Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Oradea - Comunitatea

Filip

Postări Recomandate

Re: Zona Oradea

Salutare tuturor oradenilor !

Ma numesc Paul. Unii dintre voi m-au cunsocut indirect: am fost cu acel ATV rosu, duminica 2 ianuarie cand ati facut actiunea umanitara.

M-am alaturat si eu acestui forum pentru a vedea noutatile/pozele/videourile legate de off-road in zona de Bihor. La urmatoarea voastra iesire in zona de Suncuius, as fi bucuros sa ma alatur voua. Momentan sunt limitat la acea zona dar cu timpul sper sa trec si eu de la ATV la o masina.

P.S. Salutare si userului hummer, care banuiesc ca e Fabrizzio :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ma numesc Paul. Unii dintre voi m-au cunsocut indirect: am fost cu acel ATV rosu, duminica 2 ianuarie cand ati facut actiunea umanitara.

M-am alaturat si eu acestui forum pentru a vedea noutatile/pozele/videourile legate de off-road in zona de Bihor. La urmatoarea voastra iesire in zona de Suncuius, as fi bucuros sa ma alatur voua. Momentan sunt limitat la acea zona dar cu timpul sper sa trec si eu de la ATV la o masina.

bine ai veni intre noi:h5

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

ieste la oradea echipa cu masine de teren pregatite serios pentru iesire in padure ( masine cu diff bloccabil capestane ecc ) si cu posesor care nu are frica de sgriature????????????

salutare, sunt mai multe asemenea masini in oradea, dar ar fi super sa ne zici ceva de tine, sa te prezinti:h5

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

ieste la oradea echipa cu masine de teren pregatite serios pentru iesire in padure ( masine cu diff bloccabil capestane ecc ) si cu posesor care nu are frica de sgriature????????????

formularea ta suna a provocare ,era mai ok sa te prezinti si apoi sa mai afli ceva despre masinile din Oradea ,dar vad ca esti strain si nu prea stapanesti limba.

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

Salut Fabrizio :h5 chiar azi au fost pe teren o parte din baieti,poate chiar o sa puna niste poze,iar masinile sunt de toate felurile mai dotate,mai fara cauciucuri,:ha: poti sa vii cand vrei cu noi:dr2

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

MII DE MULTUMIRI TUTUROR CARE M AU AJUTAT AZI! SPER CA NU V AM D ERANJAT PREA TARE! FLORINE AI AJUNS BINE?:br

Mersi, am ajuns bine, pina in Episcopia te-am vazut si pe tine. mersi de iesire:h5

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Bine ai venit Paul.:h5

Ia convingel pe tactu de 4 simex-uri si sa vezi ce offroad iese cu freelanderul:ha::ha:

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Bun venit, Paul. Multumim pentru vinul fiert (ps: super de gasca si tatal tau).

Bun venit, Fabrizio. Frumos tare Wrangler-ul tau.

Abia astept sa vad niste impresii dupa noroiala de azi, sper ca la urmatoarea sa fiu si eu prezent...

Toate cele bune,

C.

Virusat off-road, in asteptarea antidotului ...
Link spre comentariu

buna ziua la tot

me nomesc fabrizio

am un jeep wrangler e am vrut se ies cu cineva pe munt

pentru asta am intrebat da ca ieste masine seriose la oradea

da ca ieste sun felicit se iesim undeva

Ciaoo Fabrizio!!!

bun venit in comunitatea noastra

:br

coco

I Love Apuseni
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare