Max Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Tocmai am achizitionat o camera video si un recoredr care inregistreaza direct pe card. Camera e Sharp, e mica si protejata, are optica foarte buna, , se poate pune si pe casca de motocicleta sau pe masina in orice loc. Recorderul e mic cat un pachet de tigari dar mai subtire, pot sa fac si snap-uri cu el, are mp3player, jocuri, etc De acum inainte sa vedeti voi filmari de la iesirile noastre. Am filmat in seara asta drumul de la mine de la firma pana la casa. http://www.maxoffroad.ro/video/3.ASF http://www.maxoffroad.ro/video/4.ASF Eu sunt foarte multumit de cum se vede. O sa va fac si maine pe lumina niste filmari. Vreau sa pun camera inclusiv sub masina sa se vada cum lucreaza suspensia , directia etc... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 super ! unde se gasesc asemenea jucari?si la ce pret? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Max...de unde-ai luat jucareaua....ca tare fain se vede? :grin: Da ....oare s-ar vedea si la mine cate nu trebe sa se vada.....linii continue sifonate....babe disperate pe trecerea de pietoni.....Logan-uri impinse de la spate....samd :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Max...de unde-ai luat jucareaua....ca tare fain se vede? :grin: Am luat-o de pe Ebay din Italia mai demult pentru un amic de-al meu, motociclist. Acum am cumparat-o de la el pt ca si-a luat alta care are cardul de memorie direct in camera. E mai simplu pentru el ca motociclist. Lasa sa vezi pe lumina ce misto se vede. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 super ! unde se gasesc asemenea jucari?si la ce pret? Initial, cand am cumparat-o de pe ebay a costat 312 euro plus transportul in Romania. Tot kit-ul, cu card de 512kb inclus Acum am luat-o cu 200 de euro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Vai, cat de misto se vede ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Vai, cat de misto se vede ! ... Imi place ca e cursiva imaginea nu sacadata ca si la multe recordere digitale de genul asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Max...de unde-ai luat jucareaua....ca tare fain se vede? :grin: Da ....oare s-ar vedea si la mine cate nu trebe sa se vada.....linii continue sifonate....babe disperate pe trecerea de pietoni.....Logan-uri impinse de la spate....samd :ha :ga :ga :ga Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Max...de unde-ai luat jucareaua....ca tare fain se vede? :grin: Da ....oare s-ar vedea si la mine cate nu trebe sa se vada.....linii continue sifonate....babe disperate pe trecerea de pietoni.....Logan-uri impinse de la spate....samd :ha Ca si soldatul cu Humvee-ul din Irak :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Inca un filmulet din oras. http://www.maxoffroad.ro/video/7.ASF Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 sonor nu are? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 sonor nu are? Ba da, inregistreaza si sonor dar nu am legat eu microfonul. Am testat doar asa scurt, cu camera prinsa cu bada de oglinda. O sa aranjez ca lumea toata instalatia si va avea si sonor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 ... ne spui si noua ce model este ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 ... ne spui si noua ce model este ? ... Camera video e Sharp iar recorderul este ceva no name chinezesc. Dar e super misto. Carcasa de aluminiu foarte bine finisata, display mare. Camera a ramas prinsa pe maina. e ca un cartus de pusca de vanatoare. O idee mai mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 au si ai nostrii ceva .... http://www.gpx.ro/magazin/product_info. ... cts_id=191 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Acum am cumparat-o de la el pt ca si-a luat alta care are cardul de memorie direct in camera. E mai simplu pentru el ca motociclist. Max, Zi-mi te rog si mie ce si-a luat el? Intreaba-l te rog detalii (model, pret, sursa). Ma bate gandul sa-mi iau si eu. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Acum am cumparat-o de la el pt ca si-a luat alta care are cardul de memorie direct in camera. E mai simplu pentru el ca motociclist. Max, Zi-mi te rog si mie ce si-a luat el? Intreaba-l te rog detalii (model, pret, sursa). Ma bate gandul sa-mi iau si eu. Merci O sa iti spun maine. O sa il rog sa imi trimita o poza si cu niste detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 ahhhh ...in prima filmare ai ratat un pieton .... daca aveai 'tinta' ca la mertzan ... nu scapa ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 ahhhh ...in prima filmare ai ratat un pieton .... daca aveai 'tinta' ca la mertzan ... nu scapa ... Ce sa fac...nimeni nu-i perfect... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 http://www.maxoffroad.ro/video/14.ASF Inca un filmulet dimineata pe racoare. Sistemul e legat doar provizoriu si cu probleme de contact la alimentare. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 :grin: stiu un radar de vinzare.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 Bai fratilor voi ati vazut ce trafic au baimarenii (sper sa fi scris corect), pana acasa?!?!?! :lol: Sa o fi avut-o eu aseara pe centura, ca de nu spunea-ti ca sunt in NFS, atunci cand vin politistii peste tine!!!!!!!!!, nu stiai care de unde vine, sau unde se duce!!!!!!! Circulatie de tot kkt-ul!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 :grin: stiu un radar de vinzare.... Ce, iar ai furat masina politiei? :grin: Vezi ca duminica merge in teren. sper ca nu tragi iar pe c...r ca duminica trecuta. :P Hai ca se inaugureaza masina lui Popescu. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 remarcabil ce bine filmeaza noaptea! foarte tare scula :y Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 @ionutz: cand mai lucram inca la polaris am comandat o camera de casca cu recorder din catalogul de accesorii polaris. costa vreo 600$ parca. dupa ce am plecat am inteles ca a venit si camera dar nu stiu ce nu au reusit sa lege, sa conecteze... dar cred ca poti sa treci pe acolo sa o vezi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate