Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bataie in volan la viraj stanga

frontera_arad

Postări Recomandate

Salutare.Deci:se da urmatoarea anomalie,cand motorul este cald si incerc sa virez stanga (indiferent de viteza dar la viteza mica bate mai tare)se simt in volan niste batai.Mentionez ca am schimbat toti pivotii.Mecanicul la care am fost a zis ca sunt cam obosite si bucsele de la bratul superior,de la aia sa fie bataia?

In timp ce am schimbat pivoti am observat ca exista un pic de jos si in fuzeta,adica daca daca misc de roata sus-jos se simte si aude o bataie,dar asta se simte la ambele roti.

Deci...............?

Opel frontera sport c20ne 1994

Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba.

Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bataie in volan la viraj stanga

Daca ai schimbat pivotii si inca mai ai joc cind misti sus-jos de roata e de la rulment ( sau rulmenti).daca ai din aceia conici(ca la Samurai) mai merg strinsi, daca nu... altii.Bataia poate fi si de la un cauciuc deformat.

Link spre comentariu

Poate fi de la pompa de servo? Daca ai servo.

E ciudat ca se intampla numai cu motorul cald, o bucsa bate si cu motorul cald si cu motorul rece daca e sa bata.

"O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea.
Link spre comentariu

Tocmai am patit, vibratii in volan la viteza mica sau pe loc dar in ambele directii. Vinovata a fost fulia alternatorului care are un singur sens ( ca frei-ul de la bicicleta), datorita fuliei blocate cureaua vibra puternic si antrena cu zvacuri toate accesoriile inclusiv pompa de servo. La viteza mica pompa face efort mai mare, legatura cu incalzirea poate fi si de la lichid vechi.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare