Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Oradea - Comunitatea

Filip

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Zona Oradea

Salutare!

Cipri, mai trece un Samurai pe lista.(daca mai este loc):tk:banana

Unde ne intalnim mai exact si la ce ora?

Va salut pe toti si abia astept sa ne cunoastem

Ionut-Samurai

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

Cipri, mai trece un Samurai pe lista.(daca mai este loc):tk:banana

Unde ne intalnim mai exact si la ce ora?

Va salut pe toti si abia astept sa ne cunoastem

Ionut-Samurai

Salut Ionut!

Ma bucur ca vii si tu,din pacate o mare parte din traseul care vroiam sa-l facem s-a inundat,dar astazi dupa masa o sa merg sa fac alt traseu,cel putin la fel de bun ca si celalalt.Ora de plecare o s-o stabilim de comun acord toti astazi,iar locul este la Lukoil in Nufarul.Oricum terenul o sa fie greu datorita ploilor si zapezii.Sper ca nimeni din cei inscrisi sa nu se razgandeasca.Revin cu detalii dupa masa.

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

Salut Ionut!

Ma bucur ca vii si tu,din pacate o mare parte din traseul care vroiam sa-l facem s-a inundat,dar astazi dupa masa o sa merg sa fac alt traseu,cel putin la fel de bun ca si celalalt.Ora de plecare o s-o stabilim de comun acord toti astazi,iar locul este la Lukoil in Nufarul.Oricum terenul o sa fie greu datorita ploilor si zapezii.Sper ca nimeni din cei inscrisi sa nu se razgandeasca.Revin cu detalii dupa masa.

:W,eu propun ora de plecare cel tarziu 9:30'' in Lukoil Nufarul, deoarece ziua este scurta si la ora 17, ii deja intuneric

I Love Apuseni
Link spre comentariu

Salutare prieteni:h5

A trecut si ziua de sambata,o zi foarte reusita din toate punctele de vedere,cel putin asa cred eu.Haideti sa facem o recapitulare cu ce s-a intamplat ieri la Hidiselu de Sus:am reusit sub pretextul organizarii unui "trial" sa ne adunam 14 masini care am si participat,plus inca vreo 5 masini care nu au intrat in teren,la care mai adaugam o gramada de spectatori.Nu mai conteaza cine a castigat si cine a abandonat,contaza ca reusim incet sa ne cunoastem intre noi,poate sa devenim chiar si prieteni.

Am avut de toate:o vreme superba,traseul acceptabil pentru toata lumea,un consilier de la Primarie suparat pe viata:dr3,desi obtinusem ok-ul de la autoritatile locale,o mica expeditie in padure dupa aceea,la care mai adaugam o mancare buna la ceaun,un vin fiert si o palinca.

Actorii principali au fost urmatorii,ii amintesc in ordinea intrarii in concurs:

Coco - Patrol

Ionut - Samuray

Lucica - Terano I

Sorin - Feroza

Dorin - Terano II

Florin - Vitara

Cristi - Cherokee

Eugen - Discovery

Razvan - Patrol

Radu - Pajero

Cipri - Pajero

Dacian - Patrol

Big Daddy - Terano II

Adi - Samuray

Multumim echipei foto-video formata din Daciana si Claudiu care au avut de alergat din greu,si nu in ultimul rand domnului viceprimar Radu Rogojan.:tk

Link spre comentariu

casca e ok :tk tu :old ?

Precum bine stii,sunt inca tanar si in putere:top ,nu ca si unii care este mai obositi ei asa...:cr

Pana iti iei cauciucuri ca sa fii si tu in rand cu lumea,iti sugerez niste clopotei pentru saniuta ta cea noua,cu nasul rosu ca si al lui Rudolf rezolvam noi:x

Link spre comentariu

da, da, ar cam trebui Dacian, ca ai mers mai mult cu cravata. :ha::ha::ha:

poate gasesti una sa pui si in Avatar

PS: Sa nu uitam de cele 2 beri:x

Ooo, D-l Dacian....

sa nu uiti de cele 2 cu multe zerouriii beri :2dr, sau mai bine te iert cu o sticla de whisky, stii tu de ce:wink:

I Love Apuseni
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare