Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Oradea - Comunitatea

Filip

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Zona Oradea

Vine CRACIUNUL, haideti sa fim mai buni, sa fim fericiti ca ne permitem sa ne jucam cu 'jucariile' noastre de copii mari, sa fim fericiti ca la noi vine mosul:old dar haideti sa ne gandim si la cei de langa noi care nu au jucarii de nici un fel, nu vine mosul...de aceea revin la o mai veche idee

Haideti sa aratam ca ne pasa si ca santem in stare sa demaram o mica actiune umanitara, nu cred ca nu putem aduna 100 roni de caciula, ca nu ne putem lipsi de cateva lucruri de pe acasa, nu vechituri. Sunt sigur ca putem face asta , e un lucru extraordinar sa facem cativa romani fericiti

DESCHID LISTA: EU-100 RONI+JUCARII+HAINE

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vine CRACIUNUL, haideti sa fim mai buni, sa fim fericiti ca ne permitem sa ne jucam cu 'jucariile' noastre de copii mari, sa fim fericiti ca la noi vine mosul:old dar haideti sa ne gandim si la cei de langa noi care nu au jucarii de nici un fel, nu vine mosul...de aceea revin la o mai veche idee

Haideti sa aratam ca ne pasa si ca santem in stare sa demaram o mica actiune umanitara, nu cred ca nu putem aduna 100 roni de caciula, ca nu ne putem lipsi de cateva lucruri de pe acasa, nu vechituri. Sunt sigur ca putem face asta , e un lucru extraordinar sa facem cativa romani fericiti

DESCHID LISTA: EU-100 RONI+JUCARII+HAINE

Eu 100 RON plus ce mai gasesc

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Ideea e foarte buna, dar din pacate nu mai avem timp sa ne organizam pt. umanitara de sarbatori. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata, asa ca eu propun sa o facem cum trebuie, sa ne organizam si sa o programam pt. DUMINICA--02.01.2011.

Deci: Cipri

Florin

Ionut

Ps: maine ne putem intalni sa stabilim ce si cum, poate dam o tura si prin ceva noroaie...

Link spre comentariu

Ciau si CRACIUN FERICIT tuturor :cl in primul rand. Cipri ori cum ti-am spus cei de la Bucale de la BGS au facuto frumos cu Humerul prin varful muntelui,dar cum spunea cineva nici odata nu-i tarziu. DOMNILOR VA PUTETI BAZA SI PE MINE . Fara doar si poate. Iar pt cei care participa le aceasta actiune stima si respect.:br Va saluta LUCIO.:tk

Descopera ROMANIA 4x4 .
Link spre comentariu

Ciau si CRACIUN FERICIT tuturor :cl in primul rand. Cipri ori cum ti-am spus cei de la Bucale de la BGS au facuto frumos cu Humerul prin varful muntelui,dar cum spunea cineva nici odata nu-i tarziu. DOMNILOR VA PUTETI BAZA SI PE MINE . Fara doar si poate. Iar pt cei care participa le aceasta actiune stima si respect.:br Va saluta LUCIO.:tk

ASA LUCICA!! bravo:br esti nou aici dar esti un exemplu pt multi mai vechi:h5

Link spre comentariu

Salut toti OFF-ROAD-erii din zona Oradea si totodata va doresc "Craciun fericit !" .

Chiar daca am inceput sa citesc acest forum de ceva vreme iata ca tocmai astazi mi s-a parut oportun sa va si scriu. Scanteia trebuie sa se fi produs acum o saptamana odata cu iesirea cu Goanga lui Ionut (Ted), trebuie sa-i multumesc.

Deocamdata detin doar un 4x4 On-road (Alfa Romeo 155 Q4) la care lucrez de mai bine de doi ani pentru o reconditionare totala. Inainte am mai avut un 525ix la care am tinut mult. Visez totusi la un off-road veritabil care sa ma duca in mijlocul naturii si sa infruntam noi provocari.

Va felicit pentru pasinea si perseverenta de care dati dovada dupa cum mi-am dat seama din acest topic, pentru caracterele voastre si mai ales pentru ca stiti sa va bucurati de viata.

Sper sa ajung incet-incet sa va cunosc si live, poate chiar in teren (daca nu aveti nimic impotriva o sa-l rog pe Ionut sa ma "trolieze" cateodata si pe mine ca sa va pot vedea si masinile in elementul lor). Pana atunci, toate cele bune si sa ne bucuram in pace de Sfintele Sarbatori.

Cristi...

Virusat off-road, in asteptarea antidotului ...
Link spre comentariu

Salut toti OFF-ROAD-erii din zona Oradea si totodata va doresc "Craciun fericit !" .

Chiar daca am inceput sa citesc acest forum de ceva vreme iata ca tocmai astazi mi s-a parut oportun sa va si scriu. Scanteia trebuie sa se fi produs acum o saptamana odata cu iesirea cu Goanga lui Ionut (Ted), trebuie sa-i multumesc.

Deocamdata detin doar un 4x4 On-road (Alfa Romeo 155 Q4) la care lucrez de mai bine de doi ani pentru o reconditionare totala. Inainte am mai avut un 525ix la care am tinut mult. Visez totusi la un off-road veritabil care sa ma duca in mijlocul naturii si sa infruntam noi provocari.

Va felicit pentru pasinea si perseverenta de care dati dovada dupa cum mi-am dat seama din acest topic, pentru caracterele voastre si mai ales pentru ca stiti sa va bucurati de viata.

Sper sa ajung incet-incet sa va cunosc si live, poate chiar in teren (daca nu aveti nimic impotriva o sa-l rog pe Ionut sa ma "trolieze" cateodata si pe mine ca sa va pot vedea si masinile in elementul lor). Pana atunci, toate cele bune si sa ne bucuram in pace de Sfintele Sarbatori.

Cristi...

Bine ai venit intre noi! te asteptam la iesiri cu noi (troliat sau pe rotile tale in viitor):h5

PS: este interesant de vazut si Alfa ta

PS2 : CRACIUN FERICIT TUTUROR

1995 Nissan Patrol 2.8

Link spre comentariu

Cristi...

Multumim pt aprecieri, te asteptam alaturi de noi, poti sa vii si fara masina, un loc tot gasim:h5

Link spre comentariu

Ma bag si eu la campania de ajutorare :)

Craciun Fericit & An Nou Fericit tuturor !

De Anul Nou voi fi in zona Boga,in caz ca doreste careva o plimbare :)

SUPER!! incet incet ideea capata contur . Ti-am vazut monstruletul cu reflexe verzi prin Cantemir:banana, e frumoasa jucaria ta. BINE AI VENIT!

Link spre comentariu

Cristi, bine ai venit printre noi si ma bucur ca am contribuit si eu putin la "virusarea" ta. Mai trebuie doar sa-ti gasim o masina:br, pana atunci esti binevenit oricand la intalnirile noastre.

Cipri, zi ora si locatia

(Este o pizzerie linistita langa "cei trei muschetari" pe Stefan cel Mare, daca vreti ne putem vedea acolo la o bere,:2dr o pizza si sa stabilim ce facem cu umanitara. )

Daca stabiliti alta locatie, dati de stire aici pe forum.

Link spre comentariu

Eu in WE-ul acesta stau pe tusa ...ieri cand impodobeam bradul cu copiii, un vecin :uamenicu un Tuareg mi-a plecat cu jumate din bara fata ... pana luni cand mergem la aigurare sunt "pedepsit"...

Distractie maxima si CRACIUN FERICIT!

[ATTACH=CONFIG]94837[/ATTACH]

photo0259.jpg.16e41c02f65c16dc30af98bafc144c28.jpg

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Eu in WE-ul acesta stau pe tusa ...ieri cand impodobeam bradul cu copiii, un vecin :uamenicu un Tuareg mi-a plecat cu jumate din bara fata ... pana luni cand mergem la aigurare sunt "pedepsit"...

Distractie maxima si CRACIUN FERICIT!

[ATTACH=CONFIG]94837[/ATTACH]

Nu fi suparat, se mai intampla. :bcPartea buna e ca ai unghi de atac mai bun acum:dr2:sr

1995 Nissan Patrol 2.8

Link spre comentariu

Si eu astazi am zis ca ies la o mica tura de off-road si am reusit sa-mi prajesc discul de ambreaj :hw.Noroc ca nu m-a lasat chiar in noroaie ca ieseam de acolo numai cu tractoru :grin:, m-a lasat pe drumul de Apateu-Nojorid.

Sper ca voi gasi un mecanic sa ma ajute saptamana asta sa-l repar :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare