Florin Pircalab Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Salutari Va urmaresc de ceva vreme discutiile de aici de pe forum. Pentru actiunea voastra ce ati zice de zona Zece Hotare. E plina de zone izolate si oameni saraci, si pe deasupra mai are si o frumusete aparte. Sunt destul de multe posibilitati de a ajunge acolo putand avea si aventura off-road, iar de acolo se poate lua sau spre Luncasprie-Dobresti sau spre Lacul Les-Remeti Pentru a va putea planifica traseul am o harta a zonei care se poate aplica pe Google Earth si are marcate multe drumeaguri si poteci. Din pacate nu posed "material tehnic 4x4" (inca) pentru a va insoti dar cu ce pot as vrea sa va ajut si eu Subscriu si eu, Haideti sa facem un traseu aproximativ, sau daca nu poti Septi, da-mi te rog niste puncte de reper, si pun eu pe harta:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Locuri greu accesibile si uitate de lume nu prea sunt in zona noastra decat la Arieseni , Garda--catune mai izolate ar fi: Casa de piatra,Mununa, Ghetar, Hanasesti, Ocoale (toate de la Garda in stanga) sau Patrahaitesti, Mitresti,, Iarba Rea, Plai, Huzaresti (de la Arieseni in dreapta). Nuam fost in aceste catune, nu stiu cat de greu se ajunge acolo pe timp de iarna, este doar o sugestie, daca stie cineva mai bine zona sau aveti informatii din zona, va rog sa postati. Asteptam si alte propuneri... Ps.:Hipermarketurile nu deschid decat la ora 8.00 duminica dimineata, eu zic ca e cam tarziu sa ne apucam de cumparaturi, mai ales daca facem un traseu lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Locuri greu accesibile si uitate de lume nu prea sunt in zona noastra decat la Arieseni , Garda--catune mai izolate ar fi: Casa de piatra,Mununa, Ghetar, Hanasesti, Ocoale (toate de la Garda in stanga) sau Patrahaitesti, Mitresti,, Iarba Rea, Plai, Huzaresti (de la Arieseni in dreapta). Nuam fost in aceste catune, nu stiu cat de greu se ajunge acolo pe timp de iarna, este doar o sugestie, daca stie cineva mai bine zona sau aveti informatii din zona, va rog sa postati. Asteptam si alte propuneri... Ps.:Hipermarketurile nu deschid decat la ora 8.00 duminica dimineata, eu zic ca e cam tarziu sa ne apucam de cumparaturi, mai ales daca facem un traseu lung. Selgros deschide la 7 duminica, am sunat 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Domnilor si domnisorilor vin cu o propunere, putin mai documentata; am fost la prefectura sa ne indrume, ne-au indrumat in loc zece hotare, comuna suncuius. s-a vb cu primarul si chiar au oameni necajiti la care se vaJUNGE FFF GREU. ASTA E PROPUNEREA MEA, NU E MULT DE MERS PE ASFALT, ZONA E SUPERBA SI MERGEM DIRECT LA TINTA. CE PARERE AVETI? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Daca mergem aici,avem si ghid de la primarie si pot vorbi cu primarul sa aflam de ce anume ar avea nevoie oamenii aceia incat noi sa le ducem ce le lipseste. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Astfel de sugestii (e.g. din partea primarului) venite de la persoane din "teritoriu" ne-ar ajuta sa nimerim cat mai aproape de nevoile oamenilor, ceea ce ne si dorim de fapt. Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Daca mergeti pe zona Zece Hotare, Suncuius mai este acolo un catun, Tomnatic, de care i-mi amintesc de cand eram prunc. Tin minte ca acolo se ajungea doar cu tractiune animala sau tractor. Media de varsta e foarte ridicata, iar nivelul de trai e foarte scazut . Daca stie cineva mai multe detalii, rog sa dea detalii. Nu spun ca acolo trebuie ajuns neaparat, ci doar vin cu o idee. Eu nu voi putea veni cu voi deoarece in noaptea de revelion sunt la o nunta in cluj si nu stiu exact data intoarcerii. Ps. Cum se face cu ajutorul, cine strange banii? Suzuki Samurai Santana '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Daca mergeti pe zona Zece Hotare, Suncuius mai este acolo un catun, Tomnatic, de care i-mi amintesc de cand eram prunc. Tin minte ca acolo se ajungea doar cu tractiune animala sau tractor. Media de varsta e foarte ridicata, iar nivelul de trai e foarte scazut . Daca stie cineva mai multe detalii, rog sa dea detalii. Nu spun ca acolo trebuie ajuns neaparat, ci doar vin cu o idee. Eu nu voi putea veni cu voi deoarece in noaptea de revelion sunt la o nunta in cluj si nu stiu exact data intoarcerii. Ps. Cum se face cu ajutorul, cine strange banii? Intentionam sa ajungem si la Tomnatic,Radu a studiat traseul si urmeaza ca maine seara cand ne intalnim sa stabilim detaliile finale,o sa propunem si acest catun,oricum e foarte aproape de Zece Hotare. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Propun sa ne intalnim maine seara la ora 18 la Colors sa stabilim detaliile finale si atunci o sa vedem cum o sa facem si cu stransul banilor. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Intentionam sa ajungem si la Tomnatic,Radu a studiat traseul si urmeaza ca maine seara cand ne intalnim sa stabilim detaliile finale,o sa propunem si acest catun,oricum e foarte aproape de Zece Hotare. Florin, vezi daca poti face un traseu prin zona respectiva, si eventual sa-l tiparesti daca poti si sa-l studiem maine seara. :tk Ne vedem maine la Colors. PS: BRAVO CIPRI!! Un om hotarat:br:br:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 (editat) Re: Zona Oradea Ma bucur ca am facut un pas urias inainte cu gasirea destinatiei:h5. Omul trebuie provocat un pic, si ies discutiile constructive + solutii. Am printat tot judetul Bihor pe 54 pagini (scara 100.000). Le aduc cu mine maine la 18.00 si trasam traseul pe hartie, dupa care o sa-l postez me vedem:x Daca aduce cineva un laptop maine nu ar fi rau, am pe stick toate hartile. Cei care vor sa contribuie, dar nu vin Duminica, pot lua legatura cu unul din cei care vin pentru donatii. Cumparaturile se vor face Duminica dimineata dupa parerea mea Editat Decembrie 29, 2010 de Florin Pircalab 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Buna treaba ;) Eu la ora aia ies de la servici. Daca nu tre sa stau peste program voi fi prezent asa ca Florine comanda-mi un ceai fierbinte. Sa ma asteptati pe terasa la Colors :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Are cineva de imprumutat o sanie sau un carucior de butelie sa vina si septi cu noi ,pentru ca zona Suncuius e zona lui :Hr Asta pana isi achizitioneaza si el un nou 4x4:ha::h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Are cineva de imprumutat o sanie sau un carucior de butelie sa vina si septi cu noi ,pentru ca zona Suncuius e zona lui :Hr Asta pana isi achizitioneaza si el un nou 4x4:ha::h5 Am sanie, sau daca sunt mai multi doritori pot lua platforma si ii punem schiuri sub roti. :ha::ha::ha: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 (editat) Re: Zona Oradea Cum la sfarsit de an e momentul bilanturilor,am facut un montaj foto cu cele mai frumoase instantanee off road din 2010: Editat Decembrie 29, 2010 de pit ciprian ptr ca era blocat de youtube Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Cipri, ce facusi bre' de ia-i suparat pe astia de la youtube?:ha::ha::ha: Daca bagai :topmai intelegeam ca nu ne lasa sa vedem, ca suntem sub 18 ani :grin:! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea cred ca am sa vin si eu dar fara masina :ang3 ma ia careva cu el?:ft Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zona Oradea Domnilor, multumesc respectuos pentru invitatia voastra dar duminica trebuie sa onorez alta: tata face 70 de ani si merg sa-i zic La multi ani Duminica. In rest sper sa reusesc sa ne vedem maine la Colors. Poate va mai lungiti un pic cu berea in caz ca vin mai tarziu. Aduc eu un laptop pe care am acea aplicatie cu zona montana intre Dragan, Rosia si Tileagd VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Zona Oradea Cine vrea cu adevarat poate!Avem un participant la umanitara noastra care nu poate veni cu masina datorita faptului ca sta in Sibiu,dar trimite 100 ron.Este vorba despre gabi ,unii dintre noi il cunosc:tk Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Zona Oradea Stimabililor am vb acum cu primarul din Suncuius, oamenii ar avea nevoie de orice, in principal alimente de baza dar si hainute, jucarii, rechizite, o sa ne dea un om din zona care sa vina cu noi ca sa mergem la fix. Incepe sa se miste mica noastra umanitara:br Deschid lista pt duminica eu lucica radu ar fi bine ca din cei care initial s-au anuntat iar acum nu pot veni sa ne anunte ca sa stim si noi:grin: La ora 18, Colors, ar fi bine sa vina toata lumea pt a nu ex discutii ulterioare, cei care nu pot veni duminica si cred ca pot contribui cu ceva ii asteptam diseara:tk Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
breki Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Zona Oradea Salut voua, Eu azi la Culori nu pot veni dar puteti conta pe mine duminica din toate punctele de vedere,mai putin deschizator de drum:))-poate cel care va bloca drumul;) pana cand ne vom vedea duminica VA DORIM UN SINCER LA MULTI ANI! pilot George+copilot Adriana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Zona Oradea Stimabililor am vb acum cu primarul din Suncuius, oamenii ar avea nevoie de orice, in principal alimente de baza dar si hainute, jucarii, rechizite, o sa ne dea un om din zona care sa vina cu noi ca sa mergem la fix. Incepe sa se miste mica noastra umanitara:br Deschid lista pt duminica eu lucica radu ar fi bine ca din cei care initial s-au anuntat iar acum nu pot veni sa ne anunte ca sa stim si noi:grin: La ora 18, Colors, ar fi bine sa vina toata lumea pt a nu ex discutii ulterioare, cei care nu pot veni duminica si cred ca pot contribui cu ceva ii asteptam diseara:tk vin si eu : ora 18 Colors :wink: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Zona Oradea Cum la sfarsit de an e momentul bilanturilor,am facut un montaj foto cu cele mai frumoase instantanee off road din 2010: :br Cipri , foarte frumoase. 2011 sa ne aduca mai multe poze si mai multi participanti:g I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Zona Oradea Nu voi ajunge in seara asta la Colors dar asa cum am discutat si astazi cu Cipri si Ionut, umanitara se poate baza pe 100 ron si din partea mea plus ce mai gasesc pe-acasa (haine, jucarii, etc). Noroc la toti si ne vedem duminica dimineata. Cu o mica precizare: prezenta mea depinde de un loc liber intr-una dintre masini iar daca se va gasi voi sari si eu -asa cum se cade- sa dau de "baut" masinii. Multumesc anticipat. Sa primim cu totii Anul Nou cu bucurie! Cristi Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Zona Oradea Ma bag si eu pe-aici! Sustin initiativa, dar pentru a fi "on target", e nevoie de organizare si iar organizare. Am constatat asta anul trecut la umanitara de Craciun din Maramures. Aveam stabilite locatiile pe GPS, pachetele facute/sortate in zilele anterioare actiunii, si tot nu ne-a ajuns ziua sa ajungem la 7 familii. Daca mai amanati un pic, m-as baga si eu bucuros la actiune, ma intorc de-abia pe 3 ianuarie in Oradea. La multi ani! Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate