razvanutza Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Muuulti aaani traaaiascaaa' laaaaa muuuulti aaaani! PS:IN DIRECT DE LA SEDINTA (CIOLAN) Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: la multi ani GPScu! Traiasca!:h5La multi ani! Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: la multi ani GPScu! La multi ani ! Se face un an de cand i-ti uram la multi ani pe centura spre Frumusani :h5! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: la multi ani GPScu! La multi ani ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: la multi ani GPScu! Deja avem un participant nou confirmat la sedinta. Asteptam adeziuni noi (pana dimineata). Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: la multi ani GPScu! :B :B :k LA MULTI ANI!!:k :B :B :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: la multi ani GPScu! Confirm ca este una dintre aniversarile speciale. Am inceput ca sedinta si terminam ca .... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: la multi ani GPScu! LA MULTI ANI SORINE! :2dr Maine te astept cu bomboane..., :ha: sti tu unde... :y:x:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: la multi ani GPScu! Dedicatie de la sorin: bomboanele merg numai la ciolan! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: la multi ani GPScu! Pai si daca tot vorbeste cu intermediari :hw intreba-l tu, te rog, :grin: pe GPScovici, cand rahat (turcesc, evident, ce vroiati sa fiu bannat-avertizat :ha: pentru limbaj licentios? :ha:) pe varza, ah pardon ciolan pe varza :ha: e ciolanu` asta? Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: la multi ani GPScu! La multi ani frate !!!! Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: la multi ani GPScu! Dar cineeee sa traiaaaaasca, dar cine sa traiaaaasca.... LAAAAA MULTI ANI!!! Daca n-am "cantat" in seara asta, n-am cantat deloc! Sa ne traiesti GPScule, si sa fii iubit... avem noi girja de asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: la multi ani GPScu! La Multi Ani cu sanatate sa va dea .......:2dr Sa ne traesti GPScule ,am cantat 4 ore un nou record:2dr MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: la multi ani GPScu! Pai si daca tot vorbeste cu intermediari :hw intreba-l tu, te rog, :grin: pe GPScovici, cand rahat (turcesc, evident, ce vroiati sa fiu bannat-avertizat :ha: pentru limbaj licentios? :ha:) pe varza, ah pardon ciolan pe varza :ha: e ciolanu` asta? Gata, m-am prins! :grin::uameni:hw Scuze de intrebare... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: la multi ani GPScu! La multi ani MAestre! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: la multi ani GPScu! La Multi Ani! Si tot ce-ti doresti ...(Nissan mai potent decat Toyota, chestii d'astea perverse ...in viziunea unora ...da' reale cat vede ochiul liber ...etc:y:uameni) :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: la multi ani GPScu! Gata, m-am prins! :grin::uameni:hw Scuze de intrebare... M-am lamurit de cum a decurs treaba :2dr via GPScu :wink: ca daca te iei dupa codificatu` :ha: de razvanutza... :hw:hw Daca imi dadeam seama mai devreme, da` cu secretosu` de razvanutza n-am avut cum :hw ii cantam EU :2dr un LA MULTI ANI lui GPScu :grin: de se auzea pana in Dristor! :ha::h5 LA MULTI ANI inca odata GPScule! :x Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: la multi ani GPScu! la cat mai multi ani si toti fericiti si sanatosi:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: la multi ani GPScu! LA MULTI ANI! si multa sanatate sa ti de a domnu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: la multi ani GPScu! Cateva spicuiri din fototeca evenimentului. Surprinse la cald, desi acu nu-mi mai amintesc. Diapozitivul 1. Razvanuta si fata in iarba. Diapozitivul 2. Cafeaua Diapozitivul 3. Trafic cu zahar. Diapozitivul 4. Sfarsitul filmul de scurt metraj: "Combinatie de Vin, Cafea si Zahar, luate cat Razvanuta" cu tema filosofica pentru acasa - "Unde a ajuns zaharul?" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: la multi ani GPScu! Va prezint si sarbatoritul cat si reactia lui vis-a-vis de publicul sau iubitor :2dr La multi ani bre, si ai grija la cursu euro-leu! Acum nu stiu daca e vreo legatura intre cat am ras, cat am cantat cu glas tare, si faptul ca localul s-a golit, da' ne-am simtit bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SANDUZZO Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: la multi ani GPScu! LA MULTI ANI SORINEEEEEEE!!!!!!!:dr1:gr1:1:j:lr:tr:Hr:ca:dr4:dr4:dr4slpslpslp:jp1:Gr TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: la multi ani GPScu! LA MULTI ANI TATA!!!!!!!!!:h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: la multi ani GPScu! sa traiesti ,sa fi iubit:h5 LA multi ani:2dr Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: la multi ani GPScu! LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE!!! (Patroale de preferinta...dar nu numai...):gr1 Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate