ady.p Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Salutare , Am si eu nevoie de ajutorul cunoscatorilor,in interiorul cuplajului automat de la roata fata stanga de la Daihatsu Feroza imi lipseste piesa din fotografii,daca are cineva idee cum se numescte si unde as putea gasi asa ceva va rog eu mult sa imi spuneti. Multumesc anticipat! Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Are idee cineva cum se numeste aceasta piesa??? Hmmm incearca la dezmembrari,poate gasesti mrl ala cu tot... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Are idee cineva cum se numeste aceasta piesa??? Salutare , Am si eu nevoie de ajutorul cunoscatorilor,in interiorul cuplajului automat de la roata fata stanga de la Daihatsu Feroza imi lipseste piesa din fotografii,daca are cineva idee cum se numescte si unde as putea gasi asa ceva va rog eu mult sa imi spuneti. Multumesc anticipat! Slabe sanse ca sa gasesti piesa separat. Mai bine cauti un MRL complet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Mai 16, 2010 Autor Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Are idee cineva cum se numeste aceasta piesa??? A schimbat cineva cuplajele automate la Daihatsu Feroza cu cele manuale ,daca ati facut aceasta operatiune dati un PM va rog. Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate