kato Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Ma intrebam daca mai merita sa mergem la vot asa cum am facut in ultimi 17 ani ! ma-am saturat de jepcari astia ! :bleah Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Mergem la vot....sa alegem.....pe cine???? :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Mergem! :grin: Asa-i corect si normal intr-o tara... civilizata! :D :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Eu ma duc pentru referendum... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Mergem! :grin: Asa-i corect si normal intr-o tara... civilizata! :D normal si corect ar trebui sa se mai duca pe la puscarie unii din ei ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Lipovene....ai nimerit-o.....dar n-or sa mearga :beat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 ... normal si corect ar trebui sa se mai duca pe la puscarie unii din ei ... Pai... sa votam si pentru asta! :D :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 ce se pricep baieti la mesaje subliminale :P tot merg la vot de 17 ani, ei sunt tot mai bogati eu... tot mai sarac ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Bravo! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Traim intr-o tara trista, si avem la putere multi oameni de nimic... insa e nu doar privilegiul si dreptul nostru cat si datoria de a ne exprima punctul de vedere... alegeri de alegeri... votul uninominal reprezinta un pas in fata si ceva pozitiv... In grecia antica, acolo unde s-a inventat democratia - demoskratos - puterea in mainile poporului, toti cetatenii (exclus femeile si copii) se adunau in piata publica - agora - si votau tot ceea ce era de votat... Doar cei indiferenti ramaneau acasa... In spiritul filmuletului superb postat de lipoveanul... sa nu fim indiferenti, chiar daca dezaprobam pe cei ce ne conduc... avand uninominalul ii vom putea alege mai usor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 ce se pricep baieti la mesaje subliminale :P tot merg la vot de 17 ani, ei sunt tot mai bogati eu... tot mai sarac ! Superfilozofule. Lipovene ti-ai ratat cariera ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Traim intr-o tara trista, si avem la putere multi oameni de nimic... insa e nu doar privilegiul si dreptul nostru cat si datoria de a ne exprima punctul de vedere... alegeri de alegeri... votul uninominal reprezinta un pas in fata si ceva pozitiv... In grecia antica, acolo unde s-a inventat democratia - demoskratos - puterea in mainile poporului, toti cetatenii (exclus femeile si copii) se adunau in piata publica - agora - si votau tot ceea ce era de votat... Doar cei indiferenti ramaneau acasa... In spiritul filmuletului superb postat de lipoveanul... sa nu fim indiferenti, chiar daca dezaprobam pe cei ce ne conduc... avand uninominalul ii vom putea alege mai usor... Stefane si un sut in cur este un pas in fata ! problema nu este uninominalul ci legea raspunderi parlamentare ,legea 18 si altele ,atunci poate se va schimba ceva ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 ce se pricep baieti la mesaje subliminale :P tot merg la vot de 17 ani, ei sunt tot mai bogati eu... tot mai sarac ! Superfilozofule. Lipovene ti-ai ratat cariera ! ....e dunarea tulbure .... si de plictiseala .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Mergem ca asa se duce romanu... spera la o viata mai buna... zic si eu... Eu ma duc la vot pentru ca pot... mai ies si eu din casa... mai inghesui vreouna prin cabina de vot... ma joc cu stampila... o pun pe toti peretii din cabina... banalitati din astea... Gluma e gluma... dar cand ne va fi si noua bine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Votez.. diferenta dintre caragiale si mine e ca el spunea.. "eu pe cine votez".. la mine e "pe cine sa mai votez.. ca toti m-au dezamagit si alti nu's" ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate