lucio Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Zona Oradea Cine vine luni seara la bere? sa stabilim detaliile pt umanitara. Sti ca eu nu lipsesc de la nimic. Dar sa fie mai spre seara.:cl Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Zona Oradea Cristi, bine ai venit printre noi si ma bucur ca am contribuit si eu putin la "virusarea" ta. Mai trebuie doar sa-ti gasim o masina:br, pana atunci esti binevenit oricand la intalnirile noastre. Cipri, zi ora si locatia (Este o pizzerie linistita langa "cei trei muschetari" pe Stefan cel Mare, daca vreti ne putem vedea acolo la o bere,:2dr o pizza si sa stabilim ce facem cu umanitara. ) Daca stabiliti alta locatie, dati de stire aici pe forum. E ok locatia,ora 18 e bine? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Zona Oradea E ok locatia,ora 18 e bine? Ne vedem acolo 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Zona Oradea La 18.00 e bine, ne vedem la pizzeria de pe stefan cel mare langa textila crisana. Mai vine cineva in afara de Cipri si Florin? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Intalnirea de-aseara mi-a facut placere si mi-a dat ocazia sa-i cunosc pe cativa dintre cutezatorii acestor locuri, oameni faini, deschisi la suflet si pe care abia astept sa-i vad la lupta pe caii lor. Poate duminica, odata cu desfasurarea umanitarei pentru care ma anunt si eu. Multumesc pentru primirea prieteneasca, o sa-ncerc sa onorez cat mai bine invitatiile voastre la iesiri. Pana atunci, fie ca Anul Nou sa ne gaseasca pe toti cu bine! Cristi Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Salut toti OFF-ROAD-erii din zona Oradea si totodata va doresc "Craciun fericit !" . Chiar daca am inceput sa citesc acest forum de ceva vreme iata ca tocmai astazi mi s-a parut oportun sa va si scriu. Scanteia trebuie sa se fi produs acum o saptamana odata cu iesirea cu Goanga lui Ionut (Ted), trebuie sa-i multumesc. Deocamdata detin doar un 4x4 On-road (Alfa Romeo 155 Q4) la care lucrez de mai bine de doi ani pentru o reconditionare totala. Inainte am mai avut un 525ix la care am tinut mult. Visez totusi la un off-road veritabil care sa ma duca in mijlocul naturii si sa infruntam noi provocari. Va felicit pentru pasinea si perseverenta de care dati dovada dupa cum mi-am dat seama din acest topic, pentru caracterele voastre si mai ales pentru ca stiti sa va bucurati de viata. Sper sa ajung incet-incet sa va cunosc si live, poate chiar in teren (daca nu aveti nimic impotriva o sa-l rog pe Ionut sa ma "trolieze" cateodata si pe mine ca sa va pot vedea si masinile in elementul lor). Pana atunci, toate cele bune si sa ne bucuram in pace de Sfintele Sarbatori. Cristi... Bun venit Cristi, :wink: Chear daca nu detii inca un 4x4 off-r, esti bine venit in comunitatea noastra si la iesirile noastre. cele bune! coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Si eu astazi am zis ca ies la o mica tura de off-road si am reusit sa-mi prajesc discul de ambreaj :hw.Noroc ca nu m-a lasat chiar in noroaie ca ieseam de acolo numai cu tractoru :grin:, m-a lasat pe drumul de Apateu-Nojorid. Sper ca voi gasi un mecanic sa ma ajute saptamana asta sa-l repar :grin: Ei vezi !!!, ai uitat o REGULA de baza din Off-Road : " niciodata nu iesi de unul singur in teren " , nu stii niciodata ce se poate intampla.... si culmea, ca raul vine tot timpul cand nu are cine sa te ajute. deci... bafta! si nu uita de reguli:wink: :tk coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Revin cu un scurt rezumat al intalnirii de ieri pentru organizarea iesirii umanitare din 2 ian (duminica). Prezenti: Ionut Ciprian Florin Radu Coco Lucian Ghita Cristi Se pare ca am reusit sa face o reuniune si la:2dr :br:tk Am hotarat sa punem fiecare mana de la mana o suma de bani , dupa posibilitati si dorinte, sa strangem lucruri ce avem prin casa si de care ne putem lipsi (jucarii, haine) si sa batem pe la usa unor cunostinte care pot contribui cu produse in aceasta actiune. Cu banii adunati vom face duminica dimineata inainte de plecare cumparaturi (alimente de baza). Sunt 3 destinatii posibile , urmand ca in zilele urmatoare sa decidem traseul si locatia. Participanti anuntati: Ciprian pajero Ionut samurai Florin vitara Radu pajero Ghita sportage Lucian terano Eugen discovery Cristi pasager participanti probabili Cosmin patrol Dorin terano Orice alt doritor este bine venit:h5 Va multumim tuturor pentru interes Florin 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea eu evident ca iar nu stiu sigur daca pot veni :( Florine ne auzim la un telefon mai pe sfarsitul saptamanii sa vedem exact. sunt curios de zona/locatia unde se va merge asa ca va rog daca puteti pune cele 3 variante ... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Trebuie sa gasim un loc pentru reporterul de la JDD,oricum tot evenimentul trebuie imortalizat atat foto,cat si video,aspecte de care ma voi ocupa eu.Sunt foarte curios cati ne vom aduna intr-un final.Parerea mea e ca nu mai mult de 8 masini,dar e foarte bine si asa.Bineinteles ca ar fi extraordinar sa depasim aceasta cifra...dar se pare ca nu toata lumea e atat de doritoare:wink:Astept sugestiile pentru locatii. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Revin cu prima propunere de traseu. Tinand cont de scopul nostru(o iesire offroad), si de doleantele unor colegi mai "dotati":tr, postez o harta cu marcarea traseului propus. Planul este sa facem traseul,aprox 120 km, cu impartirea de ajutoare pe tot traseul celor care chiar au nevoie de ele. traseu: Oradea, Susturogiu, Almasu Mic, Chioag, Bursuc, Orvisele, Brusturi, Paulesti, Saliste, Sacalasau, Cuiesd, Uileacul de Cris, Balaia, Ineu, Oradea PS harta este micsorata pentru a respecta dimensiunile. Pentru cei interesati in detaliu, o pot trimite pe mail.6.7 MB 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea sorry de dublu post. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Hmmm. 2 chestii 1. Susturogiu -> Uileacu de munte (nu de cris), Susturogiu -> Ineu -> Oradea, Susturogiu -> Sîrbi, Susturogiu -> Burzuc sunt trasee simple. Zic de ele pentru ca o parte se suprapun cu traseul despre care vorbim ... cam 20 km din traseul l-am facut pe timp de vara cu Dacia 1310 L ce o aveam in dotare. 2. Propun sa alegem zone montane. Cam asta ar fi ideea sa fie zone greu accesibile. Susturogiu si majoritatea au autobuse zilnice. :) Ma gandesc la zona Beius, Stei partea aia sau eu stiu? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Hmmm. 2 chestii 1. Susturogiu -> Uileacu de munte (nu de cris), Susturogiu -> Ineu -> Oradea, Susturogiu -> Sîrbi, Susturogiu -> Burzuc sunt trasee simple. Zic de ele pentru ca o parte se suprapun cu traseul despre care vorbim ... cam 20 km din traseul l-am facut pe timp de vara cu Dacia 1310 L ce o aveam in dotare. 2. Propun sa alegem zone montane. Cam asta ar fi ideea sa fie zone greu accesibile. Susturogiu si majoritatea au autobuse zilnice. :) Ma gandesc la zona Beius, Stei partea aia sau eu stiu? :) Raul, asteptam un traseu de la tine.:brAu fost alese si pe criteriile: 1 de zona saraca (nu vreau sa ducem ajutoare langa Stei la unul care are 2 gatere), 2 eu in vara nu am reusit sa merg de pe str Gh Doja la Ineu, numai cu ATV, si acum vreau sa-l facem cu masinile. 3 Si despre acest traseu vom afla mai multe detalii pe parcurs de la localnici, si putem modifica dupa preferinte. 4 Tu incerci sa mergi cu Simex pe sosea acoperita cu zapada pina la Beius? Trebuie discutate toate variantele cu avantaje si dezavantaje:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
breki Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Salutari! Ma puteti trece si pe mine atat pe lista de sponsori,cat si pe lista de participanti.Eu stau in Tileagd,sunt din Oradea,dar am avut bunicii in Saliste.V-as putea fi si ghid pe zona respectiva cat si pe zonele Orvisele,Cuiesd Balaia.Sunt trasee prin zona ca nu le facem cu TAF-ul in aceasta perioada.Am putea incerca sa urcam si in staul Loranta,dar nu stiu daca putem(e langa Cuiesd,pe Radu si Eugen i-am dus azi-vara pe-acolo). Numai bine,Breki. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DonHacker Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Eu din pacate nu voi putea ajunge la umanitara,deoarece abia in 4 voi cobori din Boga. Felicitari pentru initiativa.Va doresc succes ! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Florine depinde si ce se vrea: 1. Sa facem o plimbare pe langa oras si cu ocazia asta sa impartim una alta la oameni saraci ( caz in care daca ocolesc putin - ma refer daca vin pe asfalt si nu pe traseu pot veni si cu passat-ul ) 2. Sa facem o plimbare (poate putin mai lunga) si sa ajungem in locuri greu accesibile sau deloc accesibile masinilor de strada pe orice varianta ai vrea. Unde sunt asemenea conditii primitive vei gasi si saracie mai mare. Eu prin actiune umanitara inteleg a 2-a varianta in care distractia noastra e pe locul 2 iar pe primul loc ajutorarea unor oameni care, probabil pana la primavara ori vor merge pe jos cativa km pana la cel mai apropiat magazin ori cu caii/tractorul daca au. Consider ca "pachete pentru saraci" (de la punctul 1) se pot duce pe parcursul intregului an ca doar acei oameni saraci nu mananca doar de sarbatori si in rest pauza ... iar nevoia mare de acele haine/alimente ar fi cum am zis in zonele greu accesibile altor persoane (dar evident nu greu accesibile noua). Si tocmai acest lucru se vrea in aceasta comunitate offroad. Sa aratam altora ca nu sunt doar jucarii mai scumpe ce in anumite conditii sunt ... singura varianta. Ok, am scris mult, sincer nu stiu sa zic un traseu care sa corespunda dar cred ca asa ceva ar trebui sa cautam. Daca suntem realisti familii sarace/foarte sarace gasim si in Oradea ... putem aduce o bucurie celor din oras si apoi sa iesim la joaca dar cum ziceam ... :) (Florine sa nu fie cu suparare rogu-te. Mi-am expus gandurile/parerea. :2dr) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Florine depinde si ce se vrea: 1. Sa facem o plimbare pe langa oras si cu ocazia asta sa impartim una alta la oameni saraci ( caz in care daca ocolesc putin - ma refer daca vin pe asfalt si nu pe traseu pot veni si cu passat-ul ) 2. Sa facem o plimbare (poate putin mai lunga) si sa ajungem in locuri greu accesibile sau deloc accesibile masinilor de strada pe orice varianta ai vrea. Unde sunt asemenea conditii primitive vei gasi si saracie mai mare. Eu prin actiune umanitara inteleg a 2-a varianta in care distractia noastra e pe locul 2 iar pe primul loc ajutorarea unor oameni care, probabil pana la primavara ori vor merge pe jos cativa km pana la cel mai apropiat magazin ori cu caii/tractorul daca au. Consider ca "pachete pentru saraci" (de la punctul 1) se pot duce pe parcursul intregului an ca doar acei oameni saraci nu mananca doar de sarbatori si in rest pauza ... iar nevoia mare de acele haine/alimente ar fi cum am zis in zonele greu accesibile altor persoane (dar evident nu greu accesibile noua). Si tocmai acest lucru se vrea in aceasta comunitate offroad. Sa aratam altora ca nu sunt doar jucarii mai scumpe ce in anumite conditii sunt ... singura varianta. Ok, am scris mult, sincer nu stiu sa zic un traseu care sa corespunda dar cred ca asa ceva ar trebui sa cautam. Daca suntem realisti familii sarace/foarte sarace gasim si in Oradea ... putem aduce o bucurie celor din oras si apoi sa iesim la joaca dar cum ziceam ... :) (Florine sa nu fie cu suparare rogu-te. Mi-am expus gandurile/parerea. :2dr) Raul, nici vorba de suparare:h5, doar ca opiniile tale le vad ca "Jonny contra". Eu sunt deschis la alte variante, doar ca ar trebui expuse.:2dr 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Salutari! Ma puteti trece si pe mine atat pe lista de sponsori,cat si pe lista de participanti.Eu stau in Tileagd,sunt din Oradea,dar am avut bunicii in Saliste.V-as putea fi si ghid pe zona respectiva cat si pe zonele Orvisele,Cuiesd Balaia.Sunt trasee prin zona ca nu le facem cu TAF-ul in aceasta perioada.Am putea incerca sa urcam si in staul Loranta,dar nu stiu daca putem(e langa Cuiesd,pe Radu si Eugen i-am dus azi-vara pe-acolo). Numai bine,Breki. Esti bine venit!:h5 Mai asteptam si alte opinii, sugestii 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Departe de mine sa fiu "ionut contra" Uite la ce ma refer eu: dupa cum zice si titlul pus de colegul nostru din Rm-Valcea: "Daruri pentru cei rupti de lume" http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48651-Daruri-pentru-cei-rupti-de-lume Ca offroaderi, ca singurii care PUTEM ajunge unde altii nu ajung chiar daca vor, fiind printre singurii din judet cu acest potential cred ca e de datoria noastra sa cautam astfel de locuri unde sa mergem. La cei rupti de lume. Vorba aia sa punem osu la treaba ;) Oricum se intelege la ce ma refer si da, e efortul mai mare dar daca tot e sarbatoare sa fie pana la capat :br Mentionez ca, oricare ar fi traseul care se va decide daca sunt liber voi fi prezent fara nici o problema :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Departe de mine sa fiu "ionut contra" Uite la ce ma refer eu: dupa cum zice si titlul pus de colegul nostru din Rm-Valcea: "Daruri pentru cei rupti de lume" http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48651-Daruri-pentru-cei-rupti-de-lume Ca offroaderi, ca singurii care PUTEM ajunge unde altii nu ajung chiar daca vor, fiind printre singurii din judet cu acest potential cred ca e de datoria noastra sa cautam astfel de locuri unde sa mergem. La cei rupti de lume. Vorba aia sa punem osu la treaba ;) Oricum se intelege la ce ma refer si da, e efortul mai mare dar daca tot e sarbatoare sa fie pana la capat :br Mentionez ca, oricare ar fi traseul care se va decide daca sunt liber voi fi prezent fara nici o problema :) Daca cineva stie 1,2,3 locatii asemanatoare, eu sunt primul care le sustine:h5, Nu se stie unde poti avea o satisfactie ca ai dat unde trebuie, numai daca incerci 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Salutari Va urmaresc de ceva vreme discutiile de aici de pe forum. Pentru actiunea voastra ce ati zice de zona Zece Hotare. E plina de zone izolate si oameni saraci, si pe deasupra mai are si o frumusete aparte. Sunt destul de multe posibilitati de a ajunge acolo putand avea si aventura off-road, iar de acolo se poate lua sau spre Luncasprie-Dobresti sau spre Lacul Les-Remeti Pentru a va putea planifica traseul am o harta a zonei care se poate aplica pe Google Earth si are marcate multe drumeaguri si poteci. Din pacate nu posed "material tehnic 4x4" (inca) pentru a va insoti dar cu ce pot as vrea sa va ajut si eu VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Zona Oradea Septi. Loc pentru tine se gaseste sper ca stii ca nu ramai acasa ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Florine depinde si ce se vrea: 1. Sa facem o plimbare pe langa oras si cu ocazia asta sa impartim una alta la oameni saraci ( caz in care daca ocolesc putin - ma refer daca vin pe asfalt si nu pe traseu pot veni si cu passat-ul ) 2. Sa facem o plimbare (poate putin mai lunga) si sa ajungem in locuri greu accesibile sau deloc accesibile masinilor de strada pe orice varianta ai vrea. Unde sunt asemenea conditii primitive vei gasi si saracie mai mare. Eu prin actiune umanitara inteleg a 2-a varianta in care distractia noastra e pe locul 2 iar pe primul loc ajutorarea unor oameni care, probabil pana la primavara ori vor merge pe jos cativa km pana la cel mai apropiat magazin ori cu caii/tractorul daca au. Consider ca "pachete pentru saraci" (de la punctul 1) se pot duce pe parcursul intregului an ca doar acei oameni saraci nu mananca doar de sarbatori si in rest pauza ... iar nevoia mare de acele haine/alimente ar fi cum am zis in zonele greu accesibile altor persoane (dar evident nu greu accesibile noua). Si tocmai acest lucru se vrea in aceasta comunitate offroad. Sa aratam altora ca nu sunt doar jucarii mai scumpe ce in anumite conditii sunt ... singura varianta. Ok, am scris mult, sincer nu stiu sa zic un traseu care sa corespunda dar cred ca asa ceva ar trebui sa cautam. Daca suntem realisti familii sarace/foarte sarace gasim si in Oradea ... putem aduce o bucurie celor din oras si apoi sa iesim la joaca dar cum ziceam ... :) (Florine sa nu fie cu suparare rogu-te. Mi-am expus gandurile/parerea. :2dr) Subscriu in totalitate la cele afirmate de cucuci.Am propus acesta actiune umanitara pentru ajutorarea celor care in aceasta perioada a a anului sunt vitregiti de vreme si relief si ma ofer ca in limitele mele personale ,cat si limitele masinii mele sa deschid drumul si sa folosesc troliul la capacitate maxima.Haideti sa ne gandim la cei care chiar au nevoie de ajutor acum si abia apoi la distractia noastra.Sunt convins ca atunci cand eu si masina mea nu va mai putea deschide drumul,o sa se ofere altcineva din grupul nostru de prieteni sa faca acest lucru.Sunt sigur ca ,pe cat va fi mai greu,pe atat de intens va fi sentimentul reusitei.E posibil sa fiu eu prea entuziasmat,dar va propun sa ajutam pe cine chiar are nevoie.Multumesc Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Salutari Va urmaresc de ceva vreme discutiile de aici de pe forum. Pentru actiunea voastra ce ati zice de zona Zece Hotare. E plina de zone izolate si oameni saraci, si pe deasupra mai are si o frumusete aparte. Sunt destul de multe posibilitati de a ajunge acolo putand avea si aventura off-road, iar de acolo se poate lua sau spre Luncasprie-Dobresti sau spre Lacul Les-Remeti Pentru a va putea planifica traseul am o harta a zonei care se poate aplica pe Google Earth si are marcate multe drumeaguri si poteci. Din pacate nu posed "material tehnic 4x4" (inca) pentru a va insoti dar cu ce pot as vrea sa va ajut si eu Salutare domnul septi! Interesanta propunerea ta,iar daca nu vrei sa vii cu nici o masina dintre ale noastre,iti propun sa te remorcam pe o sanie cu o coarda elastica de care masina iti alegi tu:ha: Ma bucur ca ai revenit pe forum:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate