ineedmoney93 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea Salutare tuturor oradenilor ! Ma numesc Paul. Unii dintre voi m-au cunsocut indirect: am fost cu acel ATV rosu, duminica 2 ianuarie cand ati facut actiunea umanitara. M-am alaturat si eu acestui forum pentru a vedea noutatile/pozele/videourile legate de off-road in zona de Bihor. La urmatoarea voastra iesire in zona de Suncuius, as fi bucuros sa ma alatur voua. Momentan sunt limitat la acea zona dar cu timpul sper sa trec si eu de la ATV la o masina. P.S. Salutare si userului hummer, care banuiesc ca e Fabrizzio :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea Salutare tuturor oradenilor ! Ma numesc Paul. Unii dintre voi m-au cunsocut indirect: am fost cu acel ATV rosu, duminica 2 ianuarie cand ati facut actiunea umanitara. M-am alaturat si eu acestui forum pentru a vedea noutatile/pozele/videourile legate de off-road in zona de Bihor. La urmatoarea voastra iesire in zona de Suncuius, as fi bucuros sa ma alatur voua. Momentan sunt limitat la acea zona dar cu timpul sper sa trec si eu de la ATV la o masina. P.S. Salutare si userului hummer, care banuiesc ca e Fabrizzio :h5 bine ai veni intre noi:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea ieste la oradea echipa cu masine de teren pregatite serios pentru iesire in padure ( masine cu diff bloccabil capestane ecc ) si cu posesor care nu are frica de sgriature???????????? salutare, sunt mai multe asemenea masini in oradea, dar ar fi super sa ne zici ceva de tine, sa te prezinti:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea ieste la oradea echipa cu masine de teren pregatite serios pentru iesire in padure ( masine cu diff bloccabil capestane ecc ) si cu posesor care nu are frica de sgriature???????????? formularea ta suna a provocare ,era mai ok sa te prezinti si apoi sa mai afli ceva despre masinile din Oradea ,dar vad ca esti strain si nu prea stapanesti limba. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hummer Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea buna ziua la tot me nomesc fabrizio am un jeep wrangler e am vrut se ies cu cineva pe munt pentru asta am intrebat da ca ieste masine seriose la oradea da ca ieste sun felicit se iesim undeva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea Asa mai merge, pe acest topic se anunta tot organizam noi, daca doresti saparticipi esti bine venit, masinile le vezi tot aici, pune ceva poze cu masina ta. ciao Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea Salut Fabrizio :h5 chiar azi au fost pe teren o parte din baieti,poate chiar o sa puna niste poze,iar masinile sunt de toate felurile mai dotate,mai fara cauciucuri,:ha: poti sa vii cand vrei cu noi:dr2 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea salutare. iAR AM INBULINAT O Cipriane. N u ma ascultat ambulanta!:ha: Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea salutare FABRITIO ! BINE AI VENIT PRINTRE NOI! Te asteptam in teren:dr1 Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hummer Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea asa a fost acuma mai modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea MII DE MULTUMIRI TUTUROR CARE M AU AJUTAT AZI! SPER CA NU V AM D ERANJAT PREA TARE! FLORINE AI AJUNS BINE?:br Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea [ATTACH=CONFIG]96232[/ATTACH] asa a fost acuma mai modificat FRUMOASA BESTIA SA O STAPINESTI SANATOS!:cl Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea MII DE MULTUMIRI TUTUROR CARE M AU AJUTAT AZI! SPER CA NU V AM D ERANJAT PREA TARE! FLORINE AI AJUNS BINE?:br Mersi, am ajuns bine, pina in Episcopia te-am vazut si pe tine. mersi de iesire:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hummer Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea si asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea frumos wrangler-ul, iar baietii care ati fost azi puneti ceva poze sau e greu cu developatul? :ha::tk Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hummer Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea careva partecipa la cuncurs in romania ??????????? multumesc fabrizio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea Asa mai merge, tot ce organizam noi se poate afla aici, daca vrei sa participi esti binevenit, masinile noastre le vezi tot aici, pune si tu o poza cu masina ta, Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ineedmoney93 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea Cipri, verifica mai sus si pe pagina anterioara ca a pus deja : Wranglerul si H3ul + altele pe care nu ni le arata :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea MII DE MULTUMIRI TUTUROR CARE M AU AJUTAT AZI! SPER CA NU V AM D ERANJAT PREA TARE! FLORINE AI AJUNS BINE?:br Plin podul de multumiri:banana,ia incearca cu cateva beri:2dr Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea [ATTACH=CONFIG]96232[/ATTACH] asa a fost acuma mai modificat OOOO avem remorcher pentru ambulanta:tr:ha::ha::ha::ha::ha: Fabrizio, sper ca stii de gluma. Bine ai venit intre noi:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea Plin podul de multumiri:banana,ia incearca cu cateva beri:2dr La un moment dar avea vreo 12 boi putere in plus.:ha::ha: Eram noi care trageam cu funia masina lui. 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea Salutare tuturor oradenilor ! Ma numesc Paul. Unii dintre voi m-au cunsocut indirect: am fost cu acel ATV rosu, duminica 2 ianuarie cand ati facut actiunea umanitara. M-am alaturat si eu acestui forum pentru a vedea noutatile/pozele/videourile legate de off-road in zona de Bihor. La urmatoarea voastra iesire in zona de Suncuius, as fi bucuros sa ma alatur voua. Momentan sunt limitat la acea zona dar cu timpul sper sa trec si eu de la ATV la o masina. P.S. Salutare si userului hummer, care banuiesc ca e Fabrizzio :h5 Bine ai venit Paul.:h5 Ia convingel pe tactu de 4 simex-uri si sa vezi ce offroad iese cu freelanderul:ha::ha: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ineedmoney93 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea Nu-mi da mie freelanderul sa il bag in noroi. Sper ca mai la primavara imi face un Vitara/Jimmy pe care sa-l modific si sa vin cu voi. Daca nu, oi pune niste cauciucuri mai bune pe ATV si vin cu ala, daca sunt primit, bineinteles :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea Bun venit, Paul. Multumim pentru vinul fiert (ps: super de gasca si tatal tau). Bun venit, Fabrizio. Frumos tare Wrangler-ul tau. Abia astept sa vad niste impresii dupa noroiala de azi, sper ca la urmatoarea sa fiu si eu prezent... Toate cele bune, C. Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Zona Oradea buna ziua la tot me nomesc fabrizio am un jeep wrangler e am vrut se ies cu cineva pe munt pentru asta am intrebat da ca ieste masine seriose la oradea da ca ieste sun felicit se iesim undeva Ciaoo Fabrizio!!! bun venit in comunitatea noastra :br coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate