norte Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Dupa ce ma-m chinuit cateva luni a iesit ceva.. PESTE O SAPTAMANA SA TREACA PLOILE SI MAI FAC POZE !:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: 324 modificat de mine Felicitari pt utilaj!!! So noroiesti sanatos!! cu niste gume mai maricele ar fi mai beton:grin: frumoasa masinuta orcum:2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: 324 modificat de mine arata forte bine ai creat o arta:br Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: 324 modificat de mine Niste cauciucuri mai potente trebuie si esti:h5.:brpt utilaj. :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: 324 modificat de mine Frumos utilajul dar da portbagajul ala jos, sau macar vopsestel negru ca zici ca esti pietar....:grin: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 (editat) Re: 324 modificat de mine Pai si nu ne spui si noua ce modificari i-ai facut ? Troliul il vedem....:wink: Editat Mai 19, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: 324 modificat de mine Bre Astrale, tre sa stii, nu asa... Ia de aici lista de modificari, si parerea subsemnatului personala despre ele. Desigur, din ce se vede in poza. Masca fata taiata si refacuta gen Bugaro - fain. beculete de semnalizare in masca - nu mi place troliu - fain bullbar - n-a iesit ca originalu, trebea mai gros. semnalizari pe aripi - naspa, nu stiu de ce-s sau ce-i cu ele dar nu arata bine. A se incerca de G sau Sprinter. bandouri stock de ARO 324, dar vopsite la culoare cu masina vopsea o balama pe capota care arata naspa, pe mijloc si nu vad ce rol are. doua dungi de banda izolera la baza si sus pe parbriz, ca sa para mai micutz, portbagaj gen tuning, de ala naspa prelata peste bena, culoarea e din alt film, dar ideea e buna oglinzi imperialiste marit portierele peste geam ca sa fie miscorat geamu, ca la bugaro. Si cam asta e, la capitolu estetic. Tehnic nu stiu detalii, ca m-am oprit la pret. Da' daca apare pretu sau masina de vanzare pe aici, se muta la categoria Bancuri. :grin: Altminteri un efort interesant, caruia ii mai trebuie niste detalii si ceva munca mai departe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 (editat) Re: 324 modificat de mine nu am aro, dar intreb, pentru ca mi se pare simplu si efect FOARTE mare de ce nu a incercat nimeni sa cobare plafonul mai jos cu 5 cm??? adica se taie din stalpi 5 cm si din usi, nu e munca de facut acasa, dar sunt sigur ca se face usor daca ai scule suficiente schimbarea, cred ca e evident, va fi foarte mare, masina va avea un aer super mega tare ps poate si 10 cm se poate scoate, nu stiu decat daca merg langa unul sa il masor problema cea mai mare pe care o vad eu, este sa se taie din parbriz sau sa se gaseasca unul mai putin inalt, ceea ce nu o fi asa dificil avand in vedere ca e drept, nu e curbat pariu ca nici cei de la rar nu se prind de ce arata asa bine? Editat Mai 19, 2010 de soimu` forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: 324 modificat de mine Raspund eu de ce. Pentru dupa aia dai avec le cap dans le tavan. Eu cel putin in configuratia scaunelor in care vad bine si de destul de sus cat sa fie fain si in teren, n-am de unde sa tai. Daca pui scaune mai jos, atunci s-ar putea, dar nu mai vezi de capota si de bord, ceea ce e un minus. Si ca sa nu faci asa, ci un artificiu pe invers, adaugi la baza, si pui roti mari, jante late, inaltare din suspensie, body lift, si pare ca seamana oricum cu ce spui tu. Niste 33uri il schimba mult, si in curand o sa vad si 35urile cum arata pe 24x. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
norte Postat Mai 19, 2010 Autor Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: 324 modificat de mine salut !! portbagajul este de passat modelul vechi combi, parbrizul are folie de parasolar in partea de sus pusa pe interior , iar in partea de jos este folie albastra de exterior putin transparenta, cand se mai incalzeste pun neagra, ca arata mai bine! in masca am semnalizari puse , de golf 3(modelul de pe aripa), trasparente cu tenta fumurie, 2 pe o parte 2 pe cealalta, pt ca trebuie sa ai 10 wati echivalentul celei originale ,iar pozitia este in farul de faza lunga ! nu am terminat complet masina, mai trebuie sa ii fac prelata, dar trebuie sa o fac la o firma din timisoara, dar cand am drum ca nu e graba! pe capota nu este nici o balama , sunt doar 2 ornamente ! multumesc !!!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
norte Postat Mai 19, 2010 Autor Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: 324 modificat de mine semnalizarile sunt de Aro, nu sunt schimbate ,cele la aripi; iar la bullbar chiar trebuia mai gros dar si asa e suficient , e destul de greu sa il curbezi asa tinand cont ca le-am facut eu singur ! am sa schimb si rotile sau cel putin gumele cu ceva mai mare !:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: 324 modificat de mine Ma refeream la cele de PE aripi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: 324 modificat de mine Dupa ce ma-m chinuit cateva luni a iesit ceva.. PESTE O SAPTAMANA SA TREACA PLOILE SI MAI FAC POZE !:wink: FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!:gr1:gr1:gr1:gr1:dr1 tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: 324 modificat de mine frumos frumos.asteptam poze mai multe:h5:br ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
norte Postat Mai 19, 2010 Autor Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: 324 modificat de mine Ma refeream la cele de PE aripi. DA DOMNULE,, cele de pe aripi sunt ale lui originale !:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: 324 modificat de mine Trebuie sa iti reglezi unghiurile la rotile fatza, nu stau "natural", si ca o parere personala, portbagajul ala nu da prea bine sus, se vede ca nu e de-acolo. In rest e faina masina, felicitari pt efort si sa te bucuri de ea :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ama27 Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: 324 modificat de mine Scoate si tu accesoriile inutile si fa-l sa arate cat mai impozant. Baga niste gume mari, iar referitor la folia de pe interior nu imi prea place ideea. In rest e ok 1998 ARO 243 3.2 UTB 2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v 1984 Mercedes-Benz w 123 300D Kombi 1994 Yamaha Virago XV 535 1999 Yamaha XT 600 1960 IZH Festival Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: 324 modificat de mine Frumoasa masina.Bravos Norte,da-i bataie ca faci bine.Un lucru de care trebuie sa tii cont este urmatorul; ,,masina o faci pt tine,sa iti placa tie "..Critici vei primi cu carul ,sfaturi cu remorca ..si din toate astea vei putea alege 2-3 mai calificate.Jos palaria. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: 324 modificat de mine Felicitari! Putini sunt cei ce fac asta cu forte proprii! Bafta in continuare si sa nu-ti scada entuziasmul! F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
norte Postat Mai 20, 2010 Autor Partajează Postat Mai 20, 2010 (editat) Re: 324 modificat de mine Trebuie sa iti reglezi unghiurile la rotile fatza, nu stau "natural", si ca o parere personala, portbagajul ala nu da prea bine sus, se vede ca nu e de-acolo. In rest e faina masina, felicitari pt efort si sa te bucuri de ea :wink: AI DREPTATE , TREBUIE SA FAC UNGHIUL DE FUGA, DAR PRIMA OARA SCHIMB CAUCIUCURILE SA VAD DACA MERG MAI LATE SI MAI INALTE ! MULTUMESC ...:tk Avertisment de la moderator: daca mai scrii cu litere mari ti se vor limita unele drepturi Editat Mai 22, 2010 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
norte Postat Mai 20, 2010 Autor Partajează Postat Mai 20, 2010 (editat) Scoate si tu accesoriile inutile si fa-l sa arate cat mai impozant. Baga niste gume mari, iar referitor la folia de pe interior nu imi prea place ideea. In rest e ok FOLIA ESTE CHIAR PUTIN MAI MICA CA PARASOLARUL CAND E DESCHIS ! NU E PREA INCOMODA , DAR MULTUMES CA TI-AI DAT CU PAREREA , MULTUMESC TUTUROR CA VA PLACE !:tk:ypu trebuie sa iti reglezi unghiurile la rotile fatza, nu stau "natural", si ca o parere personala, portbagajul ala nu da prea bine sus, se vede ca nu e de-acolo. In rest e faina masina, felicitari pt efort si sa te bucuri de ea :wink: apropo , tare imi place aroul tau asta din poza ! Frumoasa masina.Bravos Norte,da-i bataie ca faci bine.Un lucru de care trebuie sa tii cont este urmatorul; ,,masina o faci pt tine,sa iti placa tie "..Critici vei primi cu carul ,sfaturi cu remorca ..si din toate astea vei putea alege 2-3 mai calificate.Jos palaria. ESTI CEL MAI TARE !!! MULTUMESC FRUMOS, ITI DORESC NUMAI BINE!:g:y:2dr:ypu Felicitari! Putini sunt cei ce fac asta cu forte proprii! Bafta in continuare si sa nu-ti scada entuziasmul! F PROMIT SA NU SCADA , MULTAM PT INCURAJARI! :tk Editat Septembrie 28, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: 324 modificat de mine Frumoasa hmmm hai sa zicem ca e draguta.E prea incarcata cu tot felul de lucruri cum ar fi porbagajul de sus ornamentele de pe capota etc.Dak ar fi fost dupa mine nu incercam sa copii ceva,trebuia sa faci o masina din capul tau ca idei sunt.ex:Rudy,Ama,Topu etc au niste arouri fffrumoase. Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: 324 modificat de mine Vai, ce-mi plac maşinile cu benă. Arată foarte fain "jucărioara". Să vă jucaţi frumos în noroi şi să nu vă murdăriţi... fără să murdăriţi pe toţi din jur. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate