Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sa nu faceti ca mine,lasati ajutorul benevol in seama altora

chevy

Postări Recomandate

Re: sa nu faceti ca mine,lasati ajutorul benevol in seama altora

bancu` asta se incadreaza bine cu topiu` :wink:

3 dimineata se aude o bataie in usa . Se scoala sotu, cand deschide usa , sta unu zambind:

- Ce vrei mah, e ora 3 dimineata!!

- Scuze, n-ati putea sa ma impingeti?!

- Du-te bah de aici, la 3 dimineata? si ii inchide usa in nas, si se duce inapoi in pat langa sotie.

Sotia il intreaba:

- Cine a fost la ora asta?

- Pai unu, cica vrea sa-l imping

Sotia se ridica intr-un cot:

- Ti-aduci aminte cand ai avut pana la motor, si nu te-a impins nimeni si ai stat 4 ore pe magistrala, ti-era greu sa dai o mana de ajutor?

- Bine, zise sotul. Isi trage repede o pereche de pantaloni si iese afara, aici cam ceata, si incepe sa strige:

- Bah unde esti?

Se aude un glas:

- Aici!!

- Unde aici?

- Aici, in leagan!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Draga ised8u, hai sa inversam putin si clar rolurile. Tu ereai treaz si nu se stie cum ai cazut in sant. In toata pustietatea ma gasesti pe mine cu tractor, cu mii de utilaje, dar miros urat, a bautura. Ce faci ? Apelezi la mine sau nu ?

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Asta mi-a placut!!

:g

Draga ised8u, hai sa inversam putin si clar rolurile. Tu ereai treaz si nu se stie cum ai cazut in sant. In toata pustietatea ma gasesti pe mine cu tractor, cu mii de utilaje, dar miros urat, a bautura. Ce faci ? Apelezi la mine sau nu ?
Link spre comentariu

@ pitonu: este o dilema morala... apreciez finetea...

dar nu despre asta era vorba.

Eu l-as scoate si p-ala baut. Dupa aia insa cred ca as face tot ce as putea sa nu conduca din nou, in starea aia. Inclusiv l-as lua la mine sa stam vreo ora-doua sa-si mai revina. Dar daca s-ar dovedi ca-i complet dobitoc, as anunta Politia. Nu cred c-as putea sa te privesc in ochi daca copilul tau ar fi omorat de betivul pe care l-am scos eu din sant.

Tu, daca cineva din familia ta ar pati ceva din cauza lui, iar eu abia il scosesem din sant si l-am lasat sa plece la volan, manga, m-ai mangaia pe crestet si mi-ai spune ca bine am facut ca l-am ajutat, saracu de el?

Later edit: ca sa raspund eu in locul lui colegului incoltit: nu, nu as apela la tine. Fie si numai pentru ca nu stiu in starea aia ce ai face. Cum te-am gasit pe tine as mai gasi pe cineva, sau poate nu. Dar daca esti manga probabilitatea sa-mi distrugi masine este mare - asta in cazul in care suntem in pustietate. Daca suntem in locuri populate sau frecventate, mai bine mai stau eu acolo decat sa ranesti pe cineva.

Editat de u2_2
Link spre comentariu

De unde am plecat si unde am ajuns ...eu cand l-am ajutat ultima data pe unu am uitat ceva la el ...si nesimtitu dracu nici acum nu mi-a inapoiat bunul ...

...un topor in cap! :uameni

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@u2_2 ... viata ne demonstreaza cu totul altceva, din pacate. Sunt oameni care pot ajuta si nu ajuta si oameni care nu pot ajuta, dar totusi nu constientizeaza si incearca. Eu respect a doua categorie.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

nu categoric. nu as apela la tine nici daca ar fi noapte si ai fi singurul locuitor "treaz" la ora aia. as lasa masina acolo si as veni eventual dimineata cand esti treaz sa te rog sa ma ajuti. dar asta deja ar trebui sa fie un alt topic.

repet ce am scris in postul anterior, va rog sa nu ma intelegeti gresit: in o situatie extrema ajut neconditionat pe oricine,si chiar am avut de nenumarate ori ocazia (duminica trecuta accident in padurea bogata, logan rasturnat in sant, am oprit pentru prim ajutor si sa il trag afara, dar l-a tras un tip cu un forester pana la urma. joi accident cu microbuz plin de pasageri la livada am oprit si am dus cati au incaput in masina pana in dej, evident fara sa le iau bani, pentru ca oricum nu iau bani stopistilor). dar am eu o problema cu betivii care se urca la volan. atat de inversunati ii aparati unii dintre voi ca chiar incep sa imi fac griji.

editat: si opresc sa iau stopisti fara sa le iau bani. desi acum 5 ani a unul pe care l+am dus de la sighisoara la brasov a coborat cu portofelul meu care avea toate actele mele si ale sotiei, inclusiv certificate de nastere si cardurile amandoura. a profitat de intuneric si neatentia noastra si l'a luat din geaca pe care ca un idiot ce am fost am lasat+o langa el, fara sa imi treaca macar prin cap ca un om pe care il ajut ma va fura. damage ul ar fi fost maxim daca o femeie de treaba care a gasit portofelul golit de putinii bani care erau in el nu l+ar fi dus la politie. m+am bucurat ca nu mi+am dat seama ca a furat portofelul cat era in masina, ca sigur ne+ar fi facut rau, el fiind in spate si noi in fata, si de atunci golesc masina de lucruri cand opresc pentru stopisti, am spray cu piper si levier la indemana.

Editat de ised8u
completat
vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare