cocoMPower Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Zona Oradea dacian sa mi spui si mie undea i inaltat patrolul 5 cm si felicitari ptr achizitie da' ba Buciu ''chingonica'' de unde vine ( de la ce??) ii porecla ta?? si eu nu stiu:ha: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Zona Oradea sal e un nume de cod Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Zona Oradea te a sunat lucio sa iesim un pic pe livezi : :tk Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spyder Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Zona Oradea Mai Ionutz vaz ca nu lasi "GOANGA" sa se odihneasca de loc ... :ha: Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Zona Oradea Mai Ionutz vaz ca nu lasi "GOANGA" sa se odihneasca de loc ... :ha: Da mai Sebi, vezi ce masina mi-ai dat? Ai dopat-o cu steroizi sau ce i-ai facut? Nu ma mai satur de ea:tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Zona Oradea Salutare! Datorita varstei tot mai inaintate:old,incep sa devin tot mai somnoros,si in consecinta azi toata ziua am dormit.Evident ca in acest caz n-am putut sa ies.Ieri am avut o zi super,desi am fost doar 3 masini.Padurea inzapezita are un farmec aparte,iar impotmolirile lungi si dese ale lui Eugen au reprezentat sarea si piperul:dr1.Domnul Buciuman,de ce nu vii si tu cu noi? Atasez cateva poze de ieri: http://img836.imageshack.us/img836/1748/dsc09746s.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img834.imageshack.us/img834/3922/dsc09731ox.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img703.imageshack.us/img703/3189/dsc09685.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img713.imageshack.us/img713/2636/dsc09714copy.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img502.imageshack.us/img502/8783/dsc09768.jpg Uploaded with ImageShack.us Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Zona Oradea dacian sa mi spui si mie undea i inaltat patrolul 5 cm si felicitari ptr achizitie felicitari si tie ,pt achizitia ta ,am sa te caut dupa ce o inalt :pl1:ga Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Zona Oradea zep pune niste poze cu samurai-tozaurul :dr2 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Zona Oradea bine ma... io il tin ascuns de paparazzi si tu vrei sa pun poze benevol... mai lasa-l in garaj , asta e ca vinul, inobilat prin invechire :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Zona Oradea stiu eu astepti primavara :top Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 (editat) Domnilor se vede ca ati avut o iesire frumoasa dar nici eu nu ma plang.Si la mine a fost ceva zapada. Va salut si la mai mare.:cl stiu eu astepti primavara :top Dacian nu o tine la naftalina ca o sa rugineasca. Ai montat alea ? :cl Editat Decembrie 21, 2010 de Astral Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Zona Oradea Dacian nu o tine la naftalina ca o sa rugineasca. Ai montat alea ? :cl maine adica marti e gata alternatorul si tot marti ma programez pt inaltare te sun cand e gata :banana Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Zona Oradea domnul dacian incep investitiile majore :br Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Zona Oradea pana la urma am facut si eu o mica plimbarica sambata. scopul principal: admirarea zonei + a zapezii. de relaxare asa :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Zona Oradea o sa vin si eu dar tre sa o inalt putin si sa o incalt :old Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Zona Oradea bine ma... io il tin ascuns de paparazzi si tu vrei sa pun poze benevol... mai lasa-l in garaj , asta e ca vinul, inobilat prin invechire :old Mai traiesti dl Calin? stai ascuns ca bursucii si nu-ti scoti achizitia la vedere??:c1 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Zona Oradea oo domnu nu e nici o achizitie, stai linistit nu am jucat la loto tii minte harbu ala verde din curte? aveam de ales sa il duc la fier vechi sau sa il ''tomnesc'' si cum ma plictiseam....:wi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Zona Oradea oo domnu nu e nici o achizitie, stai linistit nu am jucat la loto tii minte harbu ala verde din curte? aveam de ales sa il duc la fier vechi sau sa il ''tomnesc'' si cum ma plictiseam....:wi Salutare Caline, ce ,mai faci? am auzit ca pregatesti ceva monstru!! ceva poze pt curiosi?? :tk cele bune coco. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Zona Oradea :ha::ha: aici e ca telefonu fara fir daca va mai las 2 zile o sa ajungeti la concluzia ca mi-am luat hummer si ii pun motor de avion coco nu fac nici un monstru (nu am bani de monstri,nu ca nu as face..) repar un amarat de samurai cu ce piese am prin curte ,nu o sa fie nimic spectaculos stai linistit oricum la anul sper sa ne mobilizam sa facem o tura la valea draganului am fost recent si am gasit niste zone absolut spectaculoase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Zona Oradea sunt super zonele ar fi tare la o incumetare prin zapada ,:old suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Zona Oradea Felicitari stimabile, esti tare, sa-ti iei masina americana asa mare pe criza asta....:br, ce motorizare, de pe ce avion te-ai gandit?:pl1 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Zona Oradea stiu io un avion rosu v6 parcat noaptea la loc umbrit trec intr-o seara cu un brat de chei ma ajuti sa luam jos motorul in liniste?:care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Zona Oradea :hm te ajut dl calin, se poate sa te nu te ajut? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Zona Oradea Stimabililor ce faceti sambata? colindati sau colindam cu totii prin putin noroi?:dr2 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Zona Oradea Stimabililor ce faceti sambata? colindati sau colindam cu totii prin putin noroi?:dr2 Eu mi-as putea rupe vreo 2 ore pentru o plimbare, dar nu mai bine duminica? 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate