horie Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Eu sunt nou pe forum si nu foarte experimentat cand vine vorba de off road. Conduc de 1 an de cand am permisul un Pajero Sport din 2005 2.5 diesel. Masina imi place foarte mult, dar in oras (bucuresti) ma omoara la consum 12-14 %. Sunt curios daca un pajero din asta mic 2.5 diesel (1990-1998) consuma mai putin. In mare parte as merge cu el prin oras, dar imi trebuie si pentru drumurile dese la Ranca unde e nevoie de un 4x4. V-as fi recunoscator pentru cateva sfaturi si pareri. Multumesc Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: M-ar interesa sa cumpar un Pajero 2.5 D in 2 usi. V-as ruga niste sfaturi. Salutare @horie si bun venit in :cl Treci repejor pe la Prezentarea membrilor si da si tu buna ziua ca omul, eventual arunca o privire in Regulament. Sa stii ca consumul nu o sa scada drastic, este o masina mare. Consumul la oras o sa il ai undeva la 13,depinde cum te infingi in pedala.Avantajul este ca e mai mic si mai bun sa te strecori decat cu cea pe care o ai si e mult mai buna in teren deoarece e scurta. Partea dezavantajoasa e ca pierzi spatiul de care beneficiai la cel Sport. Daca vrei sa faci si offroad te sfatuiesc la scurt...daca nu te dai prea mult si prea tare in teren..ramai la ce ai. Ahhh...si daca te uiti prin paginile precedente, la ce s-a scris deja ai sa gasesti, cred eu, destule raspunsuri... Bafta Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horie Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: M-ar interesa sa cumpar un Pajero 2.5 D in 2 usi. V-as ruga niste sfaturi. Multumesc frumos pentru raspunsuri. Am trecut intre timp si pe la prezentarea membrilor si am zis "saru'mana" :). Cred ca cel mai bine raman la Pajero Sport, aveam eu falsa impresie ca cel in 2 usi consuma mult mai putin. Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: M-ar interesa sa cumpar un Pajero 2.5 D in 2 usi. V-as ruga niste sfaturi. Multumesc frumos pentru raspunsuri. Am trecut intre timp si pe la prezentarea membrilor si am zis "saru'mana" :). Cred ca cel mai bine raman la Pajero Sport, aveam eu falsa impresie ca cel in 2 usi consuma mult mai putin. ...poate cu vreun kil -doua mai putin, motorul e acelasi (4D56), dar ai in vedere o greutate in plus la sport. pe de alta parte, sportul e mai comod (si mai mare) - depinde aici de matale ce si cum... si apropo, bine ai venit in:cl! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate