alk Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 am in plan sa cumpar un M,dupa care voi ramine cu actualul pe care am sa-l vind transat,asta in cazul in care imi va fi rentabil.Deci asi fi curios sa aflu cam cit asi primi pe; -2motoare+cutii viteze (una cu reductor +cardane)de peugeot 2500cmc. -1 punte fata tv -1 punte spate aro 240 camioneta -1 prelata spate galbena -2 scaune fata tapitate cu tetiere incorporate - rezervor,faruri,stopuri - 1 bullbar nichelat cu trei halogene si inst.electr. de la un Mitsu.pajero sport ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Mai 21, 2010 Autor Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: punti Bag sama ca-s nepretuite acareturile mele de nime nu-ndrazneste sa le dea un pret! :ha::ha::ha: De-acuma ca le-am publicit mi-e si frica sa nu vina aia de la patrimoniul national si sa le inregistreze. :ha::ha::ha: .Mai bine le tocmeam p-ascuns,mare greseala,azi eram un om bogat:banana. ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga1 Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: punti pe mine ma intereseaza puntea fata de tv. trimite-mi un pm cu pretul la care te-ai gandit sa o vinzi daihatsu rocky 2800cc normal aspirat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Mai 23, 2010 Autor Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: punti se poate inchide!:tk:cl ! ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate