Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Filtru de aer pt samurai

claudiu mar

Postări Recomandate

Re: Filtru de aer pt samurai

Mai degraba nu este un filtru aftermarket , .... ci unul gen K&N sau ceva de genu de se monteaza pe carburatoare Weber sau alta marca ....

Eu zic sa cumperi un kit de intretinere de la K&N (solutie spalat + spray ulei ,undeva la 70 ron) ... si sa il cureti pe al tau ,o sa il faci ca NOU ...

Spor la treaba ...

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai si K&N nu e considerat tot aftermarket?

Ai dreptate in mare parte .... omu a zis ca nu gaseste nici un cod sau sa scrie ceva pe el .... oricum nu conteaza ... K&N , totusi are un nume si e destul de folosit ....

Mr.Ignis , matale cu ce si unde te dai :))) de nu stim nimic de tine .... intra pe forumul nostru de la VL sa ne cunoastem mai bine ...:h5

Pt. @claudiu mar .... mergi pe ideea cu kitul de curatire , o sa fie OK .

Editat de Astral

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

As vrea totusi sa cumpar unul nou daca gasesc, pentru ca l-am curatat de cateva ori cu pistolul de la compresor, cu jet de aer si s-a cam deteriorat, este un pic gaurit. K&N nu este sigur pentru ca am cautat si nu am gasit modelul la ei.

Link spre comentariu

As vrea totusi sa cumpar unul nou daca gasesc, pentru ca l-am curatat de cateva ori cu pistolul de la compresor, cu jet de aer si s-a cam deteriorat, este un pic gaurit. K&N nu este sigur pentru ca am cautat si nu am gasit modelul la ei.

Tipul asta de filtru nu se sufla pentru ca se deterioriaza.

Exista o solutie de curatat (spray) si una de impregnat(tot spray).

Eu zic sa incerci sa adaptezi un filtru sport universal......sa-l prinzi pe carburator cu o tubulatura.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Eu am facut ceea ce spunea si Cfantana, adica am pus un filtru sport pe tubulatura. Rezultatul e ok!

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

are cineva o poza cu filtru de aer am lipsa ceva furtun acolo si nu stiu unde merge am un samurai din 85 si la intrarea

in filtru de aer unde vine tubulatura cu aer cald ieste o clapeta care trebuie sa se deschida si e controlata de o supapa sau cum sa-i spun acolo vine un furtun subtire de undeva si nu stiu unde sa-l pun

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare