chingonica Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea cipri ce faci asteptam cu nerabdare pozele :ft Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea La ora 7 in parcare la Selgros am fost urmatorii eu,Daciana,Ionut,Mihaela,Dorin,Ramona,Mihai,Radu,Sorin,Narcis,Cristi,Alina,Cristina,Daniel,Lucica,Dacian,Cristi,Raul,Florin,Cristi,Cosmin,Corina(ordinea este aleatorie). Am adunat aproape 2000 Ron,haine si jucarii.Din cei 2000 Ron am cumparat alimente de baza,le-am incarcat in masini si am inceput. Pe langa cei sus mentionati,sa nu uitam de Gabi(din Sibiu)-100 Ron,Septi-100 Ron,Nicu-100 Ron,Ioana-50 Ron,Eugen-haine si jucarii,care desi n-au putut veni impreuna cu noi,au dat dovada de suflet mare si prin intermediul nostru au facut ca un zambet sa infloreasca si pe fata celor necajiti.:br Tuturor celor care au participat eu personal le multumesc si sper ca la urmatoarea actiune umanitara sa fim si mai multi si mai bine organizati.:tk Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Zona Oradea Urmeaza montajul foto,iar maine o sa apara si primele imagini video Dyay4lnNkwg Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea foarte graitor si de efect acest videoclip :1 , aici pun si eu unul http://www.youtube.com/user/daciy111#p/a/u/0/4wMIfyM33rQ Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea foarte graitor si de efect acest videoclip :1 , aici pun si eu unul http://www.youtube.com/user/daciy111#p/a/u/0/4wMIfyM33rQ Foarte faine pozele din slideshowul tau,pana iti faci masina si esti pasager,iti dau aparatul meu pentru ca ai talent:br Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea Frumoase montaje baieti. Bravo. ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea A fost o iesire frumoasa multumim pt poze si asteptam o alta initiativa :old dar imi trebuiesc botosei sa nu mai fiu pacoste pe capul vostru :grin: suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea Ati reusit sa surprindeti si sa redati foarte frumos momente extraordinare. Felicitari voua si tuturor celor care au participat sub orice forma. Numai bine tuturor, Cristi Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea foarte graitor si de efect acest videoclip :1 , aici pun si eu unul http://www.youtube.com/user/daciy111#p/a/u/0 /4wMIfyM33rQ da, foarte frumoase sunt amandoua clipurile felicitari doamnelor/domnilor:h5 I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea PROPUN: urmatoarea iesire/actiune sa fie organizata de Razvan (PeCoclauri) impreuna cu Paul (BigDaddy) sa se revanseze pentru ca nu au venit cu noi. :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea Foarte faine pozele din slideshowul tau,pana iti faci masina si esti pasager,iti dau aparatul meu pentru ca ai talent:br multumesc de apreciere vin cu mult drag :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea PROPUN: urmatoarea iesire/actiune sa fie organizata de Razvan (PeCoclauri) impreuna cu Paul (BigDaddy) sa se revanseze pentru ca nu au venit cu noi. :)) De acord cu tine stimabile:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea Vin si eu cu o propunere cum bine stiti au mai ramas pachete,haideti sa mai organizam o actiune,dar sa identificam noi cazurile sociale,sa facem si o recunoastere(:br razvan). Nu mai vreau sa facem prin primarii,deoarece oamenii cred ca aceste pachete vin de la primarie si cred ca niciunul dintre noi nu vrea sa faca campanie electorala. De data asta sa nu ne mai grabim si de aceea rog frumos pe cei care citesc acest mesaj si au cunostinte despre cazuri care cu adevarat necesita ajutor,sa le semnaleze aici. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea domnilor, dati clik pe linkul de mai jos : http://www.4tuning.ro/bloguri/ganduri-octanice/2010/11/10/laszlo-borbely-cel-mai-prost-din-curtea-scolii/#comment-1079 uitati-va si voi ce incompetenti fac legea in tara RO.... I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea O propunere de traseu ar fi: Asfalt pana in Dobresti -> Luncasprie (vreo 60 km) si de aici sa o luam spre Apateu -> Poniţa -> (Lazuri) -> Dl. Piştelii -> Vf. Hodrânguşa (1027 m) -> Măg. Beiuşele (1004 m) -> Vf. Laia Mare (1311 m) -> Stâna de Vale sau Budureasa -> Oradea Sau un traseu mai scurt in zona aia. Oricum daca sunt liber vin orice traseu s-ar alege se stie ;)) P.S. sau un traseu mai scurt: Luncasprie -> Apateu ->Măg. Dosului -> Ponoară -> Lorău -> Bratca -> Oradea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea Da .Foarte tari pozele dar si participanti, stiti ca inceputul ie mai greu . Pe data viitoare vom proceda si organiza mai bine evenimentul. Si eu am fost sa fac o programare la mecanic pt a o mai inalta putin , vreo 7 cm. :ypu . MULTUMIM PT POZE FOTOGRAFILOR.:br LUCIO:cl Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea A fost o iesire frumoasa multumim pt poze si asteptam o alta initiativa :old dar imi trebuiesc botosei sa nu mai fiu pacoste pe capul vostru :grin: Lasa ca te-ai descurcat binisor si asa. Toate la timpul lor, toti am cam avea nevoie de cate ceva.:cl Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea va multumesc tuturor ptr. ajutorul dat ! Ma inscriu si la urmatoarea iesire numai rog sa fiu contactat tel. ca am prob cu calculatorul! La mai bine! CHINGONICA Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Zona Oradea Vin si eu cu o propunere cum bine stiti au mai ramas pachete,haideti sa mai organizam o actiune,dar sa identificam noi cazurile sociale,sa facem si o recunoastere(:br razvan). Nu mai vreau sa facem prin primarii,deoarece oamenii cred ca aceste pachete vin de la primarie si cred ca niciunul dintre noi nu vrea sa faca campanie electorala. De data asta sa nu ne mai grabim si de aceea rog frumos pe cei care citesc acest mesaj si au cunostinte despre cazuri care cu adevarat necesita ajutor,sa le semnaleze aici. am o parere buna:grin: keep in touch:h5 Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 (editat) Re: Zona Oradea Salutare! Pun primul clip,mai bine zis un rezumat de la umanitara Restul clipurilor mai detaliate le pun zilele urmatoare. Avem azi un articol pe prima pagina in Jurnalul de Dimineata Editat Ianuarie 20, 2011 de pit ciprian ptr adresa de youtube Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Zona Oradea Foarte frumos realizat, Cipri. In plus, o realizare si mai mare este faptul ca aceste imagini foto si video raspandite mai departe prin intermediul nostru ajung sa sensibilizeze si alti oameni care, la randul lor, vor face astfel de gesturi sau macar ne vor sustine pe viitor. Eu am inceput chiar de azi dimineata sa discut un proiect cu gradinita unde invata copiii mei, prin care atat copiii de-acolo cat si parintii acestora sa afle, sa inteleaga si, mai important, sa ia atitudine in directia unor astfel de actiuni umanitare. S-auzim numai de bine, Cristi. Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Zona Oradea Foarte frumos realizat, Cipri. In plus, o realizare si mai mare este faptul ca aceste imagini foto si video raspandite mai departe prin intermediul nostru ajung sa sensibilizeze si alti oameni care, la randul lor, vor face astfel de gesturi sau macar ne vor sustine pe viitor. Eu am inceput chiar de azi dimineata sa discut un proiect cu gradinita unde invata copiii mei, prin care atat copiii de-acolo cat si parintii acestora sa afle, sa inteleaga si, mai important, sa ia atitudine in directia unor astfel de actiuni umanitare. S-auzim numai de bine, Cristi. Asta era unul dintre scopurile materialului video,felicitari pentru initiativa ta,o sa incep si eu una .Duminica esti invitatul meu in stanga,intr-o zona foarte greu accesibila unde o sa mergem in recunostere.Vine Radu in cursul zilei de azi cu propunere de traseu. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Zona Oradea Foarte frumos realizat, Cipri. In plus, o realizare si mai mare este faptul ca aceste imagini foto si video raspandite mai departe prin intermediul nostru ajung sa sensibilizeze si alti oameni care, la randul lor, vor face astfel de gesturi sau macar ne vor sustine pe viitor. Eu am inceput chiar de azi dimineata sa discut un proiect cu gradinita unde invata copiii mei, prin care atat copiii de-acolo cat si parintii acestora sa afle, sa inteleaga si, mai important, sa ia atitudine in directia unor astfel de actiuni umanitare. S-auzim numai de bine, Cristi. nota 10 Dr. CHINGONICA Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Zona Oradea un salut calduros ptr toti cititorii ! avand in vedere ca duminica trecuta nu am reusit sa impartim toate"cadourile" propun ptr duminica urmatoare sa mergem in recunoastere pe ruta Derna catre Sacalasaul nou de unde a putem urca pe drumuri frumoase , salbatice , solicitante . ptr cei dornici sa se alinieze celor 5 masini { talentati soferi} va invitam in dimineata de 09.01.2011 la orele 09 .am in capat la nufaru peco Lukoil .CU RESPECT RADU FARCS !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DonHacker Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Zona Oradea Felicitari baieti ! Tot respectul !:bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate