Max Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Am o problema cu prinderea cablului de troliu de tambur. Cablul este prins cu un papuc sertizat pe el. Papucul are o gaura de 6 mm si este prins cu un surub de tambur. Problema mea e ca , de cateva ori, am patit ca acel papuc se se rupa. In timp ce troliez, cablul adunat intr-o parte daca e troliere din lateral, strage foarte tare pe acel papuc si il rupe. Dati-mi o idee cum sa pun la punct treaba asta, pt ca ma lasa troliul cand mi-e lumea mai draga. Asta pana imi pun plasma cu care cred ca voi rezolva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 ideea este ca nu trebuie sa-l desfasoti la MAXim .... lasa-i si tu 3-4 spire acolo...si nu mai este solicitat .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 ideea este ca nu trebuie sa-l desfasoti la MAXim .... lasa-i si tu 3-4 spire acolo...si nu mai este solicitat .... Nu l-am desfasurat la maxim. Totdeauna ramane cel putin primul strat complet pe tambur. Papucul nu s-a rupt din cauza tractiunii ci pentru ca am rulat mult cablu pe el. Din pacate, papucul nu e prins pe partea orizontala a tamburului ci pe un perete larteral care e destul de in afara. Si de aceea, cand trag tare din laterala unde e prins papucul, cablu care se infasoara il indoaie si il rupe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Singura solutie e sa tragi intotdeauna in stanga. Fii si tu mai atent cand te bagi in balta. :grin: :grin: :grin: Nu e nici o tragedie cand se desface cablul de pe tambur. Dai 4-5 spire una peste alta si isi face aderenta. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 ARE DREPTATE .... la toti barbatii trage spre stanga ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 ARE DREPTATE .... la toti barbatii trage spre stanga ... Si daca e dreptaci? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 ... Dai 4-5 spire una peste alta si isi face aderenta. Asa am facut azi dar m-a incurcat putin. Era nasol daca se desprindea cand tinem din troliu fundul Defender-ului ca sa nu cada in rapa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Maxule, te-ai apucat de alpinism ??? :grin: :grin: :grin: ... sau ti-ai cumparat cai ??? :? :? :? 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Maxule, te-ai apucat de alpinism ??? :grin: :grin: :grin: ... sau ti-ai cumparat cai ??? :? :? :? ... ce fata de explorator australian are :D ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Funia e intradevar de alpinist dar palaria e originala de Ranger canadian. :grin: Cat despre cablu ...am renuntat la cel de otel pt ca tocmai am primit ieri o plasma de 30 de metri si 10mm diametru, si cu un carlig beton :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Funia e intradevar de alpinist dar palaria e originala de Ranger canadian. :grin: Cat despre cablu ...am renuntat la cel de otel pt ca tocmai am primit ieri o plasma de 30 de metri si 10mm diametru, si cu un carlig beton :grin: ... hehe, pai tie ti se potriveste palarie de ranger, ca doara "sunteti plini" de padure, acolo la voi ... in Australia nu prea-s paduri, mai mult tufisuri ... on topic : ... la firul acela de plasma nu cumva trebuie sa schimbi si rolele de ghidaj cu o chestie din aia, nu stiu cum 'reaku ii zice ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Funia e intradevar de alpinist dar palaria e originala de Ranger canadian. :grin: Cat despre cablu ...am renuntat la cel de otel pt ca tocmai am primit ieri o plasma de 30 de metri si 10mm diametru, si cu un carlig beton :grin: ... hehe, pai tie ti se potriveste palarie de ranger, ca doara "sunteti plini" de padure, acolo la voi ... in Australia nu prea-s paduri, mai mult tufisuri ... on topic : ... la firul acela de plasma nu cumva trebuie sa schimbi si rolele de ghidaj cu o chestie din aia, nu stiu cum 'reaku ii zice ? ... Bineinteles ca am si chestia asta cu gaura. :grin: Rolele vin date jos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate