cocoMPower Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Sper din tot sufletul ca in luna Ianuarie 2011 sa vin si eu impreuna cu cativa prieteni din Arad si Timisoara cu voi la o iesire :h5:2dr salutare! esti invitatul nostru:wink: de sarbatori eu o sa fiu la in zona Calugari-Izbuc, daca doresti putem sa ne vadem, da-mi un semn sa-ti las un nr de contact!:h5 I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea si masina mea e in service repar alternator ,rezervor si o in alt 5 cm daca tre dat dau si eu :beat ! pardon donez. :wink: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea si masina mea e in service repar alternator ,rezervor si o in alt 5 cm daca tre dat dau si eu :beat ! pardon donez. :wink: pentru cei care nu stiu despre ce este vorba: dorim sa pune mana de la mana ( fiecare cat vrea si cat poate) si sa facem fericiti in prag de sarbatori cateva familii nevoiase, copii orfani si batrani fara familie! ( sa le cumparam alimente etc...) deschid lista cu mine: 1.coco 2.ciprian 3.florin 4.dacian :tk I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Lucicu te-ai inscris pe forum ? bine ai venit :bravo Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Salutare prieteni! Sunt cel mai nou membru pe forum,dar nu si in off road. Ma bucur ca am reusit sa formam un grup de prieteni si ma alatur si eu actiunii umanitare.Ne vedem duminica sa dau aldamasu:x Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Helooo tovarasi:banana, vine weekendul:dr1, megem in padure? propun sambata un traseu exclusiv de padure incepand de la mierlau si terminam undeva langa tinca:h5. lista arata asa; eu ionut radu dorin eugen cine mai doreste? cine mai pofteste? este loc:h5 plecarea de la lukoil la 8,30 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Salutare prieteni! Sunt cel mai nou membru pe forum,dar nu si in off road. Ma bucur ca am reusit sa formam un grup de prieteni si ma alatur si eu actiunii umanitare.Ne vedem duminica sa dau aldamasu:x sa traiasca nenea lucica, bine ai venit:2dr:top:x Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Sper din tot sufletul ca in luna Ianuarie 2011 sa vin si eu impreuna cu cativa prieteni din Arad si Timisoara cu voi la o iesire :h5:2dr Te salut si va asteptam cu nerabdare, promitem sa intoarcem vizita:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea In privinta actiunii umanitare o sa stabilim sambata detaliile ca totul sa iasa ok Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Helooo tovarasi:banana, vine weekendul:dr1, megem in padure? propun sambata un traseu exclusiv de padure incepand de la mierlau si terminam undeva langa tinca:h5. lista arata asa; eu ionut radu dorin eugen cine mai doreste? cine mai pofteste? este loc:h5 plecarea de la lukoil la 8,30 Poti sa ma treci si pe mine pe lista.:g 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Mai pun ultimele doua clipuri de la iesirea de sambata cu ce s-a intamplat dupa trial si la expeditia din padure mai detaliate: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Zona Oradea Mai pun ultimele doua clipuri de la iesirea de sambata cu ce s-a intamplat dupa trial si la expeditia din padure mai detaliate: Super tare :br 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chris.alfa Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Zona Oradea din pacate in acest weekend nu pot sa ma alatur si eu. sambata sunt plecat la porc asa ca o lasam pe alta data. ciprian multumim ptr filmulete cherokee 2.5td '99 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Zona Oradea din pacate in acest weekend nu pot sa ma alatur si eu. sambata sunt plecat la porc asa ca o lasam pe alta data. ciprian multumim ptr filmulete Pofta buna la porc:fr Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Zona Oradea Salutare prieteni! Sunt cel mai nou membru pe forum,dar nu si in off road. Ma bucur ca am reusit sa formam un grup de prieteni si ma alatur si eu actiunii umanitare.Ne vedem duminica sa dau aldamasu:x Ooo, Ms-Lucio!!! bine-ai venit in off-road-ul virtual, era si cazul sa-ti faci si tu cont:wink: :br I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Zona Oradea pentru actiunea umanitara (depinde cand se organizeaza ... din lipsa de timp) sunt pe lista si eu. in cel mai rau caz daca nu pot fi prezent voi face donatiunile materiale necesare. :) electrician auto: am lasat vitara mea pe mana lui cu o problema la electromotor si sunt super multumit atat de pret cat si de mestereala (acu 1 an am fost la el si de atunci nici o problema catusi de mica). Bente Cornel: 0743.868.052 - in Episcopia are atelierul. Recomand! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Zona Oradea distractie placuta la cei cu iesirea :dr1 :dr2 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Zona Oradea Multumim, se anunta ninsoare pe maine in zona noastra:banana Ne vedem la 8.30 la Lukoil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Zona Oradea din pacate in acest weekend nu pot sa ma alatur si eu. sambata sunt plecat la porc asa ca o lasam pe alta data. ciprian multumim ptr filmulete CRED CA IESIM SI DUMINICA DACA VREI POTI VENI SI CU UN METRU DE CARNAT LA TINE. SPOR LA TREABA.:old Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Zona Oradea ooo, ms-lucio!!! Bine-ai venit in off-road-ul virtual, era si cazul sa-ti faci si tu cont:wink: :br mersi coco. Tu vi duminica ? Eu numai duminica o sa ies. Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
breki Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Zona Oradea SALUT VOUA! iesiti duminica?as iesi si eu la putina distractie.... daca da da-ti un semnal. Numai bine,Breki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Zona Oradea Pana la urma am fost azi doar 3 masini: eu, Cipri si Eugen. Am facut o plimbare frumoasa prin padure. Eu zic ca a fost o iesire reusita , poate vine Cipri cu ceva poze:tk, Pe maine nu stiu daca s-a organizat ceva iesire, eu merg dimineata pe la 9 la o plimbare soft pe malul crisului: Santandrei, Tarian, Giris si retur. Vom fi 2 masini. Plecare la 9 si ne intoarcem in jur de 12. Daca mai vrea cineva sa vina, e binevenit:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Zona Oradea Pana la urma am fost azi doar 3 masini: eu, Cipri si Eugen. Am facut o plimbare frumoasa prin padure. Eu zic ca a fost o iesire reusita , poate vine Cipri cu ceva poze:tk, Pe maine nu stiu daca s-a organizat ceva iesire, eu merg dimineata pe la 9 la o plimbare soft pe malul crisului: Santandrei, Tarian, Giris si retur. Vom fi 2 masini. Plecare la 9 si ne intoarcem in jur de 12. Daca mai vrea cineva sa vina, e binevenit:h5 I-mi pare rau ca nu am putut sa vin si eu cu voi:cr, dar am ramas blocat de spate (eu nu masina)si numa zdruncinarile i-mi lipseau. Data viitoare promit sa nu lipsesc :h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Zona Oradea felicitari baieti ! sinteti tari! sint mindru ca sint ardelean! sarbatori fericite! Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Zona Oradea dacian sa mi spui si mie undea i inaltat patrolul 5 cm si felicitari ptr achizitie Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate