SilenceDJ Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Stie cineva in Cluj o firma sau persoana fizica i don't care care poate reconditiona bucsi? dankeeee Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: reconditionare bucsi @silencedj te pot ajuta in timisoara daca vrei...stiu pe un domn care face... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: reconditionare bucsi In cazul in care nu gasesc pe nimeni in cluj o sa iau si varianta ta din timisoara , eventual le pun pe curier si gata balciu. Insa daca ar fi din Cluj ar fi mai ok pentru mine. Mersi Adi Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 18, 2010 Autor Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: reconditionare bucsi nu stie nimeni? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gimax Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: reconditionare bucsi salutare tuturor,sunt si eu interesat cine reconditioneaza in timisoara pivoti...,merci. Orice lucru bun in viata e ilegal,imoral sau ingrasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: reconditionare bucsi bucsi reconditionate....e ca si cand ai refolosi prezervativul :ha: pivoti...capete de bara...am mai auzit...dar bucsi? cel mai sanatos e sa le pui noi...parerea mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 23, 2010 Autor Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: reconditionare bucsi Stiu Marius insa sunt pentru varul meu la o alfa romeo 166 si sunt a drecu de scumpe si deaia vrea sa le reconditioneze , i-am zis si eu sa puna noi dar criza..... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pvf Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: reconditionare bucsi Incearca si tu la AlPadrino(sau ceva asemanator), eu am luat bucsile de la tendoane cu 80 lei bucata, la nissan erau 45 euro. Bafta :tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamluc Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: reconditionare bucsi Din galet de tanc la strung ies bucsele cele mai adevarate.Poliuretanul vine al doilea,parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RuffRider Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: reconditionare bucsi salut romanu..reoconditioneaza..orice :)) Eu mi-am reconditionat 2 "bucse " de la <<-trailing link- >> de la freelander. bateau de zici ca batea Tandarica in freelander, la cea mai mica denivelare si gropitza. Eu am avut problema cu cele din capul bratului care se prinde de sasiu care sunt cumva turnate in capul bratului. de noi nu le-am gasit decat impreuna cu brat, si costa cam 350 de ron bucata -trailing link assy - . bucsa de la capatul de jos de la roata, e cam 50 de ron da aia e ok...inca Pe mine ma costat 90 de ron, ambele cu montatul lor in capul bratului inclus. le-am facut la o "inteprindere" unde se fac bucse pt camioane in Baia Mare, mi-au zis ca poate o sa fie mai rigide ca originala, da am zis ca cu atat mai bine ...la ce drumuri avem... am facut deja cam 10.000 km cu ele, pana acuma totu bine. Eu am fost trimis de DAN - MAX acolo. Silence Dj, pt alfa nu stiu sincer daca fac, pana nu ii intrebi . eu nu sunt acuma in baia mare ,ca ti le-as duce eu acolo. oricum pe viitor cand ai nevoie la frelanderu tau, Baia Mare e aprope de CLUJ :) succcccesurii...:grin: and to..the ..be...to be the best :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: reconditionare bucsi nu mai deschid alt topic ca e apoximativ la fel.A reconditionat cineva levierul intermediar la directie de Pajero? Nu gasesc nicio schema sa vad ce este in interior, ceva bucsi.... stie cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: reconditionare bucsi nu mai deschid alt topic ca e apoximativ la fel.A reconditionat cineva levierul intermediar la directie de Pajero? Nu gasesc nicio schema sa vad ce este in interior, ceva bucsi.... stie cineva? banuiesc ca te referi la semicaseta? daca da, am mai recontionat cu rezultate f bune. de cele mai multe ori trebuie inlocuit si axul propriu zis cu altul din cauza uzurii avansate. urmeaza bucsi facte pe cote si cam asta ar fi... TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: reconditionare bucsi bucsi din teflon sau bronz? se desface greu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: reconditionare bucsi bucsi din teflon sau bronz? se desface greu? Poti sa pui niste poze cu semicaseta ta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: reconditionare bucsi teflon sau polimer grafitat. nu recomand bucsile de bronz di motivul ca trebuiesc gresate permanent. executia e destul de migaloasa... trebuie un strungar priceput , sudura,si pricepere :wink: TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: reconditionare bucsi noua e 300 ron, mai bine ma chinui cu reconditionatu....Tre sa gasesc pe cineva in Brasov care ar putea sa reconditioneze si pivoti ca are joc si in nuca respectiva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emylio_6764 Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: reconditionare bucsi @silencedj te pot ajuta in timisoara daca vrei...stiu pe un domn care face... salut, ma poti ajuta pe mine cu un nr de tel de la pers care reconditioneaza bucse din Tm?? ms fain! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate