haiduk Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Salutare. Am si eu nevoie de 2 burdufuri de planetara (partea dinspre roata) pentru Nissan Terrano. Stiti vre-un dealer serios, sau vre-un magazin specializat pe asa ceva. Deja m-am ars cu Unix Auto cu burdufuri "compatibile". Nu merge nene, trebuie original, sau de producatorul furnizor pt. Nissan. Daca ati schimbat recent imi puteti da si mie un sfat. Multumesc si ... drumuri bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: burduf planetara terrano sunt o gramada de firme no name care fac burduf si care se potrivesc, vezi ca se potriveste si de pe L200 pe Terrano. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: burduf planetara terrano Eu am pus burdufuri de VW Passat, cele de la Nipparts pentru Terrano au fost prea largi, am cautat pe dimensiuni si astea s-au potrivit perfect; sint puse sus din iarna. Nu am avut nici o problema cu ele. Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate