Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noua achizitie

NeRv1

Postări Recomandate

Dupa ce l-am vandut pe cel de Anglia si am cumparat IMS-ul m-am gandit totusi ca ar trebui sa mai am una care sa pot merge si la oras , drumuri mai lungi fara sa stau sa surubaiesc asa ca m-am decis sa imi iau inca un 4x4 si sa pregatim IMS de off extrem cu roll cage si tot tacamul.

Din aceasta nevoie a aparut:

Mitsubisi Pajero 2.5 TD SWB , an fab 1991, AC, ABS, diferentiale blocante central+spate . L-am luat cu cateva probleme si usor usor am inceput sa le pun pe roate.

Am vrut sa vi-l prezint dupa ce era gata dar nu mai am rabdare:banana

La momentul actual nu are absolut nimic inauntru decat scaunele din fata pe catre le-am pus inauntru la repezeala cu Klez sa pot merge si eu la Bucovina Offroad Challenge sa va cum se dau baietii.

Mai am de schimbat la ea pivotii(pregatiti) Klez a schimbat bucsele la telescoape ca bateau fier pe fier, trebuie sa ma bag oleaca in partea electrica ca face cateva figuri si mai e ceva dar nu ne putem da seama inca de la ce vine. Cand e cuplat numai spatele si ii dau viteza de pe la 50-60 incepe foarte tare sa vibreze de zici ca se desface...daca cuplez 4x4 nu mai face. Ne gandeam ca e posibil sa fie de la fuzetele de la planetarele fata dar trebuie investigat exact..trebuie facut treaba buna.

Aha..si vroiam sa schimb si mocheta , daca are cineva o mocheta de Pajero SWB in toate mintile ei sa ma anunte.

Oricum...motorul merge super frumos si masina trage de rupe...am iesit ieri cu Klez la o tavaleala mica si si-a facut f bine treaba..acuma abia astept sa o scot weekendul asta ca vremea afara e numai buna de tolaneala:2dr:h5

Am sa mai revin cu foto..deocamdata numai asta sa va faceti o idee..:top

03032010743.jpg.f5bd3f7dcf6f1ef5ebb7d449ea661cd1.jpg

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Noua achizitie

Sa o stapanesti sanatos.:br

E tot cu volan pe dreapta sau este deja inmatriculata la noi?

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Salutare

eee....masina e inmatriculata de Romania..e trecuta deja pe numele meu si are si volanu unde trebuie:banana:banana

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

Nu va zic ca va rostogoliti pe jos:top Ehh..masina a aparut pe forum la vanzari de un coleg, a apartinut unei firme si de vreun an si ceva statea pe dreapta. Nu avea planetara spate stanga plus ceva pe la rotile fata. A ajuns la alt coleg care a fost mai rapid si de la el la mine. Am luat-o cu un pret bun dar este putina treaba la ea...adica starea ei generala nu e prea buna. Eu m-am luat dupa sasiu care nu are pic de rugina (acuma am scos si interiorul si sub mocheta este impecabila) plus faptul ca motorul trage ff bine.

La aproximarile mele s-ar putea sa ajung cu ea la pretul pietei dar mi-a convenit faptul ca banii astia pot sa ii bag in timp si la urma cand este gata stiu ce si cum are ca le-am facut eu deci nu o sa mai am alte surprize..pe cand la alea de la piata..te mai poti astepta la una alta..

:h5:2dr

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

Dupa cum am zis am sa va postez vreo 2 foto.. astea tot pe fuga, promot sa revin cu unele mai spectaculoase si mai de calitate (astea sunt facute cu telefonul)

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

b67lck - am vazut ca ai mai intrebat pe cineva daca e de vanzare.

Nu stiu cine ..dupa ce trece prin chinurile de rigoare, ar vinde-o direct...dar nah..e criza.. vrei sa faci afaceri? apai atunci fa direct oferte.. Se spune ca totul e de vanzare...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

salut sa o stapanesti sanatos In legatura cu bataia la 2x4 si eu am patit la fel si problema era un rulment cu ace care este intre planetara si fuzeta cand este cuplat 4x4 nu mai bate vezi poate e aceasi problema si la tine

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare