Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cardan fata cherokee

Miron Sorin

Postări Recomandate

Am un prieten cu un cherokee sport din 2000 diesel

A avut probleme cu cardanul fata si a cumparat o bucata care a crezut ca e stricata

Cardanul are cruce dubla

Eu i-am propus cumpararea altui cardan...se gaseste asa ceva sau stiti pe unde si cit costa?

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cardan fata cherokee

nu m-am lamurit din poze unde e buba.... a luat un cardan cu cruce dubla fara cruci sau ce?

daca are cardanul vechi / capetele de cardan, cardanul se poate "reface" la RomCardan sau UniCardan cum s-o mai chema in incinta de la Semanatoarea...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

suna-ma maine pe la pranz ca ma duc pe la halchiu si ma uit daca nu are merius un cardan de fata de Cherokee....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Daca nu ma insel , piesa cumparata este de Grand Cherokee nu? ( model 96-99 ) Si eu am aceeasi problema .

Aceea este cusca veche ( in prima poza) , a fost "rearanjata" (umpluta finisata.... etc ) .

Din cate m-am interesat eu , imi trebuie o piesa identica ca a prietenului dumneavoastra pentru grandul meu . Cand a iesit din fabrica el a iesit cu un alt tip de "cusca" , dar pe parcurs cei de la jeep au facut o alta forma a acestei "custi" , si eu aveam dubii in ceea ce priveste diferenta aceasta de forma si cum ca nu s-ar potrivi la grand'ul meu

Daca nu aveti ce face cu ea , as vrea s-o cumpar eu :) ( bineneteles daca o mai aveti si vreti s-o vindeti ) . Daca va hotarati , astept PM .

Multumesc Anticipat!:tk

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare