cocoMPower Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea salutare domnilor!! in primul rand va doresc un an mai bun, multa sanatate, fericire si impliniri, si anul care abia a inceput sa ne daruiasca cat mai multe iesiri :wink: :tk cele bune coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea Salut. Eu sunt. LA MULTI ANI, TUTUROR !!! DaKaR= Eugen "undercover"???:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea Salut. Eu sunt. LA MULTI ANI, TUTUROR !!! salut DaKaR, Eu sunt.... no offence, hai sa te cunoastem si noi mai bune, fa-ti si tu o mica prezentare, tu... masina ta...etc. bafta! I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea salutare prieteni, A fost o iesire frumoasa , sper ca nu v-am stresat prea tare cu ''ambulanta'' :grin: , o sa mearga mai bine dupa ce o incalt, in viitorul foarte apropiat. semnat. Chingonica:wink: Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea salut DaKaR, Eu sunt.... no offence, hai sa te cunoastem si noi mai bune, fa-ti si tu o mica prezentare, tu... masina ta...etc. bafta! sa inteleg Ted, ca D-l DaKaR = Eugen > Discovery ?? I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) Re: Zona Oradea o poza de la actiunea umanitara de ieri 02.01.2011 am fost 11 masini, dar din pacate in obiectivul telefonului meu nu au incaput decat 9..... scuze Sorin ( Land Cruiser ) & Radu Pajero vine Cipri cu restul:wink: http://img263.imageshack.us/img263/2402/copyof020120111441.jpg Uploaded with ImageShack.us Editat Ianuarie 3, 2011 de cocoMPower I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea salutare si La Multi Ani! in obiectivul meu au incaput 11 masini Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea Salut. Eu sunt. LA MULTI ANI, TUTUROR !!! salut DaKaR,cum zicea si Coco lumineazane :sh2:sh2:sh2 :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea hai sa pun si eu 2-3 poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) Re: Zona Oradea Imi face oricand placere sa fiu printre cei care sfideaza normalul si isi testeaza limitele lansand provocari pe care apoi sa le poata infrunta, cei care tind mereu spre mai mult, mai sus si mai departe. Cand astazi ai facut ceva greu, maine acelasi lucru ti se va parea usor. Iti trebuie "doar" curaj sa incerci... Pentru mine a fost oarecum ca si un zbor cu vulturii. Acum am fost cu voi dar candva o sa-mi intind si eu aripile alaturi de voi. Zambetele oamenilor si copiilor cu care am fost intampinati cu ocazia actiunii umanitare, ei bine...au fost tocmai cireasa de pe tort. O initiativa demna de apreciat, tin sa felicit inca o data initiatorii Florin (Pircalab), multumesc pt ride-ul placut si interesant. Cum ai considerat ca nu e cazul sa particip si eu la cheltuielile inerente, acei bani au ajuns in cele din urma la doi batranei aflati intr-o zona izolata. Cred ca baciu Gheorghe Fazekas ar fi vrut sa-ti multumeasca si tie. PS: asteptam cu nerabdare imagini. Multumim celor care s-au ocupat (Cipri, Daciana & Co) Cristi Editat Ianuarie 3, 2011 de Xti Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea La Multi Ani! Felicitari tuturor participantilor! :br Din pacate nici de data asta "nu a fost sa fie" ... :ang3 Hai cu niste poze mai baieti si pentru "offroaderii de tastatura" :ang1 sa ne clatim ochii cu ceva peisaje de iarna!! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea Domnilor a fost ceva frumos ieri pe teren , pacat pt cei care din anumite motive nu au putut sa ni se alature. Important este ca am putut face un bine si altora mai putin norocosi. Cipri asteptam ceva poze.:tk Va saluta LUCIO.:cl Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea A trecut si ziua de duminica ,zi in care am reusit sa organizam prima actiune umanitara offroad din jud.Bihor ,intr-un final ne-am adunat 11 masini si impreuna ne-am deplasat pe ruta Suncuius-Balnaca-Zece Hotare. Am impartit pachete,haine si jucarii unor oameni nevoiasi ,dar din pacate si unora care nu aveau nevoie de ele,asta pentru ca functionarul de la primaria Suncuius ne-a condus si la unele familii mai putin nevoiase. Per ansamblu,din punctul meu de vedere a fost o reusita,prin actiunea noastra reusind sa facem cativa oameni fericiti. "La noi nu vine nimeni!" "Noi stam aici singuri!" "Dumnezeu v-a adus!" "Atatea masini n-au fost aici de cand s-a maritat fata!" "Dumnezeu sa va ajute!" "Mami,uite ce masina mare am primit!" Au fost doar cateva expresii auzite de catre noi,plus bucuria din privirile lor imposibila de descris. Cel mai mult m-au impresionat cei doi batranei care se afla intr-o casa darapanata pe varful unui munte,unde este imposibil de ajuns cu orice masina si aici chiar si noi ne-am pus conditia fizica la incercare. "Coboram o data pe luna in sat daca putem,in rest doar noi si cele 4 capre ale noastre..." Ca sa intelegeti mai bine atasez cateva poze ,va rog fiti atenti la expresivitatea privirii si fetei oamenilor si hotarati voi daca a fost o actiune reusita sau nu. http://img411.imageshack.us/img411/4016/020120111427.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img205.imageshack.us/img205/718/bsc001164.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img151.imageshack.us/img151/6672/dsc0010co.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img526.imageshack.us/img526/9798/dsc0046ol.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img692.imageshack.us/img692/9673/dsc0012ro.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img412.imageshack.us/img412/7963/dsc0023aa.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img715.imageshack.us/img715/3872/dsc0050wa.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img27.imageshack.us/img27/9962/csc00118.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img20.imageshack.us/img20/5748/dsc0056tu.jpg Uploaded with ImageShack.us Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea Revin mai diseara cu un slideshow si cu o lista completa a participantilor la umanitara. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutlatcu Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea In primul rand La Multi Ani!! tuturor...si sincere felicitari participantilor la aceasta actiune umanitara. cu prietenie, ionutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea Imi face oricand placere sa fiu printre cei care sfideaza normalul si isi testeaza limitele lansand provocari pe care apoi sa le poata infrunta, cei care tind mereu spre mai mult, mai sus si mai departe. Cand astazi ai facut ceva greu, maine acelasi lucru ti se va parea usor. Iti trebuie "doar" curaj sa incerci... Pentru mine a fost oarecum ca si un zbor cu vulturii. Acum am fost cu voi dar candva o sa-mi intind si eu aripile alaturi de voi. Zambetele oamenilor si copiilor cu care am fost intampinati cu ocazia actiunii umanitare, ei bine...au fost tocmai cireasa de pe tort. O initiativa demna de apreciat, tin sa felicit inca o data initiatorii Florin (Pircalab), multumesc pt ride-ul placut si interesant. Cum ai considerat ca nu e cazul sa particip si eu la cheltuielile inerente, acei bani au ajuns in cele din urma la doi batranei aflati intr-o zona izolata. Cred ca baciu Gheorghe Fazekas ar fi vrut sa-ti multumeasca si tie. PS: asteptam cu nerabdare imagini. Multumim celor care s-au ocupat (Cipri, Daciana & Co) Cristi frumoasa descriere dl. Cristi :1 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea Frumoase cuvinte domnu' Cipri. O poza de grup si de la mine :P http://img524.imageshack.us/img524/1497/dsc02041d.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea Imi face oricand placere sa fiu printre cei care sfideaza normalul si isi testeaza limitele lansand provocari pe care apoi sa le poata infrunta, cei care tind mereu spre mai mult, mai sus si mai departe. Cand astazi ai facut ceva greu, maine acelasi lucru ti se va parea usor. Iti trebuie "doar" curaj sa incerci... Pentru mine a fost oarecum ca si un zbor cu vulturii. Acum am fost cu voi dar candva o sa-mi intind si eu aripile alaturi de voi. Zambetele oamenilor si copiilor cu care am fost intampinati cu ocazia actiunii umanitare, ei bine...au fost tocmai cireasa de pe tort. O initiativa demna de apreciat, tin sa felicit inca o data initiatorii Florin (Pircalab), multumesc pt ride-ul placut si interesant. Cum ai considerat ca nu e cazul sa particip si eu la cheltuielile inerente, acei bani au ajuns in cele din urma la doi batranei aflati intr-o zona izolata. Cred ca baciu Gheorghe Fazekas ar fi vrut sa-ti multumeasca si tie. PS: asteptam cu nerabdare imagini. Multumim celor care s-au ocupat (Cipri, Daciana & Co) Cristi STIMABILE DACA DORESTE SUFLETELUL TAU DUMINICA POTI VENI CU MINE, PE LOCUL DIN STANGA:h5, IN MOD SIGUR O SA FACEM O IESIRE:banana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea STIMABILE DACA DORESTE SUFLETELUL TAU DUMINICA POTI VENI CU MINE, PE LOCUL DIN STANGA:h5, IN MOD SIGUR O SA FACEM O IESIRE:banana Multumesc anticipat, Cipri. Astept cu interes si nerabdare orice iesire off road si mi-ar place sa pot da curs la cat mai multe invitatii din partea voastra. Am pe langa mine inca doi "scai" mici care m-au si amenintat sa nu mai merg fara ei ca altfel nu se mai duc niciodata la gradinita...:no1:pl:er:ca One big happy family... Am reusit sa trezesc interes si acasa, la sefa, dupa ce-am povestit si-a vazut si poze, asa ca s-ar putea sa scap relativ usor cand o sa manifest clar si direct intentia de a ma lipi de vreun Patrol. Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea La multi ani, dragi Tovarasi! In primul rand felicitari pentru ce-ati facut. Am trait si eu anul trecut, in Maramures, "momente de colectie", am vazut ce inseamna bucuria pe fetele micutilor sau varstnicilor la vederea unor lucruri care noua ni se par comune. In al doilea rand, ma oftic maxim ca n-am fost in Oradea in ziua evenimentului, fiind plecat de sarbatori prin locurile de bastina (Constanta, Bucuresti). Mai devreme , cand spuneam de "organizare si iar organizare", am vrut sa subliniez ce mult conteaza sa pregatesti totul din timp (familiile nevoiase, traseul, pachetele), de preferat intr-o tura "de recunoastere". In al treilea rand, ma inscriu "din oficiu" la urmatoarea actiune umanitara. Inca o data :br felicitari pentru reusita actiunii! Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea heelp! as avea nevoie de 2-4 roti (janta tabla+cauciuc) pt o saptamana cu 6 gauri ca sa pot sa le intorc pe ale mele pe Patrol. va multumesc! Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea dacian am un set de roti de vitara ... daca-ti gasesti jante si crezi ca-s bune de plimbat cauciucurile mele de 255/60/R15 si te descurci cu datul lor jos de pe jantele mele urla si rezolvam in cel mai scurt timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea merci Cucuci :tk dar mai astept cu 6 gauri, si ori cum nu ma plimb cu ea pana nu o termin. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea ti am zis sa o duci la mine la firma nu incurca pe nimeni si e si pazita:h5 Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea Dacian doar la cauciucuri ma refer nu si la jante :)) Daca vrei sa o lasi pe butuci te ajut si eu cu o curte pazita sau poate cu un garaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate