Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Oradea - Comunitatea

Filip

Postări Recomandate

Re: Zona Oradea

Am reusit in sfarsit sa ajung la calculator !

A fost o "iesire" reusita. Oameni cumsecade, distractie, voie buna :br.

Multumesc!

PS.

Imi pare rau ca nu am venit si la traseul din padure :ce . Data viitoare am sa incerc sa nu lipsesc :y.

Editat de bigdaddy

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Super iesire, super oameni!

Am avut parte de noroaie, de zapada, de padure etc.

Imi pare rau ca nu am putut ramane la ceaun (prelungirea trialului:x si decernarea premiilor:ha:), poate data viitoare.

Poze foarte reusite, asteptam filmuletele (multumim Cipri&co.):tk

Daciane, vezi cate beri tre sa dai daca ai vandut samuraiul:y, nu stii tu ca marimea nu conteaza?

Link spre comentariu

Aaaaaaa, am uitat sa precizez despre premii, au constat in portie dubla de papa plus palinca si o slujba facuta profesionist de dl prezbiter dacian:old:ha:

Cat despre spaga la ziar consta intr-0 promisiune de plimbare in sania cu zurgalai a lui dl Ile Dacian :ca

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

super tare videoclipul :no11 :care dar nu pricep la sfarsit la ''actori principali'' in dreapta la fiecare ce sunt ?cm ???!!!:old ...adica inaltarea masinilor in cm? :ha: :ypu :ha:

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

super tare videoclipul :no11 :care dar nu pricep la sfarsit la ''actori principali'' in dreapta la fiecare ce sunt ?cm ???!!!:old ...adica inaltarea masinilor in cm? :ha: :ypu :ha:

'CHESTIILE' din dreapta te priveste intr-o mai mica masura pe tine respectabile dl prezbiter:bravo tu parca nu ai...? dar nu fi suparat , e sezonul tau, la proba saniuta sigur scoti un timp fenomenal:banana

Link spre comentariu

multumesc pt aprecieri, azi mai vine un clip. ce facem sambata? iesim pe undeva? am vb ieri ci cu ionut (ted) si propunea o actiune umanitara in spiritul sarbatorilor de iarna, subscriu in totalitate la propunerea lui. ma gandeam sa adunam cat si ce putem de la fiecare si sa ne deplasam intr-un catun izolat si sa facem cativa oameni fericiti. astept propunerile voastre

Link spre comentariu

da, Cipriane, eu sunt deacord cu tine referitor la actiunea umanitara, in principiu sambata mi-am propus sa imi mai termin cateceva pe masina, apropo! mi-am luat troliu:wink: si as vrea sa-l montez sambata, dar oricum ne auzim la telefon si vedem cum facem.

I Love Apuseni
Link spre comentariu

Salutari domnilor.

Am intrat in posesia unei Toyote 4runner 3000 v6 preparata cat de cat de off-road.Unde faceti voi service-ul/reviziile la masinute?

Intreb pt ca as vrea sa schimb electromotorul + alte mici maruntisuri.

As vrea sa invat sa 'mesteresc' eu la masinuta dar din pacate timpul nu imi permite.Poate dau de un mecanic care se pricepe la masini de genul :)

Va salut cu respect.

Link spre comentariu

Salutari domnilor.

Am intrat in posesia unei Toyote 4runner 3000 v6 preparata cat de cat de off-road.Unde faceti voi service-ul/reviziile la masinute?

As vrea sa invat sa 'mesteresc' eu la masinuta dar din pacate timpul nu imi permite.Poate dau de un mecanic care se pricepe la masini de genul :)

Va salut cu respect.

Eu in garaj :grin:, alti nu stiu

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

si eu tot caut un mecanic sa se priceapa la 4x4 dar nam gasit asa ca ma duc ici colo ,si eu as vrea so fac intrun garaj dar nu am deocamdata, iar pt un schimb de ceva ma duc pe centura de la Real spre Santandrei aproape de sensul giratoriu pe dreapta in spate la parbrize .

felicitari pt achizitie :1

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Link spre comentariu

Salutari domnilor.

Va salut cu respect.

felicitari pt achizitie! si bun venit in familia off-road-distilor:br

as putea sa-ti recomand un prieten de-al meu mecanic, eu la el imi fac cam toate reparatiile, are atelier, elevator si tot felul de scule:wink:

suna-ma !

0740808786

:tk

coco

I Love Apuseni
Link spre comentariu

si eu tot caut un mecanic sa se priceapa la 4x4 dar nam gasit asa ca ma duc ici colo ,si eu as vrea so fac intrun garaj dar nu am deocamdata, iar pt un schimb de ceva ma duc pe centura de la Real spre Santandrei aproape de sensul giratoriu pe dreapta in spate la parbrize .

felicitari pt achizitie :1

de ce nu zici nimic!!!:old

suna-ma sa-ti zic unde sa mergi

I Love Apuseni
Link spre comentariu

Ciprian, Coco, Sambata?Ar trebui sa stim din timp pentru pregatiri.:bx

salut Florine,

din pacate eu nu o sa pot pleca din oras sambata, am programata masina la montat de troliu, dar vorbeste cu Ciprian sa vedeti ce cumparati si ce suma ar pica pe fiecare si anuntati-ma si pe mine, contribui si eu cu mare placere:wink:.

pentru cei care nu stiu despre ce este vorba:

dorim sa pune mana de la mana ( fiecare cat vrea si cat poate) si sa facem fericiti in prag de sarbatori cateva familii nevoiase, copii orfani si batrani fara familie! ( sa le cumparam alimente etc...)

deschid lista cu mine:

1.coco

2.ciprian

3.florin

:tk

coco

I Love Apuseni
Link spre comentariu

Sper din tot sufletul ca in luna Ianuarie 2011 sa vin si eu impreuna cu cativa prieteni din Arad si Timisoara cu voi la o iesire :h5:2dr

va asteptam bucurosi! :h5

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare