maurizio Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Buna, caut in disperare o retifica pt prelucrare si echilibrare vibrochen, biele, volanta masina mea de concurs.............:hl:hl:hl da ca cineva stie sau cunoste ..... va rog send me PM tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: Caut retifica pt echilibrarea vibrochen Baietii de aici au reclama pe forum. Nu ii cunosc personal, dar au acest obiectiv de activitate... http://www.strungarieauto.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: Caut retifica pt echilibrarea vibrochen Eu ii cunosc personal si subscriu: te pot rezolva adevarat cu tot ce ai nevoie! E vorba de Nasu' Mare (Florin Stanila) Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Re: Caut retifica pt echilibrarea vibrochen Volanta mea este facuta de la 0 de Nasu Mare ... si merge perfect de 1 an! :tk FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Re: Caut retifica pt echilibrarea vibrochen Nasu Mare cu stungaria din Baneasa (mai precis pe linga zona benzinariei Agip de pe Barbu Vacarescu) , un om foarte priceput !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: Caut retifica pt echilibrarea vibrochen Va multumesc toti, si eu sunt client la strungaria dl Florin, sunt super multumit de lucrarii si numai acum am nu mai putin de 3,4 chiulase la facut..... dar din pacate nu are utilaj pt echilibrare.... maurizio:hl tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate