davema Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Salut! Vreau sa va intreb daca e normal ca dupa o folosire de cca 10 min sa zic in low reducturul incepe sa faca un zgomot gen suierat sau se aude ca si cum ar fi zgomotul rularii pinioanelor fara ulei. Mentionez ca am fost la mecanic sapt trecuta dupa ce am adus masina si cred ca mi-a verificat uleiul din toate partile (cel putin eu asta am zis si platit). Mi-a spus ca este curat si la nivel. Sa fie oare vascozitatea mica si cand se incinge sa se subtieze....si sa incepe sa suiere? Am evitat pe cat posibil sa merg in 4L doar cand este greu de urcat. Nici nu am mare experienta in off ,dar cred ca asa se foloseste 4L ,doar in cazuri grele cu adevarat .In rest rupe masina...doar asta ma nelinisteste... nu bate ,nu haraie, doar un suierat..care nu este la inceput daca ma puteti ajuta ..... Multumesc . p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: suierat in reductor dupa 10 min de forza!? cu mecanii astia...degeaba ai incredere in ei,ca tot cum vor fac si plus de asta mai si mint...in fine,pentru inceput ai putea exact sa cauti ce ulei i-ar trebui in reductor pentru masinutza ta,in al doilea rand ar fii posibil sa fie rulmentii... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamluc Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: suierat in reductor dupa 10 min de forza!? Pinionele fara ulei fluiera ca arbitrii.Alea din cutie sunt ca ala de la centru,...conicu` l`auzi numai daca ai fost dirijor sau ...deja nu mai conteaza. La ce masina e treaba ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: suierat in reductor dupa 10 min de forza!? daihatsu feroza 1,6 din 94. scuze am uitat sa mentionez. uleiul din reductor trebuie sa fie f gros? p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: suierat in reductor dupa 10 min de forza!? 80w90 ii gros...da nu foarte,dar sti exact ca ar fii din reductor ? poate o fii de la o roata ceva..verifica mai atent,slp 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: suierat in reductor dupa 10 min de forza!? nu cred ca e roata sau altceva ca face doar dupa 10 15 min de folosire a4L CUM DECUPLEZ totul e normal! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: suierat in reductor dupa 10 min de forza!? hmmmm cam iti da bataie de cap problema asta...sigur nu ai uleiul corespunzator.... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: suierat in reductor dupa 10 min de forza!? reductorul este cel adiacent cutiei de viteze? adica comunicxa cu uleiul din cutie sau este toatal separat? daca e separat maine il schimb cu un sofer de al meu si cred ca se rezolva. p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: suierat in reductor dupa 10 min de forza!? depinde de masina,la tine sigur ii separat...incearca asa si spune-ne daca persista zgomotul... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: suierat in reductor dupa 10 min de forza!? ok! merci adi! am sa incerc 80w90? k? p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: suierat in reductor dupa 10 min de forza!? da incearca si sigur o sa fie ok....cand desfaci surubul ala de jos verifica sa nu ai pilitura pe el... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: suierat in reductor dupa 10 min de forza!? huruit apare doar daca nu e ulei destul in reductor....uleiul din cv nu comunica cu cel din reductor....daca e putin...dupa o forja mai indelungata...se incinge atat uleiul cat si rulmentii si pinioanele din respectivul mecanism....verifica nivelul uleiului.....vezi un pic si in ce stare este uleiul....schimba-l cu ulei nou....si daca zgomotul persista...deja vb despre o problema mai serioasa.....care implica desfacerea reductorului....si vazut cam ce jocuri si uzuri sunt pe acolo....in rest....s-auzim de bine :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: suierat in reductor dupa 10 min de forza!? schimbat uleiul in toata masina si totul este ok! multumesc de sfaturi! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate