Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masuta in Patrol Y60 "Designed & Handmade by Vio"

Patrolator

Postări Recomandate

Pt. cazul cind te loveste foamea pe drum si nu-i nici o alta posibilitate decit conserva incalzita pe Primus si nici parcare cu masa si scaune nu ai la indemina, trebuie sa-ti incalzesti mincarea ori pe jos, ori pe capota, ori cine stie... .

Acum, la mine la K160, "masuta" e "serie":grin:, adica clapa din spate (si inca cu acoperis-luneta), dar ce fac cu @sorydesign si Bivolu`lui, ca doar sintem acelasi "Team"?

Ui`ce idee mi-a venit:

O masuta pliabila din aluminium de 5mm, prinsa de usa din spate a Bivolului.

O bucata de tabla de aluminium, doua balamale, citeva nituri, doua bucati de plasma de 3mm (tine cca 200Kg:y), un zavor si o dupaamiaza.

Asa arata:

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Masuta in Patrol Y60 "Desgned & Handmade by Vio"

Omule :g:1inovator ca de obicei :br

Cred ca o sa-mi fac si eu o masuta d-asta, e buna si la vanatoare :wink: transezi iepurele :ha: mai repede! :h5

Link spre comentariu

:ha: .........altii au din dotare .... obligatoriu treb o masuta sau ceva asemanator .... ti se face pofta de o ciorba de peste si o prajeala ..?? ce faci ..????

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

:ha: .........altii au din dotare .... obligatoriu treb o masuta sau ceva asemanator .... ti se face pofta de o ciorba de peste si o prajeala ..?? ce faci ..????

Sau ai de lucru si-ti trebuie "banc de lucru":grin:

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Re: Masuta in Patrol Y60 "Designed & Handmade by Vio"

salutare!!

e un accesoriu foarte bine gandit pt Y60 !!

niste poze mai detalilate cu prinderea de usa...sub tapiterie aveti?

stima!

0743380016 sau 0731443451

I ♥ APUSENI

:cort

Link spre comentariu

Acum ca mi-am tras si eu Y60, tre`sa-mi fac si mie o masuta. Avind in vedere insa ca am avut un pic mai mult timp, decit pt. cea din Bivolu`lui @sorydesign (eram scurt inaintea concursului), am putut s-o "bibilesc" mai bine, rezultatul final find optic un pic mai elegant, asortindu-se cu dormitorul si recamierul din dotare.

Ca material am folosit o placa sandwich, din fagure de carton, "armat" cu fibra de sticla si epoxid harz, intre doua placi de fibra de sticla de 10mm grosime.

220px-CompositeSandwich.png.e494eee6ec558b9f29a359e924b44646.png220px-Hcomb.jpg.dc9df67be54ac8ac7f922140d5063224.jpg

Acest material are o foarte buna rezistenta, la fel ca un placaj de lemn de aceeasi grosime, la doar 20% din greutatea acestuia.

"Tablia" aceasta, am tapitat-o pe partea inferioara, cu mocheta folosita si la celelalte elemente din dotarea dormitorului, iar pe partea superioara am aplicat o folie autocolanta, foarte groasa si putin zgruntzuroasa de culoare negru-mat. Totul am inramat apoi cu profil de aluminium.

CIMG1230.jpg.f5f47a6ed1b8c0af4daf2f4ebd92cbd5.jpgCIMG1233.jpg.713219420ec071d4c4106ad3c3fa4e52.jpg

Cele doua balamale le-am prins pe usa cu 4 suruburi de tabla autofiletante, iar pe tablie cu suruburi 4x M6 (8.8) si piulite "clopot", sa nu se foarfece, forfecheze, forfecareasca, etc. :grin:

Masuta e sustinuta de 2 bucati de snur (Liros Magic Speed) de 3mm.

CIMG1235.jpg.c12071ad783ca1e3f5e6d51a2b1d274e.jpgCIMG1234.jpg.c3897ea258932095852a5e5c4e55534b.jpg

Pt. a tine masuta inchisa, am folosit doua "Klamme" (putin modificate) folosite la montarea difuzoarelor audio, prinse pe tabla usii, in asa fel incit sa culiseze in sus si in jos.

CIMG1236.jpg.3565a1fb8eb3aea0600cf0256ce28c01.jpgCIMG1237.jpg.47d88c90fc2dd8aff79892587a9c8941.jpg

Link spre comentariu

Masuta aceasta are ca scop pregatirea rapida a unei "gustari" sau cafele cu aragazul sau masina de cafea din dotare, cind nu exista timpul necesar scoaterii mesei si scaunelor de camping, pt. o "gateala" pe indelete, sau ca masa de birou pe care sa-mi pun lap-top-ul cind vreau sa salvez poze sau track-uri.

CIMG1239.jpg.de2de57d7254e156ef691da7134370cc.jpgCIMG1240.jpg.33808221cb78c5496979f35be710adde.jpg

NU este destinata transarii mistretilor, cerbilor, pestilor cu spada, balenelor si a altor vietati neambalate in conserve si nicidecum pt. table-dance

img_012506956_normal.jpg.a4c3836e566f4be91d4115bc32fe87ed.jpg

(inafara de cazul cind acesta este vizionat pe notebook:grin:)

Link spre comentariu

Salut, spune-mi si mie te rog cum ai prins-o de usa?numai in cascavalul ala de carton?

eu am m masa gen pregatita de 3 luni de zile,inca nemontata...

este din Bond?!? Al de 1,5,ceva plastic la mijloc si iarasi Al....am intimpinat o problema cind am vrut s-o prind de fata de usa....

cind am vrut s-o prind de tabla usii,prin fata de carton,am observat ca acolo-i un vas din plastic..pt ce nu stiu ca pt stergatorul spate, mai am unul sub capota....si am renuntat....

o problema a mai fost si securizarea mesei in timpul mersului prin hirtoape...ceva sigur si 100% safe nu am gasit si pt moment am renuntat la masa....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

E prinsa de tabla, PRIN cascaval. Am desfacut tapiteria si m-am uitat unde este tabla sub ea, am insemnat si acolo am insurubat suruburile. Nu stiu ce bidon ai tu in usa, dar daca nu vrei sa-l demontezi si nici sa-l gauresti poti folosi nituri.

Editat de Patrolator

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare