mihaituk Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 La multi ani , domnule, voie buna si cat mai multe aventuri pe roti! T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: La Multi Ani RADU KiNeTic! La Multi Ani de doua ori ”domnu”! Sa ne traiesti! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
skipper Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: La Multi Ani RADU KiNeTic! LA MULTI ANI !!! :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: La Multi Ani RADU KiNeTic! La multi ani :B.....si numa bine sa-ti fie...:top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: La Multi Ani RADU KiNeTic! Va multumesc foarte mult de urari !!!!!!! La anu':h5 cand o sa fac 30 ani nici nu o sa mai ies din casa de deprimat ce voi fi. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: La Multi Ani RADU KiNeTic! La multi ani! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: La Multi Ani RADU KiNeTic! Ha! La multi, multi foarte multi ani! :2dr Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: La Multi Ani RADU KiNeTic! La multi ani! :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: La Multi Ani RADU KiNeTic! Sa fi sanatos si sa ai parte de tot ce iti doresti ... La Multi Ani ! :Gr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate