Miron Sorin Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Am un prieten cu un cherokee sport din 2000 diesel A avut probleme cu cardanul fata si a cumparat o bucata care a crezut ca e stricata Cardanul are cruce dubla Eu i-am propus cumpararea altui cardan...se gaseste asa ceva sau stiti pe unde si cit costa? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: cardan fata cherokee nu m-am lamurit din poze unde e buba.... a luat un cardan cu cruce dubla fara cruci sau ce? daca are cardanul vechi / capetele de cardan, cardanul se poate "reface" la RomCardan sau UniCardan cum s-o mai chema in incinta de la Semanatoarea... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 11, 2010 Autor Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: cardan fata cherokee exista toate bucatile din cardanul vechi dar nu sint intr-o stare deplorabila daca te uiti mai bine in poze help! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: cardan fata cherokee suna-ma maine pe la pranz ca ma duc pe la halchiu si ma uit daca nu are merius un cardan de fata de Cherokee.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: cardan fata cherokee am eu cardane . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 12, 2010 Autor Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: cardan fata cherokee Cum fac sa intru in posesia lui si cit e halatul? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
copolinox Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: cardan fata cherokee Daca nu ma insel , piesa cumparata este de Grand Cherokee nu? ( model 96-99 ) Si eu am aceeasi problema . Aceea este cusca veche ( in prima poza) , a fost "rearanjata" (umpluta finisata.... etc ) . Din cate m-am interesat eu , imi trebuie o piesa identica ca a prietenului dumneavoastra pentru grandul meu . Cand a iesit din fabrica el a iesit cu un alt tip de "cusca" , dar pe parcurs cei de la jeep au facut o alta forma a acestei "custi" , si eu aveam dubii in ceea ce priveste diferenta aceasta de forma si cum ca nu s-ar potrivi la grand'ul meu Daca nu aveti ce face cu ea , as vrea s-o cumpar eu :) ( bineneteles daca o mai aveti si vreti s-o vindeti ) . Daca va hotarati , astept PM . Multumesc Anticipat!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: cardan fata cherokee Problema rezolvata Multumesc Marius Copolinox ai numarul! bafta! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate