claudiu mar Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Asa cum spune si titlul, caut un filtru de aer pentru samuraiul meu, am pe el carburator nikki. Atasez o poza sa fie mai clar ceea ce caut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Filtru de aer pt samurai Cred ca ar fi de ajutor, daca ai gasi un cod sau un nume de producator pe el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu mar Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Filtru de aer pt samurai Pe filtru nu gasesc nimic, doar pe carburator scrie NIKKI, numai atat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Filtru de aer pt samurai Eu in poza vad un filtru aftermarket. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Filtru de aer pt samurai Mai degraba nu este un filtru aftermarket , .... ci unul gen K&N sau ceva de genu de se monteaza pe carburatoare Weber sau alta marca .... Eu zic sa cumperi un kit de intretinere de la K&N (solutie spalat + spray ulei ,undeva la 70 ron) ... si sa il cureti pe al tau ,o sa il faci ca NOU ... Spor la treaba ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Filtru de aer pt samurai Pai si K&N nu e considerat tot aftermarket? :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 (editat) Re: Filtru de aer pt samurai Pai si K&N nu e considerat tot aftermarket? Ai dreptate in mare parte .... omu a zis ca nu gaseste nici un cod sau sa scrie ceva pe el .... oricum nu conteaza ... K&N , totusi are un nume si e destul de folosit .... Mr.Ignis , matale cu ce si unde te dai :))) de nu stim nimic de tine .... intra pe forumul nostru de la VL sa ne cunoastem mai bine ...:h5 Pt. @claudiu mar .... mergi pe ideea cu kitul de curatire , o sa fie OK . Editat Mai 14, 2010 de Astral Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu mar Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Filtru de aer pt samurai As vrea totusi sa cumpar unul nou daca gasesc, pentru ca l-am curatat de cateva ori cu pistolul de la compresor, cu jet de aer si s-a cam deteriorat, este un pic gaurit. K&N nu este sigur pentru ca am cautat si nu am gasit modelul la ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Filtru de aer pt samurai As vrea totusi sa cumpar unul nou daca gasesc, pentru ca l-am curatat de cateva ori cu pistolul de la compresor, cu jet de aer si s-a cam deteriorat, este un pic gaurit. K&N nu este sigur pentru ca am cautat si nu am gasit modelul la ei. Tipul asta de filtru nu se sufla pentru ca se deterioriaza. Exista o solutie de curatat (spray) si una de impregnat(tot spray). Eu zic sa incerci sa adaptezi un filtru sport universal......sa-l prinzi pe carburator cu o tubulatura. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Re: Filtru de aer pt samurai Eu am facut ceea ce spunea si Cfantana, adica am pus un filtru sport pe tubulatura. Rezultatul e ok! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu mar Postat Mai 14, 2010 Autor Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: Filtru de aer pt samurai Multumesc pentru idea cu tubulatura, topicul se poate inchide, am rezolvat problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acipmobile Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 (editat) Re: Filtru de aer pt samurai are cineva o poza cu filtru de aer am lipsa ceva furtun acolo si nu stiu unde merge am un samurai din 85 si la intrarea in filtru de aer unde vine tubulatura cu aer cald ieste o clapeta care trebuie sa se deschida si e controlata de o supapa sau cum sa-i spun acolo vine un furtun subtire de undeva si nu stiu unde sa-l pun Editat Mai 2, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate