petricaiancu Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 M-a lasat ambreiajul la suzuki vitara v6 2000cmc an 1996 si nu ma pot hotari pt. ce kit de ambreiaj sa optez:SACHS ,VALEO ,HERTH+BUSS JAKOPARTS,LUK, sau ceva fabricat prin asia de la JAPANPARTS.va rog niste sfaturi si niste firme serioase cu preturi convenabile.Cu stima Petrica :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Ajutati-ma cu un sfat pt. suzuki vitara v6, va rog! M-a lasat ambreiajul la suzuki vitara v6 2000cmc an 1996 si nu ma pot hotari pt. ce kit de ambreiaj sa optez:SACHS ,VALEO ,HERTH+BUSS JAKOPARTS,LUK, sau ceva fabricat prin asia de la JAPANPARTS.va rog niste sfaturi si niste firme serioase cu preturi convenabile.Cu stima Petrica Salutare, si eu m-am confruntat cu aceiasi problema in urma cu o luna de zile. Pana la urma am optat pentru Jakoparts desi multa lume mi-a recomandat Sachs. Sunt foarte multumit si nu am avut probleme cu Kit-ul. Diferenta de pret dintre cele 2 nu este importanta, ( aprox., daca tin bine minte undeva de pana la 60 ron ). Fara sa fac reclama te sfatuiesc sa mergi la Rollfast (Turnisor), sunt seriosi si au preturi mai bune. Kitul vine in max. 24 h. Daca vrei mai multe informatii : 0740/038.025 tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Ajutati-ma cu un sfat pt. suzuki vitara v6, va rog! Si eu te indrum catre baietii de la Roll, cu mentiunea ca la tine fiind de 2.0 kit ul o sa coste undeva la 1000-1200 ron, in orice caz mai bine dai un ban pe ceva de calitate decat sa platesti de 2 ori manopera + 2 kit ri. Daca ai nevoie de ajutor sa gasesti un mecanic priceput si la preturi foarte ok, zic eu contacteaza ne ori pe mine ori pe paul si te ajutam cu cea mai mare placere. Spor la treaba:2dr 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Ajutati-ma cu un sfat pt. suzuki vitara v6, va rog! Cauta Exedy sau Daikin! Daca nu gresesc, Daikin este OEM pe masina ta. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate