abrudila Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 vreau sa montez inca un alternator (cu acumulator separat ) pe un suzuki jimny motivul ? proiectoarele (fata + spate), probabil vine si un troliu, etc. dezbateri ... pro si contra sau chiar modalitati de realizare, nu de alta , dar spatiu mi se pare destul de inghesuit... si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: inca un alternator pe... jimny nimeni nu a facut nimic de genul asta ? sau macar o solutie tehnica pentru o instalatie paralela pentru consumatorii auxiliari si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: inca un alternator pe... jimny A mai fost o discutie pe tema asta . Poate te ajuta :http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=46407&highlight=alternator i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: inca un alternator pe... jimny sarut mana conasule....m-am hotarat si am sa il montez dar tot raman cu intrebarea.... unde si cum ? sa il montez cum ? sa fac cablajele ca la toyota am vazut ca este suficient spatiu, dar la Jimny ? sa ii fac o fanta prin capota ? :ha: ca la priza de aer ? si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamluc Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: inca un alternator pe... jimny Adevarat,a mai fost discutat subiectu... .Ambulante,ARO&TV-uri de la transmisiuni,... asta a fost mai la`nceput,azi solutia e aceeasi ca la tuningul audio: baterie si alternator de competitie,condensator bazat si`un electrician sau un pusti care si`a montat singur macar 1000 W-RMS.Solutia nu`i chiar de criza,brendurile jupane aici sunt KINETIC SI AIV. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate