bigdaddy Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 (editat) Re: Zona Oradea Am reusit in sfarsit sa ajung la calculator ! A fost o "iesire" reusita. Oameni cumsecade, distractie, voie buna :br. Multumesc! PS. Imi pare rau ca nu am venit si la traseul din padure :ce . Data viitoare am sa incerc sa nu lipsesc :y. Editat Decembrie 14, 2010 de bigdaddy Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Zona Oradea Salutare! Dupa iesirea de sambata o sa avem un articol pe prima pagina in Jurnalul de Dimineata de maine :banana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Zona Oradea cat le dai la acestia de la ziar ? pt. ca iar mai mult de jumate din articol va fi despre Pit Ciprian si masina lui :ha: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Zona Oradea Super iesire, super oameni! Am avut parte de noroaie, de zapada, de padure etc. Imi pare rau ca nu am putut ramane la ceaun (prelungirea trialului:x si decernarea premiilor:ha:), poate data viitoare. Poze foarte reusite, asteptam filmuletele (multumim Cipri&co.):tk Daciane, vezi cate beri tre sa dai daca ai vandut samuraiul:y, nu stii tu ca marimea nu conteaza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Zona Oradea Aaaaaaa, am uitat sa precizez despre premii, au constat in portie dubla de papa plus palinca si o slujba facuta profesionist de dl prezbiter dacian:old:ha: Cat despre spaga la ziar consta intr-0 promisiune de plimbare in sania cu zurgalai a lui dl Ile Dacian :ca Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Zona Oradea :ha :bl da sania mea trasa de ceva cu volan pe dreapta:sht Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 (editat) Re: Zona Oradea Salutare!Incep cu un clip,sau mai bine zis un rezumat al celor intamplate la "trialul"de sambata.Zilele astea or sa urmeze si restul clipurilor mai detaliate... Editat Decembrie 15, 2010 de Astral Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Zona Oradea super tare videoclipul :no11 :care dar nu pricep la sfarsit la ''actori principali'' in dreapta la fiecare ce sunt ?cm ???!!!:old ...adica inaltarea masinilor in cm? :ha: :ypu :ha: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Zona Oradea E tare Ciprian:g, asteptam urmatoarele:ft 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Zona Oradea super tare videoclipul :no11 :care dar nu pricep la sfarsit la ''actori principali'' in dreapta la fiecare ce sunt ?cm ???!!!:old ...adica inaltarea masinilor in cm? :ha: :ypu :ha: 'CHESTIILE' din dreapta te priveste intr-o mai mica masura pe tine respectabile dl prezbiter:bravo tu parca nu ai...? dar nu fi suparat , e sezonul tau, la proba saniuta sigur scoti un timp fenomenal:banana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Zona Oradea multumesc pt aprecieri, azi mai vine un clip. ce facem sambata? iesim pe undeva? am vb ieri ci cu ionut (ted) si propunea o actiune umanitara in spiritul sarbatorilor de iarna, subscriu in totalitate la propunerea lui. ma gandeam sa adunam cat si ce putem de la fiecare si sa ne deplasam intr-un catun izolat si sa facem cativa oameni fericiti. astept propunerile voastre Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Zona Oradea da, Cipriane, eu sunt deacord cu tine referitor la actiunea umanitara, in principiu sambata mi-am propus sa imi mai termin cateceva pe masina, apropo! mi-am luat troliu:wink: si as vrea sa-l montez sambata, dar oricum ne auzim la telefon si vedem cum facem. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 (editat) Re: Zona Oradea Salutare !Am mai facut un clip,un rezumat cu ce s-a intamplat dupa trial,inclusiv expeditia din padure: Editat Decembrie 15, 2010 de Astral Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Zona Oradea Salutare !Am mai facut un clip,un rezumat cu ce s-a intamplat dupa trial,inclusiv expeditia din padure: da, foarte frumos! :wink: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Zona Oradea Ciprian, super tare toate 4 clipurile, pentru sambata subscriu si eu.:br:g 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 (editat) Re: Zona Oradea Salutare!Mai pun trei clipuri mai detaliate de la trial : Editat Decembrie 15, 2010 de Astral Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DonHacker Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Zona Oradea Salutari domnilor. Am intrat in posesia unei Toyote 4runner 3000 v6 preparata cat de cat de off-road.Unde faceti voi service-ul/reviziile la masinute? Intreb pt ca as vrea sa schimb electromotorul + alte mici maruntisuri. As vrea sa invat sa 'mesteresc' eu la masinuta dar din pacate timpul nu imi permite.Poate dau de un mecanic care se pricepe la masini de genul :) Va salut cu respect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Ciprian, Coco, Sambata?Ar trebui sa stim din timp pentru pregatiri.:bx 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Salutari domnilor. Am intrat in posesia unei Toyote 4runner 3000 v6 preparata cat de cat de off-road.Unde faceti voi service-ul/reviziile la masinute? Intreb pt ca as vrea sa schimb electromotorul + alte mici maruntisuri. As vrea sa invat sa 'mesteresc' eu la masinuta dar din pacate timpul nu imi permite.Poate dau de un mecanic care se pricepe la masini de genul :) Va salut cu respect. Eu in garaj :grin:, alti nu stiu 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea si eu tot caut un mecanic sa se priceapa la 4x4 dar nam gasit asa ca ma duc ici colo ,si eu as vrea so fac intrun garaj dar nu am deocamdata, iar pt un schimb de ceva ma duc pe centura de la Real spre Santandrei aproape de sensul giratoriu pe dreapta in spate la parbrize . felicitari pt achizitie :1 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Salutari domnilor. Am intrat in posesia unei Toyote 4runner 3000 v6 preparata cat de cat de off-road.Unde faceti voi service-ul/reviziile la masinute? Intreb pt ca as vrea sa schimb electromotorul + alte mici maruntisuri. As vrea sa invat sa 'mesteresc' eu la masinuta dar din pacate timpul nu imi permite.Poate dau de un mecanic care se pricepe la masini de genul :) Va salut cu respect. felicitari pt achizitie! si bun venit in familia off-road-distilor:br as putea sa-ti recomand un prieten de-al meu mecanic, eu la el imi fac cam toate reparatiile, are atelier, elevator si tot felul de scule:wink: suna-ma ! 0740808786 :tk coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea si eu tot caut un mecanic sa se priceapa la 4x4 dar nam gasit asa ca ma duc ici colo ,si eu as vrea so fac intrun garaj dar nu am deocamdata, iar pt un schimb de ceva ma duc pe centura de la Real spre Santandrei aproape de sensul giratoriu pe dreapta in spate la parbrize . felicitari pt achizitie :1 de ce nu zici nimic!!!:old suna-ma sa-ti zic unde sa mergi I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Ciprian, Coco, Sambata?Ar trebui sa stim din timp pentru pregatiri.:bx salut Florine, din pacate eu nu o sa pot pleca din oras sambata, am programata masina la montat de troliu, dar vorbeste cu Ciprian sa vedeti ce cumparati si ce suma ar pica pe fiecare si anuntati-ma si pe mine, contribui si eu cu mare placere:wink:. pentru cei care nu stiu despre ce este vorba: dorim sa pune mana de la mana ( fiecare cat vrea si cat poate) si sa facem fericiti in prag de sarbatori cateva familii nevoiase, copii orfani si batrani fara familie! ( sa le cumparam alimente etc...) deschid lista cu mine: 1.coco 2.ciprian 3.florin :tk coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Sper din tot sufletul ca in luna Ianuarie 2011 sa vin si eu impreuna cu cativa prieteni din Arad si Timisoara cu voi la o iesire :h5:2dr Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Sper din tot sufletul ca in luna Ianuarie 2011 sa vin si eu impreuna cu cativa prieteni din Arad si Timisoara cu voi la o iesire :h5:2dr va asteptam bucurosi! :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate