Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Oradea - Comunitatea

Filip

Postări Recomandate

Re: Zona Oradea

Bravo baieti!! La capitolul organizare, planificare stam deja mai bine. Dupa intalnirea de azi de la Colors, am stabilit ca Duminica vom fi 10 masini participante la umanitara:tk:

-Cipri -Pajero

-Florin -Vitara

-Radu -Pajero

-Coco -Patrol

-Ionut(Ted) -Samurai

-Luci -Terrano

-Ghita -Sportage

-Raul(cucuci) -Vitara

-Breki -Frontera

-Dorin -Terrano

Intalnirea va fi duminica (02.01.2011) dimineata la ora 7.00 in parcarea de la Selgros, vom face cumparaturile, imbarcarea si la drum :dr1Zona in care dorim sa ajungem este: Suncuius, Zece Hotare, Tomnatic.

Ps: Daca mai sunt si altii care vor sa participe sau sa contribuie cu ceva, ne gasiti la nr. de tel:

-0723593702--Florin Parcalab

-0753798792--Cipri Pit

-0767943322--Ionut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ma bag si eu pe-aici!

Sustin initiativa, dar pentru a fi "on target", e nevoie de organizare si iar organizare. Am constatat asta anul trecut la umanitara de Craciun din Maramures. Aveam stabilite locatiile pe GPS, pachetele facute/sortate in zilele anterioare actiunii, si tot nu ne-a ajuns ziua sa ajungem la 7 familii. Daca mai amanati un pic, m-as baga si eu bucuros la actiune, ma intorc de-abia pe 3 ianuarie in Oradea.

La multi ani!

si eu ziceam sa o amanam pe saptamana viitoare c-sa avem timp pt. toate amanuntele dar baietii sunt hotarati deci :dr1 :wr :cort haideti

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

si eu ziceam sa o amanam pe saptamana viitoare c-sa avem timp pt. toate amanuntele dar baietii sunt hotarati deci :dr1 :wr :cort haideti

Dacian, Dacian.. Tu esti subiectiv:no, ai vrea sa-ti misti si tu rotile saptamana viitoare:dr2

De data asta o sa ramai doar cocopilot:bc

LA MULTI ANI tuturor, si va doresc un an nou cu sanatate si impliniri!

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Nu voi ajunge in seara asta la Colors dar asa cum am discutat si astazi cu Cipri si Ionut, umanitara se poate baza pe 100 ron si din partea mea plus ce mai gasesc pe-acasa (haine, jucarii, etc).

Noroc la toti si ne vedem duminica dimineata. Cu o mica precizare: prezenta mea depinde de un loc liber intr-una dintre masini iar daca se va gasi voi sari si eu -asa cum se cade- sa dau de "baut" masinii. Multumesc anticipat.

Sa primim cu totii Anul Nou cu bucurie!

Cristi

Cristi, loc liber pt. tine se va gasi 100%, problema e ca te virusezi din ce in ce mai tare si leac pt. off road nu cred ca exista:ha::ha:

Link spre comentariu

Cristi, loc liber pt. tine se va gasi 100%, problema e ca te virusezi din ce in ce mai tare si leac pt. off road nu cred ca exista:ha::ha:

Ca-s virusat nici nu mai incape indoiala, dar problema-i ca nici n-am apucat sa ma vindec de primul. N-o fi leac pt off road , dar in dovleacu' meu suna numai a Patrol. :dr2:sc In zilele astea ??? Injectia asta o sa-mi ciuruiasca mie dosu'. Mai greu nu puteam gasi decat daca aveam vreo amanta (ca si cum nu-i destul sa fii insurat). Cu asta ce ma mai consolez . Viata e frumoasa si trebuie traita! Totusi, flamand suflet pot sa am...:t1

Virusat off-road, in asteptarea antidotului ...
Link spre comentariu

Am vazut ce au facut cei de la CERT cluj, BRAVOOO LOR, putem si noi sa facem asta. Vin cu o propunere, sa ne identificam si noi sub o denumire.

Propun denumirea DESCOPERA ROMANIA 4X4, facem si o sigla. ce parere aveti? Acest lucru l-am mai propus eu odata. pana duminica poate ne hotaram

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

Vin cu o propunere, sa ne identificam si noi sub o denumire.

Propun denumirea DESCOPERA ROMANIA 4X4, facem si o sigla. ce parere aveti? Acest lucru l-am mai propus eu odata. pana duminica poate ne hotaram

:g:g:g

Nu am putut sa vin ieri la intalnire, dar incercam sa venim si noi duminica.

Pana atunci va doresc tuturor

LA MULTI ANI !!!! :Gr Sa ne vedem cu bine in 2011!!!!!:2dr:2dr:2dr

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

salutare am revenit si eu in tara si am reusit sa deschid calculatorul cu greu :2dr o sa vin si eu in 2 cu voi dar va anunt ca sint incaltat de strada si o sa am mare nev oie de ajutor-sper ca ma pot baza pe voi:hl:hl:hl:hlam 1 loc in masina daca vrea cineva sa fie copilot:cl pina atunci va doresc la multi ani si distractie placuta:x

Patrol Y60 - 96 tocator de $

L200 2.5 - 2008 producator de $

RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $

Link spre comentariu

:g:g:g

Nu am putut sa vin ieri la intalnire, dar incercam sa venim si noi duminica.

Pana atunci va doresc tuturor

LA MULTI ANI !!!! :Gr Sa ne vedem cu bine in 2011!!!!!:2dr:2dr:2dr

ma bucur ca veniti si voi:br LA MUUUULTI ANI:2dr:gr1:ap

Link spre comentariu

salutare am revenit si eu in tara si am reusit sa deschid calculatorul cu greu :2dr o sa vin si eu in 2 cu voi dar va anunt ca sint incaltat de strada si o sa am mare nev oie de ajutor-sper ca ma pot baza pe voi:hl:hl:hl:hlam 1 loc in masina daca vrea cineva sa fie copilot:cl pina atunci va doresc la multi ani si distractie placuta:x

Esti bine venit! Nu vei fi singurul cu anvelope de strada... deci stai linistit :h5

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

La Multi Ani, off road-eri!

Brand-ul "Descopera Romania 4x4" suna foarte bine. Cred cu tarie ca sugereaza mai mult decat s-ar spune la o prima vedere si chiar se simte nevoia de asa ceva. Felicitari pt idee, Cipri.

PS:

Un tovaras cu Hilux se gandea sa ni se alature. Isi facea si el griji pt gumele mud semiuzate pe care le are...

Virusat off-road, in asteptarea antidotului ...
Link spre comentariu

la multi ani, off road-eri!

Brand-ul "descopera romania 4x4" suna foarte bine. Cred cu tarie ca sugereaza mai mult decat s-ar spune la o prima vedere si chiar se simte nevoia de asa ceva. Felicitari pt idee, cipri.

Ps:

Un tovaras cu hilux se gandea sa ni se alature. Isi facea si el griji pt gumele mud semiuzate pe care le are...

multumesc,tovarasul tau poate veni, daca nu poate trece,e o masina grea,iar noi nu putem sa-l ajutam trebuie sa se intoarca

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare