigare) de la 10? Sambata sunt la job toata ziua ... oricum 12 e cam tarziu ... la 5 e intuneric ... daca ai doua masini care-ti blocheaza traseul si sunt 20 care vor sa-l parcurga ramane f. putin timp. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Zona Oradea Nu s-ar putea duminica (asa cum era prima strigare) de la 10? Sambata sunt la job toata ziua ... oricum 12 e cam tarziu ... la 5 e intuneric ... daca ai doua masini care-ti blocheaza traseul si sunt 20 care vor sa-l parcurga ramane f. putin timp. Salut!Ziua de sambata au ales-o majoritatea celor de pe lista de mai sus,pe considerentul ca dupa ce se lasa seara,ne apucam sa facem un ceaun de mancare,un vin fiert,o palincuta si cum bine stim cu totii in conditiile astea timpul zboara foarte repede...:x In ce priveste ora,sunt total de acord cu tine,iar propunerea mea ar fi ora 10.Astept si parerile celorlati si de comun acord sa stabilim toate detaliile. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Zona Oradea Sambata ... nu stiu sigur. Nu ma trec pe lista dar daca pot veni o sa vin chiar daca asa neanuntat. Ar trebui anuntat si Razvan (PeCoclauri) ca poate e si el interesat de iesire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Zona Oradea Buuuun ,lista arata asa in momentul acesta; cipri-mitshu radu-mitshu dorin-terano lucica-terano eugen-rover florin-vitara dacian-patrol coco-patrol cristi-jeep ne-am gandit sa fie ora 12 , sambata, pana bem un ceai, pana ne incalzim motoarele, etc. asteptam comfirmari de la cucuci, breki, cosmin:tk Poate poate reusim sa ne organizam si noi:y Hmmm, mai da' cati suntem....:wink: suna bine, nu am mai facut o lista asa de mare de cand am fost la Ciucea, da' partea buna este ca vad nume noi:br , incet - incet punem de-un bograci pe sambata ( Ciprian !!) :xsi o palincutza.... :tk coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Zona Oradea si eu votez pt un ciaun pe sabata :ypu Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Zona Oradea A placerea sa anunt un nou participant, extrem de curajos:y, dl Dan, de la calarie, cu monstrul lui din dotare DACIA PAPUC 4X4. sa-l aplaudam:br. Il asteptam cu nerabdare! cine se mai anunta? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Zona Oradea mai treceti un patrol pe lista :2dr Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 (editat) Re: Zona Oradea Super, incet incet lista creste dar sunt convins ca in bihor saNT MULT MAI MULTE MASINI 4X4, CURAJ DOMNILOR in momentul de fata lista arata asa; cipri-mitshu radu-mitshu eugen-land dorin-terano lucica-terano coco-patrol razvan-patrol dacian-patrol florin-vitara cristi-jeep dan-dacia4x4 Astia suntem siguri ca venim, spe4r:y asteptam confirmari de la sorin-feroza cucuci-? breki-frontera dani-niva cristi-patrol nr meu de tel este 0753798792, pt orice nelamurire va rog sa ma sunati. ce vrem sa facem? nimic complicat, o intrecere amicala, pe doua categorii, sa ne cunoastem intre noi sa facem o mancare buna la final. asta vrem:h5 Editat Decembrie 8, 2010 de pit ciprian ptr.nr de tel Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Zona Oradea Pun cateva clipuri de la penultima iesire din 31 oct. pe langa Oradea: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Zona Oradea cipriane, eu = Raul, masina = vitara :P pana vineri seara nu pot sa dau un raspuns fiind sambata iesirea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Zona Oradea A placerea sa anunt un nou participant, extrem de curajos:y, dl Dan, de la calarie, cu monstrul lui din dotare DACIA PAPUC 4X4. sa-l aplaudam:br. Il asteptam cu nerabdare! cine se mai anunta? Bun venit d-le Dan, Bravoo, un Adevarat Roman!!! , care vine cu o masina de productie interna:br, nu ca si noi cu tot felul de monstri preparati care mai de care..... :wink: abia astept sa ne cunoastem la un pahar de whiski :2dr I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 (editat) Re: Zona Oradea Vin si eu, chiar daca nu pentru toata ziua ... Pana la urma de la ce ora "incepem" :dr2? Ca la :dr si la :ha::ha: nu cred ca voi putea sa stau ! Editat Decembrie 8, 2010 de bigdaddy Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Zona Oradea referitor la " trial-ul '' din weekendul acesta : Vor fi mai multe trasee scurte ( inchise), cu care o sa fiti ocupati toata ziua... cel putin asa ne-am propus.... tinand cont de faptul ca suntem la prima organizare de acest gen vom tine cont in mare parte de regulile care au fost impuse si la eurotrial cluj, s-au cel putin sa facem o diferentiere tinand cont de modificarilr aduse masinilor dupa cum urmeaza: 1.La ORIGINAL intra orice masina nemodificata, cu roti gen BF Goodrich MT. 2.La STANDARD sunt masini cu inaltare, cu roti max 35, cu profil pana Simex & co. 3.La MODIFIED avem deja masini cu roti pana la 40, orice profil, 4.La PROMODIFIED pot sa concureze masinile cele mai modificate, un Extrem cum ar veni. Asaca exista o categorie potrivita pentru oricine. Bineinteles ca nu o sa reusim sa ne incadram 100% intruna dintre cele 4 categorii, asa ca propun sa facem 2 categorii tinand cont in mare parte numai de cauciucuri::h5 1.M/T si BF-G si 2.Simex & Co este mai simplu, si nu se supara nimeni, cred eu?.. :wink: :tk coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Zona Oradea Salutare!Mai pun clipurile de la ultima iesire din 13-14 nov.unde l-am avut pe Coco ca si calauza si gazda de asemenea:tk Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Zona Oradea cipriane, eu = Raul, masina = vitara :P pana vineri seara nu pot sa dau un raspuns fiind sambata iesirea :) Scuze:y Raul, te asteptam cu o veste vineri seara, ms:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Zona Oradea Vin si eu, chiar daca nu pentru toata ziua ... Pana la urma de la ce ora "incepem" :dr2? Ca la :dr si la :ha::ha: nu cred ca voi putea sa stau ! Salutare , ne bucuram ca vii, pe la 10 am vrea sa incepem plus intarzaierile de rigoare, :banana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Zona Oradea referitor la " trial-ul '' din weekendul acesta : Vor fi mai multe trasee scurte ( inchise), cu care o sa fiti ocupati toata ziua... cel putin asa ne-am propus.... tinand cont de faptul ca suntem la prima organizare de acest gen vom tine cont in mare parte de regulile care au fost impuse si la eurotrial cluj, s-au cel putin sa facem o diferentiere tinand cont de modificarilr aduse masinilor dupa cum urmeaza: 1.La ORIGINAL intra orice masina nemodificata, cu roti gen BF Goodrich MT. 2.La STANDARD sunt masini cu inaltare, cu roti max 35, cu profil pana Simex & co. 3.La MODIFIED avem deja masini cu roti pana la 40, orice profil, 4.La PROMODIFIED pot sa concureze masinile cele mai modificate, un Extrem cum ar veni. Asaca exista o categorie potrivita pentru oricine. Bineinteles ca nu o sa reusim sa ne incadram 100% intruna dintre cele 4 categorii, asa ca propun sa facem 2 categorii tinand cont in mare parte numai de cauciucuri::h5 1.M/T si BF-G si 2.Simex & Co este mai simplu, si nu se supara nimeni, cred eu?.. :wink: :tk coco foarte buna idee stimabile domn coco, ai un trandafir si o lumanare pt asta:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Zona Oradea Si "curajosii" ca mine cu AT uri si inaltare cum sunt considerati?:ha: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Zona Oradea Si "curajosii" ca mine cu AT uri si inaltare cum sunt considerati?:ha: tu alegi unde vrei sa te bagi Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Zona Oradea domnilor de mine ati uitat? hai ca poate vin si eu. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Zona Oradea Breki te asteptam, mai da un semn de viata ,nu te-am vazut, nu ai postat de mult ,ce faci ? :cn Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Zona Oradea domnilor de mine ati uitat? hai ca poate vin si eu. Ooo, domnul Gabi, ne-am bucura sa ne onorati cu prezenta! I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Zona Oradea Doar o singura observatie as avea...in special daca terenul e moale, pe traseul pentru masinile mai putin modificate NU ar trebui sa intre masini :jp1 cu gume mai mari de 31...32. Nu de alta, dar traseul se va transforma intr-un sir nesfarsit de trolieri. Daca sunt multe masini exista riscul de a se bloca traseele si unii sa nu reuseasca sa intre in traseu. Nu dati cu pietre, asta e parerea si experienta mea de la concursurile/iesirile anterioare :old . De fapt daca ati urmarit si in campionat se incearca limitarea diametrelor de roti pe fiecare clasa de masini. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate