Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Accident,am nevoie de ajutor!

HuuLa

Postări Recomandate

Bine v-am gasit.Povestea sta in felul urmator:Am fost astazi spre Agapia cu un Renault Symbol;pe la ora 12 am fost accidentati de un "nene de la tara" cu scuterul in partea dreapta.Stiu ca unii dintre voi aveti service-uri si as vrea sa va intreb daca se poate repara portiera sau trebuie neaparat schimbata?(Pentru a nu-l incarca si mai mult pe respectivul individ,deoarece el trebuie sa plateasca factura)
:hl:hl:hl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Accident,am nevoie de ajutor!

In principiu orice tabla se poate repara. Se trage, se ciocane, se chituieste. Acu' depinde cat chit esti dispus sa accepti.

Daca o repari ai grija ca si interiorul este la fel, decapeaza bucata aia si refa vopseaua, altfel va lucra rugina din interior.

Link spre comentariu

Pai ma gandesc ca se poate repara.Eu as vrea s-o schimb dar nu stiu exact cat ma costa pentru ca deh,scuteristul avand asigurarea expirata mai dureaza pana o sa apuc banii de la el;Deci reparatia se va face cu bani din bugetul familionui.Ms de raspuns:wink:

Link spre comentariu

Incearca sa vezi daca daca se deschide geamul.Poate ti-a deformat si macaraua de la geam iar daca observi prea tirziu, sa nu comenteze ca de unde stie el ca nu s-a stricat pe urma..

Link spre comentariu

Daca ai fost la politie te duci cu procesul verbal la Fondul de Protectie al Victimelor Strazii! Dupa cum arata usa ti-o vor da la inlocuit. De recuperat prejudiciul de la vinovat se vor ocupa ei, nu e treaba ta.

Succes!

Link spre comentariu

Daca ai fost la politie te duci cu procesul verbal la Fondul de Protectie al Victimelor Strazii! Dupa cum arata usa ti-o vor da la inlocuit. De recuperat prejudiciul de la vinovat se vor ocupa ei, nu e treaba ta.

Succes!

crezi ? .... ca banuiesc ca omul ala nu are RCA pt scuter, iar din cate am vazut pe site la http://www.fpvs.ro nu compenseaza decat intre posesorii de RCA.....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Poti sa mai cauti la dezmembrari o usa aceeasi culoare ca a ta, in felul asta rezolvi si problema cu diferenta de culoare la o eventuala revopsire.

Oglinda nu o pui la socoteala? Vezi ca e 100-200 si aia, depinde dac e cu reglaj electric sau nu.

"O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea.
Link spre comentariu

@jantorero:la 17 ani ar fi cam greu sa am permis nu crezi?

@worldscape:Rca avea,numai ca era expirata..

@all s`a facut constatarea la service aprox 1200 lei cu portiera reparata.Reparatia e gata pe joi.Problema e cum sa facem rost de bani de la scuterist..:uameni

Link spre comentariu

crezi ? .... ca banuiesc ca omul ala nu are RCA pt scuter, iar din cate am vazut pe site la www.fpvs.ro nu compenseaza decat intre posesorii de RCA.....

Nu cred, sunt sigur! Daca ar avea ambii RCA nu s-ar mai ajunge la Fond ci s-ar merge la asigurator!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare